οδηγησα 100 μετρα. οχι οτι ειναι δικαιολογια αλλα τεσπα... μουτζα γουελ ντισερβντ.
υγ. κοτα ε κοτα. κολωσες να ερθεις για να μη πεσεις παλι κατω!! χαχαχαχα
Printable View
οδηγησα 100 μετρα. οχι οτι ειναι δικαιολογια αλλα τεσπα... μουτζα γουελ ντισερβντ.
υγ. κοτα ε κοτα. κολωσες να ερθεις για να μη πεσεις παλι κατω!! χαχαχαχα
πολλα πιγκς σε ολους...δυστυχως ειχα αξυριστη καραφλα και ειμαν συμμαζεμενος
την αλλη φορα θα σας γαμησω τα υπατα
υ.γ την ιστορια θα την πω αλλη φορα...Κοιλια ΣΤΑΜΑΑΤΑ να εισαι τοσο καταπληκτικος αθρωπας
εχει να με πονεσει ετσι ο σβερκος μου απο συναυλια σλειερ στο περιστερι το 98..
ο σβερκος> το σβερκο.
γιουλαω σφοδρα
''they live by night''
3 μερες αυπνος....
μπανιο (σπανιο για μενα) και μπουκα στην κουρσα Σωτου
ας παρακαμπσομε τα της διαδρομης (ειδαμε ΟΥΦΟ...εχω και φωτο)
παμε στου Κοιλια μετα απο τις οδηγιες μιας δορυφορικιας πιπιτσας (GPΣ-μας ταπρηξε)
Κοιλιας απλα ψυχεελικος....λεει αστεια που τα αντιλαμβανεσαι εναμιση μικροδευτερολεφτο μετα, τζαμπα μαστουρα
τεσπα ξεκιναμε με την κουρσα για το καταστημα...φτανομε και λεω τον Κοιλια ''ασε με στην εισοδος γιατι εχω προβλημα ειμαι βραδυπους και δεν κανει να περπαταω''
με το που κατεβαινω απο την κουρσα μεχρι να σιαξω ταρχιδιαμ με το χερι, η επομενη κουρσα με λεει ''μολαχο πισω στο χωριο σου'' (!!!!!)
εξω απο το καταστημα βλεπω τον Φρηκ σε οτιναναι καταστασις (θα την δουμε και παρακατω)
μπαινω μεσα και αναγνωριζω μονο την λεδικιλλερ...ε παω, με λεει ενας, τι κανεις κλπ, ε τι κανω ποιος εισαι συ κλπ
λολ ηταν ο Κομτες
στο τραπεζι ειναι μια νεαρα διπλα στην λεδη, σπαω το σακατεμενο καραφλο κεφαλι μου να βρω που την ξερω....τελικα ηταν η Ραδενεργεια (καλα εισαι? δεν εισαι καλα...ποια ειμαι?)
παω να χαιρετισω το ΤΕΡΑΣ και τον δρακαρχοντα...σκαει αιφνιδιαστικα η Ντραμσιξ απο πισω ''γεια σου βλαχακι''
τεσπα διαφορα τετοια επι 17...
α και τελικα ο ΘΡΑΣΕΡ ειχε δικιο....οντως Ολια εχεις μεγαλα μεμε
Ωραίγια ήταν.
α ναι...ειδα και οντονιαν λολ....νομιζα δεν υπηρχε
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...16164593_n.jpg
τελεια ηταν εψες.
ποιοι ειναι αυτοι γυρω απο τα ΜΕΜΕ της?
α ναι φλασια....λεω τον μπαρμαν φερε μπυρα ρε υποτακτικε, με λεει δωσε τοσα, τον λεω εχω το λεφτερο απο τον αφεντικο να πινω τζαμπα
εκεινη την στιγμη ησαν ενα με το μωσαικο
photobombing before it was cool
λολ το σουρεαλ ειναι οτι το αφεντικο ει ναι ο μπαρμαν!! χαχαχαχα 8)
ο μαλλιαρος ηταν ο φεντικος?
