Υπάρχει αρχείο στο αρχικο ποστ του περιπτερά.
Printable View
Υπάρχει αρχείο στο αρχικο ποστ του περιπτερά.
ναι , ειμαι με βπν δουλειας και δεν τ ανοιξε
τεσπα αντε σβηστε τα ποστ να τελειωνουμε
Και μάλιστα έγραψε 8/8 έντεχνα που βρήκα, έτσι; :p :p :p
πωπω με άπειρες μπάντες θα μπορούσε να έχει γίνει αυτό
να ανοίξουμε κάνα thread με guess emoticon rebus
15. Somewhere in Time και συμπληρώσαμε την πρώτη στήλη;
δεν θέλω να σας χαλάσω το παιχνίδι αλλα μου λείπουν καμιά 15αρα για να τα βρω ολα
ε δώσε τα φώτα σου ρε μάστορα, τα τραγούδια τα ξέρουμε, το κάψιμο με τα emoji (ειδικά αυτά με τις σημαίες είναι για χριστοπαναγίες στο repeat) είναι που μας πονοκεφάλιασε.
Spoiler
Ωραίος ο coloubra
54.
Spoiler
Coloubra το 89 να ειναι το Invaders με τη Νορβηγικη σημαια απιθανο το κοβω.
Βαλε ομως το 99 που το βρηκα ΕΓΩ και ειναι το Pilgrim,
Αυτο που εχεις βαλει ως Kill Me Ce Soir θα μπορουσε να ειναι και το Montsegur παντως Ονιμποτσο.
Coloubra, πέρασα και τα δικά σου με 2-3 ενστάσεις. Αφενός, στο 77 λες Blood of the World Heads το οποίο δεν υπάρχει ως τραγούδι, είναι το Blood on the World's Hands και θαρρώ πως είναι το 13 (όπως το γράφεις κι εσύ).
Αφετέρου, διατηρώ αμφιβολίες για:
το 64 ως Childhood's End, γιατί το πρώτο emoji νομίζω πως είναι άγγελος, όπως και στο 18. The Angel and the Gambler και
το 84 ως Reach Out κυρίως λόγω του δεύτερου emoji
το 89 (το γαμήδι) ως Invaders
το 55 ως Starblind γιατί το μεσαίο δε φαίνεται για "τυφλός" και με μπερδεύει το τρίτο emoji.
Τέλος, όσο τα κοιτάζω το 41 μου κάνει για το Coming Home περισσότερο απ' το Back in the Village, αλλά οκ μικρή σημασία έχει. Και γουστάρω τον χαμό για το 69 όπου 3 άνθρωποι έχουμε πει 3 διαφορετικές προβλέψεις. Έβαλα και το The Assassin στο 68, αν και πιστεύω πως είναι το The Mercenary.
added 48. Gangland
49 Genghis Khan!
99 μήπως είναι The Nomad και 52 The Pilgrim?
edit 64 Heaven can wait?
Με προλαβες για λιγα λεπτα!
Θα ελεγα οτι το 99 ειναι το Nomad οντως, ηθελα να με διορθωσω.
Ωραιος με το Ghenghis Khan, εχει και σημαια Μογγολιας ημαρτον στραβοι ολοι ειμαστε.
Το 52 βασικα μπορει να ειναι ειτε το Pilgrim, ειτε το Brave New World μιας και δειχνει Αμερικη συγκεκριμενα.
Μαλλον το Pilgrim ειναι οντως. Για αυτους που πηγαν στην New England πρωτοι πριν 400 χρονια και αρχισαν τις αποικιες.
Pilgrim σημαινει καποιος που ταξιδευει σε εναν ηδη ιερο χωρο, οποτε δεν ξερω κατα ποσο ταιριαζει.
Το 70 θα μπορουσε να ειναι το Wasting Love.
Πολύ σωστός και ο necrosaturate! Added, of course. Fixxxer, το σκέφτηκα κι εγώ για Wasting Love το 70, θα το βάλω σε σένα όμως! :)
Έμειναν τα 77 και 96 αδέρφια! ΚΕΡΔΑΜΕ! :D :D :D
ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ
Έχω λυσάξει έχω πάρει σβάρνα όλη τη δισκογραφία στο metal archives να κοιτάω τίτλους για τη μαλακία με το διαμάντι αλλα δεν...
Ρε κάφρε, έτσι τα βρήκες και τα προηγούμενα; :p
Το massacre μόνο αφού απηύδησα :p
Μηπως El Dorado το 96?
Μάλλον είναι το The Talisman...
Τελευταία edits, στηριζόμενα σε χρήστη incognito, μέλος του Αργεντίνικου fan club:
41. Back to the Village
70. Judas be my Guide
84. Pass the Jam
89. Invasion
Το αρχείο ενημερωμένο:
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Τελευταίο το X Factor, 7ο τo Book of Souls....
edit: δεν τα βάζουμε και εμείς σε μία σειρά έτσι για το χάζι;
edit2:
01. Powerslave
02. Iron Maiden
03. Piece of Mind
04. Somewhere in Time
05. 7th Son
06. Killers
07. Number of the Beast
08. Brave New World
09. The X Factor
10. AMOLAD
11. Fear of the Dark
12. Virtual XI
13. Dance of Death
14. No Prayer
15. Final Frontier
16. Book of Souls
Τα 6 πρώτα τα λατρεύω πραγματικά και ίσως μόνο το Νο. 1 δεν μετακινείται από τη θέση του εντός της εξάδας.
Τα 12 πρώτα τα είναι αυτό που λέμε "καλοί Maiden".
Τα δύο τελευταία υπερβολικά αδιάφορα.
