Μόνο και μόνο επειδή θα γίνει edit, συνεχίστε παρακαλώ.
Printable View
Ειναι οντως το κινητο του κομισαρ, αλλα δεν εχει smartphone o τσιπης και δε μπορω να του στειλω dick pics =/
Επισης, μαλλον δεν καταλαβαν οι admins το καταπληκτικο, για μια ακομα φορα, χιουμορ του αναπηρου, αλλιως θα το ειχαν σβησει ή εστω κανει edit πιστευω.
Quote:
3. Αν είστε βλάκες μη γραφτείτε. Δεν έχουμε κάτι με τη βλακεία, αρκεί να μη βρίσκει το δρόμο της για την οθόνη του υπολογιστή μας μέσα από το Electric Requiem.
4. Μην είστε επιθετικοί απέναντι σε άλλους χρήστες για πράγματα πέραν των εδώ λεγομένων τους.
Den einai vlakas, einai skatan8rwpos kai afto den einai to idio giati to prwto exei elafryntika.
Eπειδη ομως δε μας φταινε σε τιποτα τα παλικαρια στο ΝΒΑ θρεντ, ας ερθουμε εδω περα. Κι αν γινεται να μετακινηθουν εδω τα παρακατω ποστς παρακαλω, γιατι και ξεκινανε και τα πλεηοφφς σημερα, αλλα και να εχει να ηδονιζεται κι ο ταπεινος Θανασης που ασχολειται ενα φορουμ μαζι του ξανα.
Ευχαριστω για την ιδεα! Αν ηταν αληθεια το ενα ακομα ψεμα που διαδιδεις, τοτε κανονικα δε θα επρεπε να μπορω να σε βρω για να σε μπλοκαρω, ετσι δεν ειναι? Αφου αλλωστε οπως ειπες εχεις μπλοκαρει το εμφανισμενο μουτρο μου, γιατι εκανες κι εσυ το ιδιο, κυριε Φουσεκη. Ελα που το ονομα σου ομως βρισκοταν ηδη στη λιστα με τους μπλοκαρισμενους, εκει που βρισκεται απο το Νοεμβριο δηλαδη. Γιατι εγω μπορω ΟΝΤΩΣ να παρω σκρηνσοτ μιας και το εθιξες. Θα βρεις κι αλλον εναν γνωριμο στη λιστα, εναν που σε προλαβε και αρχισε να με βριζει κι αυτος επειδη τον μπλοκαρα. :touched:
Spoiler
Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει μπλοκ στα φειςμπου:touched:
Αφου μαθαινουμε που μαθαινουμε κατινιες, ειτε μπαν, ειτε να μαθουμε γιατι τα σπασατε με τον κομισσαρ. Κανα κουτσομπολιο βρε αδερφε. Αλλιως πουλο, σπας αρχιδια, φτανει.
Επίσης, τι φάση με την κλάψα αν σε μπλοκάρει κάποιος; Κουμάντο στη block list του άλλου; Νιώθεις ότι δε σε παίζουν; Κόμπλεξ απόρριψης; Εξηγήστε μου κάποιος;
Με ανησυχεί ότι με όλα τα δεδομένα στη διάθεσή σου, δυσκολεύεσαι να καταλάβεις...
Στο μεταξύ χίλια μύρια μπινελίκια χώνω Φίξξξκσκσκσκσερ από εδώ, ποτέ, ούτε μία φορά όμως στο fb. Παρόλα αυτά από τότε που έκανε μπλοκ το λιβανίζει ως και τώρα, όπως και με τον Ονιμπότσο σαν γκρειτ σαξες.
Για κάτι τέτοια αναρωτιέμαι εν τέλει για ποιος από τους δύο είναι πιο βλάκας. Αλλά τελικά αποφάσισα. Ο Φικσκσκσκσερ είναι, απλά όπως είπε και ο πράκα, τουλάχιστον δεν είναι κακεντρεχής, ο άλλος είναι πιο έξυπνος αλλά ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Fxaristoume pou mas e3hghses pws exoun ta pragmata.