σε μια δοση μας εβγαλε καττι τσιπουρα και παραλιγο να το παρω προσωπικα και να βγαλω Μπερτα να πα να κατεβασω εκχυλισμα απο ουρα λυκαθρωπων (εχουμε ενα στοκ εδω)
ευτυχως συγκρατηθηκα
ναι , του Σωτου πρεπει να ταν το τσιπουρο που σας εβαλε.
ο Σωτος εφερε δυο μποτιλιες...εγω ΜΙΑ και να καιει
εκχυλισμα
βασικα οποιος δεν εχει μπει σημερα στο τσατ εχει χασει τη μιση φαση. πρεπει να ποσταριστει ολο το σημερινο ιστορικο
Αν δεν ποστάρετε, κάντε κανένα ζιπάκι με φωτος και δώστε λινικς ρε να συμπληρώσουμε τα κενά μνήμης.
Μονο εγω δεν ηπια τελικα και ημουν αφοσιωμενος στη διασκεδαση σας.
αισχος.
πρόλαβα να πιω δυο craft μετά τέλειωσε :/
Σας διαβάζω και σας ζηλεύω.
απλά αφαιρέστε το πινκ και το αρκουδάκι από το forum και αντικαταστήστε με αυτό:
http://imageshack.us/scaled/landing/...d4a09638fc.jpg
σε εψαχνα εσενα αλλα πουθενα. στε 3 κομπο μανογουορ ηταν αισθητη η απουσια σου
ζηλεύω ρε μαλάκες γαμώ την καταδίκη μου
την επόμενη φορά θα έρθω, μέχρι και ΜΑΝΟΓΟΥΟΡ θα γκαρίζω για πάρτη σας
ζηλεύω είστε αγάπες
Μαλάκες, πονάει το σβέρκο μου (ακόμα)....
Παρακαλώ την υπομονή σας, να τελειώσω με κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, κ θα επανέλθω με καυτό φωτόρεπορτάζ.
Για να βγεί ο Μπέρνι από την ηλεκτρική καταιγίδα, να πάει κάτω από την παντόφλα, και να αλλάξει και υπογραφή, πρέπει να ζήσατε κοσμοιστορικές στιγμές....Κρίμα που έλειπα. :(
πρααγματικα κριμα. θα σε βαζαμε να κανεις κραουντσερφιν με μανογουορ. ευκολα
παιδια κουλ , δεν χρειαζονται και αλλες φωτο , κομπλε!! :p
αφου δεν εκανες και τιποτα μωρε. απλα ξαποστασες λιγο το κορμι σου
είστε ακόμα εκεί παιδιά; προλαβαίνουμε να περάσουμε;
ελα αλλα φερε μπυρες απο το περιπτερο γιατι της ηπιαμε ολες :p
προλαβα μια κορονα και ενα σφηνακι απο αυτη την καταστροφη που κερνουσαν οι βορειοι
ουτως ή αλλως ειχα τερματισει απο πριν, κι αυτα με το ζορι εισερρευσαν
εσενα σε βρηκα οριζοντιο με 2 αιθεριες υπαρξεις να σε περιποιουνται
σου λεγα "βρε Γιωργο" μου κανες ενα \m/ και συνεχισες
παντα τετοια :)
την αλλη φορα θα κοιμηθω και εγω στο μαγαζι μπας και εχω την τυχη του
όταν ήρθε ο regularpaul δεν είμαι σίγουρος άμα έπαιζε ακόμα μουσική ή το μαγαζί είχε σχολάσει. :touched:
λοιπον τωρα που δατε και τον χωρο.. ψηστε και κανα λαιβ 8) μονο μονιτορζ δεν εχουμε ολα τα αλλα τα χει το μαγαζι να ουμ
ψημενοι ειμαστε. μια ερωτησης, μικροφωνα για τα τυμπανα εχουμε?
οχι οτι νοιαζει αφου αλλωστε ειπαμε θα παιξουμε για την καυλα και το λαο του ιαρ
εχουμε , αλλα δε ξερω αν χρειαζονται ρε.. μια χαρα ακουγεται και χωρις μικροφωνο .