Epishs na to kanei to review o apopanw. :D
Printable View
Epishs na to kanei to review o apopanw. :D
koita marillion boys den exw kai de tous kserw......
an 8es sketous marillion, xalara!!!! :D
edit: den 8a antexa an den thn elega th mlkia...
eprepe na valw komma, alla vghke gamato to marillion boys. :dfinger:
Kamia periptwsi gia new Arkhon Infaustus?
Καντε κι ενα Marilyn Manson ομως. Αν δε θελει κανενας κανω εγω, θα το εκθειασω μαλλον, ειναι γαματο.
einai ontos.
Μλκ τα πρωτα 7 κομματια τα ακουω μονοκοπανια και γουσταρω καθε δευτερολεπτο, νεα εποχη εντωμεταξυ, εχουν φυγει ολοι, τα χουν γραψει, συνθεσει, ηχογραφησει ολα ο ιδιος και ενας τυπος Τιμ Σκολντ που μπορει και να σημαινει κατι σε περισσοτερο ψαγμενους με τον χωρο. Ακομα και το ρεμιξ μπιτακι τα σπαει.
Ποιο καλό παιδί θα κάνει review το νέο των Sieges Even;
Quote:
Originally Posted by Phoebus
Ψήνεται Ψήνεται
Αν μπορει κανεις να κανει review για
Riverside - Rapid Eye Movement
Αυτό + να κάνει κάποιος ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ review το άλμπουμ Night των Gazpacho το οποίο έχει βγει εδώ και πόσο καιρό και το λιώνουμε, τα παληκάρια αξίζουνε τη προώθηση 10000000000%.Quote:
Originally Posted by jack the ripper
Μπορείτε να ακούσετε όλο το άλμπουμ μέσω last.fm: http://www.last.fm/music/Gazpacho/Night και θα καταλάβετε πόσο μεγάλη μπάντα είναι.
Άντε, άντε, και σύντομα!
exete ksexasei na anoiksete topic gia to lillian axe h' mou fainetai.... :?
Κι ενα Radiohead ε, ειναι ηδη ανεβασμενο 5 μερες περιπου. Και γαμαει οπως παντα.
Εχω δωσει το ριβιού και αναμενεται η διορθωση.Quote:
Phoebus & jack the ripper έγραψαν:
Αν μπορει κανεις να κανει review για
Riverside - Rapid Eye Movement
Πολυ συντομα θα ανέβει...
Eπίσης
Αν λοιπόν θέλετε πολύ να σχολιάσετε κάποιο άλμπουμ που σας αρέσει, κάνετε εσείς την αρχή με ένα σύντομο (έστω και 7-8 σειρών), αλλά περιεκτικό ριβιού, τηρώντας πάντα τους κανόνες του σαμπφόρουμ, δηλ. εξώφυλλο, tracklisting, links κ.λπ.Quote:
Originally Posted by afroleft
Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε κίνητρο και στους συντάκτες του ER Magazine να γράψουν τις δικές τους (αναλυτικότερες) κριτικές!
Ειναι πολυ περιεργο το ζητημα αυτό με την έννοια ότι:Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Μπορει ο καθένας να γραφει χωρις να υπογραφει? ο καθενας μπορει να λεει τη γνώμη του ΕΣΤΩ και ερημην? ο καθενας μπορει να πεταει ο,τι θελει στο καλαθι του φορουμ? και δεν εχει να κανει με φασιστικό περιορισμό αλλά με το οτι για να γράψω εγώ ή kai οι άλλοι συντακτες -θεωρώ του ER- μια κριτκή κάθομαι και λιώνω το άλμπουμ όσο μαλακία κι αν ειναι αυτό. Κρατάω σημειώσεις για θεματα που πρεπει να αναφερθούν στη κριτική και όταν το έχω ακούσει πάνω από 20-30 φορές κάθομαι και συντάσσω το κείμεινο. Δε μου φαινεται αντιαισθητικό κάτι τέτοιο...
Εν ολίγοις θέλω να τονίσω τη γενικότερη ευσυνειδησία που πρέπει να υπάρχει στο τί γραφει ο καθένας από τη στιγμή που καταναλώνει δημόσιο χώρο και μπορεί να διαβάζει ο οποισδήποτε και να επηρεαστεί οσοδήποτε.
Παναγιώτης Περρωτής
ε, εντάξει, απλά γνώμες εκφράζονται, με αφορμή να γίνει συζήτηση (άσχετα αν δε γίνεται ποτέ). υποτίθεται αυτό που λες ισχύει για όσων τα κείμενά δημοσιεύονται κάτω από το όνομα ενός ζάιν/περιοδικού κι όχι απλά για να εκφράσουν μια άποψη, έστω και πρόωρη.
Με κάλυψε σχεδόν το σφηνοτουβλάκι.
Σαφώς και μπορεί να γράφει ο καθένας χωρίς να υπογράφει. Το φόρουμ άλλωστε προϋπήρχε του zine και πολλοί users έγραφαν κριτικές (πολύ καλές μάλιστα) μόνο στο φόρουμ. Τώρα αυτό έχει σταματήσει, γιατί έχει δοθεί η (λανθασμένη) εντύπωση ότι η σύνταξη κριτικών είναι αποκλειστικό δικαίωμα των συντακτών του ER magazine.
Γι' αυτό και συμφωνώ με τον afroleft/nothingman και παρακινώ όποιον θέλει και μπορεί, αντί να ανοίγει thread στο music με αρχικό post "Το ακούσατε; Μα πόσο γαμάει;", να το ανοίγει εδώ, τηρώντας τους (απλούς) κανόνες και να γράφει ένα ελεύθερο κείμενο που να στέκει ως αυτόνομη κριτική. Δεν είναι κακό. Κάποια στιγμή θα ακολουθήσει και η "πιο επίσημη" δική μας.
θέλω ένα review για το Stilltrapped, ντεμπούτο των Apocryphal Voice.
κανείς;
review gia to neo Earth an ginetai.........
otidipote (an ginete ola:P:P) twn quo vadis
polla zhtaw to kserw, kante kati re paidia.
Ενα review για το Ufomammut - Idolum???
θα γινει βρε :P
:pink: :pink: :pink:
Kai wrath of the weak eeee???
Tiamat - Amanethes
κανονίστε ε.. :)
εχει ηδη γινει απο toufa αναμενεται δημοσιευση!
αυτά είναι! :D
ε to Demon Entrails ντε
τι να ειπωθεί και για αυτό...
Triumph of Death, μιλάει μόνο του.
E πως,η deluxe cd εκδοση τουλαχιστον ειναι η χαρα του παιδιου
το καινούριο του Warrel Dane, που είναι επαρκώς γαμηστερό. :)
το καινουργια Asva και Ufomammut, που ειναι αλμπουμς της χρονιας. :)
εχουν κοψει εισιτηρια αυτα και ειναι στο δρομο :)
:thumbsup:
To exei analavei o Χριστος Μπόσμος.Quote:
Originally Posted by fandango
Ερχεται
Destroyer -- Trouble in Dreams
Deus -- Vantage Point
Def Leppard -- Songs From The Sparkle House
REM -- Accelerate
:DQuote:
Originally Posted by shora
Asva - Ufomammut - Def Leppard - REM
Ερχονται...
Οποιος θέλει και μπορεί ας γράψει δυο λόγια για τις κυκλοφορίες/επανακυκλοφορίες από
Jacobs Dream
Pyramaze
Dominici
Exciter
King's Ransom
Manifest
Thanks