nice
αν και είμαι ακόμα στην πολύ αρχή
http://img410.imageshack.us/img410/6136/oathsjx3.jpg
Printable View
nice
αν και είμαι ακόμα στην πολύ αρχή
http://img410.imageshack.us/img410/6136/oathsjx3.jpg
εκανα παραγκελια για ενα τζη25
μαλακα wbrb όντως γίνεται πολύ παλούκι
ποτε επιτέλους θα μου δώσει όπλο ρέ;
Exei paiksei kaneis Runaway 2? Leei? To briskeis original pou8ena?
Nai, wraio htan alla sigoura katwtero apo to prwto (to travhksane apo ta mallia se polla shmeia). Den to termatisa giati kapou sto proteleytaio tsapter epanalamvanetai tragika ki exasa to endiaferon mou, pantws tsekare to an s' arese to prwto.
An vrisketai original den kserw wstoso, to teleytaio paixnidi pou agorasa htan to Power Stone gia Dreamcast.
to pira prin kana 3mino apo papasotiriou kai oses fores exo paei einai sinexeia ekei toulaxiston 4 kopies. thessaloniki e
ena apo ta kalytera games pou xw pai3ei ever. so simple.Quote:
Originally Posted by Lukather
Αυτόν τον καιρό:
Heroes Of Might And MAgic V: Hammers Of Fate
Company Of Heroes
Colin McRae Rally: D.I.R.T.
Titan Quest: Immortal Throne
Oblivion: The Shivering Isles
το coh το εχεις original;
Λοιπόν, Πάνε, το πρώτο όπλο που βρίσκεις, είναι στο 5ο τσάπτερ (αν θυμάμαι καλά) και είναι ένα κρόουμπαρ, με το οποίο σκοτώνεις κάτι χάϊμπριντ μπάτσους. Στα υπόλοιπα σημεία, απλά δεν χρειάζεται το όπλο (τουλάχιστον αυτό θέλουν να πιστεύουν οι προγραμματιστές και γι'αυτό δεν έχουν βάλει τίποτα), και περνιούντε όλα με στέλθ και σάιλεντ μούβ. Μην ανησυχείς όμως, μετά βρίσκεις ενα δίκανο, ένα 45άρι αυτόματο κόλτ, και ένα περίστροφο. Τα πυρομαχικά με φειδώ όμως ε.
Εννοείται πως δεν ψωνίζω games :PQuote:
Originally Posted by Abruzzi
Εδώ κάνουμε πως και πως να μας μείνει κάνα φράγκο να πάρουμε κάνα cd...
για κανα Online ελεγα,οκ
Μπα. Έτσι κι αλλιώς εγώ κι αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι ότι δεν θα γίνουμε φίλοι ποτέ. Μ'αρέσει πάρα πολύ, δε λέω, αλλά είμαι σκράπας και τον πίνω αβέρτα. Πάνε οι εποχές που ήταν το φόρτε μου τα RTS μου φαίνεται :(
ξανα install το san andreas μετα απο καιρο :)
Κατέβασα το Middle Earth 2: Rise Of The Witch King και περιμένω να δώ τι παίζει. Ελπίζω να μην είναι καμιά παπαριά ολκής και απ'όσο κατάλαβα είναι στο τέλος της 3ης εποχής ή στις αρχές της 4ης (δεν είναι ξέρω γω την εποχή της βασιλείας της Άνγκμαρ). Είδωμεν.
Perimeno gnomi eQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Proswrino kapsimo me Clive Barker's Jericho (kaloo,alla oxi toso oso to parousiazane..) mexri na ksexuthei h kolasi sto London :twisted:
3 meres akomi gia Hellgate...
Ade na doume!
to demo tou htan akrws endiaferon, alla emena mou emiase me offline ekdosh tou tabula rasa
Kapws etsi,dikio exeis..Quote:
Originally Posted by locust
To mono pou me tromazei-ksenerwnei-ekneurizei einai oi apithseis pou tha thelei gia na treksei aksioprepws.. :evil:
Den tin glitwnw tin anavathmisi.
to 1 htan apo metrio ws psilomoufa pantws.Quote:
Originally Posted by Lukather
http://www.consoleclassix.com/info_i...creenShot1.jpg
Ta spaei, teleiwnw pistes se 2,3 leptakia. Exei vevaia ton pio ksenerwto xarakthra ap'ola ta donkey. Ayton edw ton xaroumeno
http://img2.kult-mag.com/photos/00/0...00576399_2.jpg
Το καλύτερο ήταν μακράν το 2 :touched:
Epixeirisa xthes na fortwsw to Witcher (se p4 3g, 1gb ram kai 6600gt) kai pira mpoulo enw tautoxrona suneidhtopihsa oti thelw anavathmisi gia na paiksw kati prosfato k aksiologo. H na strafw se kamia paixnidomhxanh :roll:
Tespa, eixa valei sto mati kai to Assasins' Creed alla pleon oute logos se tetoio pc. Btw, eida ena gameplay videaki tou sto youtube kai emeina malakas.Prokeitai ontws gia paixnidara..
