Εγώ πάντως αυτό σκοπεύω να κάνω. Να πληρώσω για να βριζω ελεύθερα όποιον γουσταρω.
Printable View
το κάνεις ούτως ή άλλως, δεν χρειάζεται να πληρώσεις κιόλας. τι βίτσια είναι αυτά;
Καπιταλιστικά. Απωθημένο το έχω να πω κι εγώ μία φορά σε κάποιον "είμαι πελάτης, πληρώνω και θα κάνω ότι γουσταρω"
Λοιπόν, έχουμε 3 επιλογές (4)
paypal δικό μου (pst)
paypal της εταιρίας (pst)
τράπεζα εθνική (pst)
τράπεζα Πειραιώς (pst)
Αν θέλει να βάλει ο Ικονο δικό του paypal είναι το ίδιο σαν να είναι το δικό μου
όποιος κάνει την κίνησή του απ ευθείας απλά να μου το λέει για να το βλέπω στο μπαλανς του σερβερ
Κάνε παρακαλώ λίγο λιανά τι ακριβώς σημαίνει remaining credit και charges this month.
σου απαντάω εδώ αλλά θα το μεταφέρω το ποστ (και τα 2)
o server χρεώνει με το uptime, δλδ αν τον κλείσεις δεν χρεώνεσαι. Οπότε το κοντέρ γράφει κάθε μέρα (Charges This Month)
Κάθε πρώτη του μήνα τραβάει από το ποσό σου (Remaining Credit ) την χρέωση το μήνα (Charges This Month)
Το μαξ που σε χρεώνει είναι το ποσό του σερβερ που είπα πιο πάνω.
π.χ
Nov 01 2016 18.60$
Νομίζω έχει περισσότερη ουσία να γράφω το υπόλοιπο που μένει , θα δούμε
Γίνεται σε κάποιο άλλο νήμα κουβέντα για το οικονομικό νταλαβέρι?
Εδώ δε βγάζω νόημα από τα συμφραζόμενα
Μίλα καθαρά Γιάγκο
πάνε σέξιον στο βαρουφάκη-δντ να δεις το χρήμα ζεστό,
η κουβέντα είναι εδώ
Μαλάκες, τι νεκραναστάσεις είναι αυτές? Ταμαγκόθι και Ντράγκο, πανικός και ομίχλη!
mirrors and smoke!
Spoiler
Δηλαδή ο ικονοκλατς αποχώρησε; Δεν γράφει καν;
Παίζει φάση να μπορούμε να κάνουμε ιγκνόρ κάποια θρεντ;
Γιατί, είναι τόσο δύσκολο απλά να μην μπεις;
Ενοχλεί να το βλέπεις συνέχεια μπροστά σου.
15 Αυγούστου θα γυρίσει το ER σε read only
Τέλος Αυγούστου το ER θα κατέβει.
Όποιος ενδιαφέρεται για να το κρατήσει μιλάει κατ ευθείαν με DragonLord
Επειδή δεν είναι θέμα προς συζήτηση το thread γίνεται lock. Τα παιδιά που βοήθησαν οικονομικά και θέλουν χρήματα πίσω μου στέλνουν personal message και βρίσκουμε τρόπο επιστροφής.
Χωρίς παρεξήγηση και να είμαστε ντόμπροι personal messages που θα έχουν θέμα σχετικό με το topic δεν θα τα απαντήσω.
Μερσί