α και εμενα με εκανε μπλοκ στο φμπ ο φιχχχερ, πιθανολογω επειδη σε καποια φαση ειχα κανει ντηλητ ενα σχολιο του σε μια δημοσιευση μου
Εγώ θέλω να μάθω δυο πράγματα από κάποιον admin, αν δε με γράψουν όλοι στα αρχίδια τους.
1) Γιατί δεν έγινε τελικά ban στον Onibocho, ενώ συνέχισε την ίδια σκατόψυχη τακτική (γράφοντας στην πούτσα του τους κανόνες του φόρουμ, αλλά και της κανονικής ζωής) μετά το "last warning" του admin.
2) Γιατί έγινε edit σε δικό μου post χωρίς να ενημερωθώ καν, μόνο και μόνο για να καλυφθεί η ηλιθιότητα του μαλάκα. Ας ερχόταν κάποιος σε επαφή μαζί μου, να μου εξηγήσει. Με τον Onibocho έχουν ανάψει (προφανώς) τα ΡΜ, εγώ έφαγα edit ερήμην.
Θέλεις αλήθεια να συζητήσουμε για καταπάτηση κανόνων σε αυτό το φόρουμ; Ας φάνε ban ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ έχουν διπλά και τριπλά fake accounts και μετά μιλάμε. Κι αλήθεια μιλάς για κανόνες κανονικής ζωής εσύ; Ξεχνάς εύκολα και γρήγορα, μάλλον.
Επίσης, τα συμπεράσματά σου είναι εντελώς άτοπα, 3 μέρες τώρα. Συμπεράσματα για κλάψα, πμ, ban, ξανακλαψα, ξαναπμ.
Δεν ηταν για αυτο, ηταν επειδη οταν σε ρωτησα γιατι εσβησες ενα εντελως ουδετερο σχολιο, μου απαντησες καποια ψευτομαγκια γεματη αρχιδαρες τυπου "δικο μου προφαηλ, δικοι μου κανονες, δε θα σου δωσω λογαριασμο γιατι το εσβησα". Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο περιεργο να μη θελω "φιλους" που λογοκρινουν τα σχολια μου, αλλα KLAPSE κι εσυ λιγακι.
ελα βρε κουτο, μια χαρα θα ειμαι μην ανησυχεις. απλα το αναφερω because it shows a pattern :wink:
νταξει ρε μανιτσα
Ψηθείτε για ένα ξύλο αθήνα-σαλόνικα να φύγουν τα γιαούρτια.
23 selides???
Spoiler
Τα attempts σου για χιούμορ εκτός του ότι δεν έχεις είναι και εντελώς αποτυχημένα στο να ελαφρύνουν το κλίμα για σένα.
Egw psithika pantws. Etsi gia th fash kathara.
Άλλωστε, ώριμος, ευφυής και άντρας είναι αυτός που δίνει "ραντεβού για ξύλο" και παρευρίσκεται. Σε μια "ρόδα, τσάντα & κοπάνα" πραγματικότητα πάντα.
Όχι ρε, παρεξήγησες. Ώριμος, ευφυής και άντρας είναι αυτός που σκαλίζει προσωπικά στοιχεία στην πρώτη ευκαιρία και συνοδεύει με εμετικά σχόλια τις ανασκαφές του, εκείνος που μέσα στη θλιβερή καθημερινότητά του φτιάχνει FAKE ACCOUNTS (:touched:) σε ένα ΦΟΡΟΥΜ στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ για να "τρολάρει" ή διαβάλλει κάποιον ή ακόμα κι αυτός που καταχράται δημόσιους πόρους για να ποστάρει γκόμενες, βυζιά, κώλους, ανήλικα και φλέημ για σειρές και ταινίες. Όξω ρε ξεφτίλα.