Μόλις τερμάτισα το Rainbow Six Las Vegas. Και σε μιάμιση ωρίτσα πάμε για δουλίτσα...
ΠΑΟΥΑΑΑΑΑΑ!
Χθές τερμάτισα το Soldier Of Fortune 3....Πολύ μικρό παιχνίδι και εύκολο.... Πάμε για Crysis τωρα....
πως αντεξες και επαιξες τοσο
το sof3? 3 ώρες θαρρώ μου πήρε να το τερματίσω...
Μόνο και μόνο για την μνήμη του π΄ρωτου.
Απαράδεκτη κυκλοφορία εν έτη 2007-08 με τόσο ανταγωνισμό...
Αλλά οκ η ώρα πέρασε κομπλέ....
Χθές τερμάτισα και το Timeshift. Not Bad....
Πάμε για το Orange Box, το Portal το τερμάτισε ο αδερφός μου εγώ το άφησα στιο 13 Level.
Έχω ταυτόχρονα και το Call Of Duty 4..
και να καταφέρω να κάνω install to Bioshock....
Μιλάμε για πολύ δουλειά...
eve online
Termatisa CoD4 kai mporw na pw 2 pragmata. PAIXNIDARA, kai tautoxrona isws to pio mikro game pou xw pai3ei ever :P
Kai sto diko mou pc at least, ta grafika tou mou aresan pio poly apo tou crysis.
Kata ta alla leiwnw sto supreme commander: forged alliance pou einai pragmatika to kalytero rts pou xw pai3ei apo epoxes starcraft.
Χαχ κι εγώ το είχα παρατήσει στη μέση αλλά το ξανάπιασα τελικά προχθές και με αντάμειψε δεόντως. Τα γραφικά του Crysis δεν πιάνονται γενικώς με τις full ρυθμίσεις αλλά όντως το CoD έτρεχε και πιο όμορφα και πιο γρήγορα στο πισί μου. Φοβερό gameplay πάντως, κρίμα που δεν το 'χω ορίτζιναλ για να το σκίσω στο μούλτι =]
Σειρά παίρνει το Still Life.
Αρχίσαμε το Secret files: Tunguska.
Φαίνεται έμπειρο. Φτιάξαμε λάστιχα, βάλαμε μπαταρίες στη μηχανή και όλα μια χαρά. :)
:!: :!: :!: :!:Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
oreo einai. kai sxetika eukolo.
the witcher.
ntaksei tpt tromero wraies idees wraio story alla genika gamiountai otan vgazoun ta games hmitelh kai xwris na exoun dwsei thn prepousa emfash se yperbugs!
Heroes of Might and Magic 5, φαίνεται αρκετά καλό, πολύ καλή δουλειά στα γραφικά επίσης, θέλει ψάξιμο πάντως ακόμα.
Βασικά Γκάρντιαν, η αλήθεια είναι ότι εμείς οι σκληροπηρυνικοί της σειράς δεν πρόκειται να ξεπεράσουμε ποτέ το 3. Παρόλα αυτά, βρήκα το 5 θαυμάσιο, γεφύρωσε τα τεράστια κενά του gameplay του 4 με πιο σύγχρονα γραφικά και γενικά το παιχνίδι αξίζει να του δώσεις ώρες. Το σοβαρότερό του μειονέκτημα είναι ότι θέλει πολύ καλό επεξεργαστή αλλιώς οι αλλαγές από μέρα σε μέρα, ειδικά αν είναι πολλοί οι παίχτες του υπολογιστή διαρκούν παααααααρα πολύ. Btw, έχουν ήδη κυκλοφορήσει και τα δύο expansions του, τα Hammers Of Fate και Tribes Of The East.
Κ γω το 3 είχα παίξει πρώτο, αλλά είχα κολλήσει για πολύ καιρό με το 4 (παρόλο που πολλούς τους ξενέρωσε - έχω διαβάσει πολλά αρνητικά). Το ξέρω κ για τα expansions, χάζευα τις προάλλες ένα κουτί που τα έχει όλα μέσα, κανονικό κ expansions. 50 ευρώ κάνει.
Επίσης πήρε το μάτι μου μία υπερπολυτελή συσκευασία με όλα τα Heroes μέσα, 1-5 :D.
λολ τι λέτε; αφού δεν υπάρχει 4.. υπάρχει 3 και μετά 5. :!: :!: :!: :!:
Α, επίσης το φήλινγκ του 2 δεν το έχει ούτε το 3 ιμο.