ΡΕ κιερατα, θα μας βάλεις να ακούσουμε μειντεν για να βγαλουμε λίστα;
χαλαλι. λίγο υπομονή, χρειάζομαι 1-2 βδομαδούλες. Αλλά πάρτε την αρχή:
1. 7θ σον
2.
Όταν 7th Son και Somewhere in Time είναι τόσο χαμηλά στη λίστα κάποιου (αυτό ισχύει και για σένα, τσιμπ) απλά σταματάς να δίνεις σημασία σε οτιδήποτε μπορεί να λέει σχετικά με μουσική (αυτό κι αν ισχύει για σένα, τσιμπ).
Ο αποπάνω ξεκίνησε πολύ σωστά. Θα μπορούσε να ισχύει κι ένα σχήμα:
1. 7th Son (ο καλύτερος δίσκος τόσο των Maiden, όσο και του Metal γενικότερα)
2. Όλα τα υπόλοιπα (με bootlegs, live, compilations μέσα)
ΥΓ. Καλά σας γαμάει το Book of Souls.
ΥΓ2. Ακόμα καλύτερα σας γαμάει το Final Frontier.
Ούτε καν μισές δουλειές
Ξέρω κάθε νότα και κάθε λέξη μέχρι το 7th son. Μετά δεν πολυασχοληθηκα. Πρώτο σίγουρα το 7th son μετά στο ίδιο υπέρτατο επίπεδο όλα. (Μέχρι το 7son ε;)
Από εκεί και πέρα να προσθέσω και το live after death, εντάξει είναι live αλλα μπορεί να τον εχω ακούσει πιο πολύ από κάθε στούντιο άλμπουμ τους.
1. 7th Son, 9.5 Highlights: All
2. Powerslave, 9.25 Highlights: All
3. Somewhere in Time, 9.25 Highlights: All
4. Piece of Mind, 9 Highlights: All besides die with your boots on (Best side B)
5. Number of the Beast, 9 Not Highlights: Gangland
6. Fear of the Dark, 8.75 Highlights: Childhood`s End, Wasted Love, Weekend Warrior, Fear of the Dark
7. Iron Maiden, 8.5 Highlights: Remember Tomorrow, Phantom of the Opera, Transylvania (Το 23,57% του heavy/epic metal είναι αυτό εδω), Iron Maiden
8. Killers, 8.25 Highlights: Wrathchild, Murders in the Rue Morgue, Killers, Prodigal Son, Purgatory
9. The X Factor, 7.75 Highlights: Sign Of The Cross, Fortunes Of War, Look for the truth, Blood On The World's Hands
10. Brave New World, 7.25 Highlights: The Wicker Man, Ghost of the Navigator, The Thin Line Between Love and Hate
11. The Book of Souls, 7.25 Highlights: Tears of a clown, The man of Sorrows, Empire of the clouds
12. Virtual XI, 6.75 Highlights: The Clansman, When 2 Worlds collide
13. Dance of Death, 6.75 Highlights: Paschendale, Dance of Death
14. AMOLAD, 6.75 Highlights: For The Greater Good Of God, Lord Of Light
15.The Final Frontier, 6.75 Highlights: nothing memorable
16. No Prayer for the Dying, 6.75 Highlights: nothing memorable
λολ. πες και για την λίστα μου τίποτα!
σε καλό δρόμο είσαι. σε καμία περίπτωση δε θα έβαζα τελευταίο το no prayer βέβαια.
Εγώ θα συμφωνήσω μαζι του, αυτός ο δίσκος είναι ο τελευταίος από τη μέρα που κυκλοφόρησε.
Βασικά είναι τόσο μέτριος και με την παροδο των χρόνων ακόμα και 1-2 κομματια που εχουν ακουστει είναι πολύ μεχ.
ολα αυτά πάνε μαζί:
12. Virtual XI, 6.75 Highlights: The Clansman, When 2 Worlds collide
13. Dance of Death, 6.75 Highlights: Paschendale, Dance of Death
14. AMOLAD, 6.75 Highlights: For The Greater Good Of God, Lord Of Light
15.The Final Frontier, 6.75 Highlights: nothing memorable
16. No Prayer for the Dying, 6.75 Highlights: nothing memorable
βάλε όποια σειρά θες. δεν νομίζω να τα ξανακούσω αυτή την δεκαετία ούτε γι αστείο.
Nothing memorable από TFF; How so?
Ουτε τα Talisman και Isle of Avalon;
Το "No Prayer..." περιέχει το πιο επιτυχημένο single της μπάντας.
Onibocho, αν το Final Fronier δεν πωλούνταν σε περίπτερα, δεν θα το είχες ακούσει καν.
με αλλαγές λεπτομέρειες θα μπορούσε να'ναι η δική μου λίστα, ΑΛΛΑ έχει πολύ χαμηλά το Brave New World. Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερος δίσκος απ' το Fear of the Dark.
Έχεις δίκιο, ήταν ο λόγος που δεν το άκουσα τότε που το πουλούσαμε μόνο 9.90€ με 6% φορολογητέα κερδοφορία! Με το Final Frontier με έπιασε το 2018 κάτι και το μελέτησα, μια χαρά δισκάρα είναι.
2 Singles είχε το No Prayer, προσωπικά μου αρέσουν και τα δύο, το Bring your Daughter λίγο περισσότερο, αλλά το βίντεο κλιπ του Holy Smoke είναι επικό. Παρόλα αυτά, δεν θα χαρακτήριζα κανένα απ' τα δύο ως το πιο επιτυχημένο τους, εκτός αν αναφέρεσαι σε πωλήσεις, τις οποίες αγνοώ.