Όχι ότι σε ενδιαφέρει μπάρασαητ, αλλά δεν έχω απλώσει ΠΟΤΕ το χέρι μου σε άνθρωπο. Θα μπορούσατε κάλλιστα 2-3 εδώ μέσα να αποτελέσετε το πρώτο αίμα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα δώσω αξία στα μούτρα σου δέρνοντάς σε. Get a life.
ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ. ΣΚΑΣΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΠΛΑ ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ.
Και να προσποιείται έφηβες γιαπωνέζες που σκοτώνονται τραγικά σε δυστυχήματα πχ;
Ρε άνθρωπε, ηρέμησε. Δεν πάω να το παίξω υπεράνω ή οτιδήποτε, αλλά σκέψου λίγο. Τι λες εδώ, τι κάνεις, πόσο δυσανάλογα υπερβολική διάσταση δίνεις σε κάποια πράγματα και, προπαντός, τι σε ωθεί να βγάζεις τέτοιο μίσος και σκατοψυχιά απέναντι σε ανθρώπους που δεν έχεις συναντήσει ποτέ. Δεν πάω να το παίξω ανώτερος άνθρωπος, το επαναλαμβάνω. Δεν υπάρχει λόγος για όλο αυτό. Ψάξε εξονυχιστικά όλο το φόρουμ, δε θα βρεις πουθενά να σε έχω βρίσει, ούτε να έχω πει κάτι περιφρονητικό για τη δουλειά σου, για την οικογένειά σου ή για οτιδήποτε άλλο εκτός φόρουμ, πράγματα που συστηματικά κάνεις εσύ για μένα και για όλους. Για το ότι είσαι ο περίγελως και ο σκατάνθρωπος του φόρουμ, μόνο εσύ φταις και κανένας άλλος. Προβληματίσου τουλάχιστον. Over and out.
Πριν το over and out, το οποίο κι εγώ επιθυμώ, απλά για να σου υπενθυμίσω ότι δεν περνάνε αυτές οι συμπεριφορές:
Χθες, έτσι; Οπότε, όχι απλά δεν θα καθήσω να ψάξω τα ποστ σου ή τα archives αλλά καρφώνεσαι μόνος σου ρε άνθρωπε.
Και οκ, ας τελειώσει επιτέλους η φάση, ακόμα κι αν γουστάρω να βρίζω τα δυο κωλόπαιδα για αυτά που ξέρουν ότι έκαναν, κατήντησε μαλακία να φτάνει ο κάθε μπάρασαητ ή ο κάθε μούρνινγκ απόκαλυπς (*) να την λέει στον Σαμπρέλα εξαιτίας μου.
(*) όχι μόνο στο τσατ ρε τύπε, όποτε κατεβαίνω Αθήνα, κάνω ένα γλυφοκώλι στον Ανδρουλιδάκη κι ένα στον Σαμπρέλα. :moutza:
Από τα συμφραζόμενα μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να καταλάβει ότι μιλάω για συμπεριφορές εκτός φόρουμ, δλδ το να αγγίξω και να σχολιάσω τη ζωή σου έξω από αυτό. Για τη συμπεριφορά σου εντός φόρουμ σαφώς και κρίνεσαι και χαρακτηρίζεσαι. Από αυτή σχηματίζει άποψη για σένα ο καθένας εδώ, ενώ εσύ έχεις πιάσει κατά καιρούς των άλλων τις δουλειές, τις οπαδικές τους προτιμήσεις, τις οικογένειές τους κλπ.
Επίσης, για το ότι έρχεται σε τέτοια θέση ο Σαμπρέλας εξαιτίας σου εχμ μόνος σου το λες. Είσαι ανίκανος να ελέγξεις τον εαυτό σου εσύ από μόνος σου εξ αρχής;
Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω. Λοιπόν, μάλλον εσύ δε θες να τελειώνουμε ΜΕ φαίνεται...