Κασιδιάρης ξυλοφόρτωσε την Κανέλλη on air :!:
Printable View
Κασιδιάρης ξυλοφόρτωσε την Κανέλλη on air :!:
lolwat
link?
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA miso na kanw gifaki bahha den yparxei
e daks meta apo ayto pane teleiwsan
sigoura alla apokleietai na mazepsoun pali 7%
Αυτό αποκλείεται να το μάζευαν έτσι κι αλλιώς.
ε τον κασίδα...νατουρέλ πίθηκας. όχι πως δεν το ξέραμε αλλά βγάζει άλλα γούστα να τον βλέπεις έτσι στην t.v.
έχω περιέργεια για το πως θα το χειριστεί ενδοκομματικά η χ.α. αυτό. φάση δεν θα είχε να τον υποστηρίξει με καμιά ανακοίνωση?
...μπορουν κ παραπανω
εδιτ: για το ποσοστό χ.α. στις 17
Μλκ δεν ειναι δυνατον.
πραγματικά ο τύπος ξεπερνάει ακόμα και Πλαπούτα.
τώρα εν τω μεταξύ, προκειμένου αυτό το αρχίδι να διωχτεί, θα πρέπει να συνεδριάσει η βουλή για να άρει την βουλευτική του ασυλία;
Το θεμα ειναι να διωχθει το αρχιδι ή να μην ψηφισει ο κοσμος τις αμοιβαδες?
προφανώς βαρύνει το δεύτερο, αλλά σκέψου να βγει και λάδι...
Ε, λογικά ζημιά θα κάνει στη ΧΑ η μαλακία του.
δεν μου το βγάζεις από το μυαλό. η τεχνική του κασιδιάρη είναι εμπνευσμένη από εδώ.
3:42
Σκάει η γειτόνισσα από πάνω και λέει: καλά της έκανε, όλοι αυτό θέλουν, ξύλο να μην μπορούν να σταθούν πουθενά.
Β Α Σ Α Ν Ι Ζ Ο Μ Α Ι.
ekdothike edalma syllhpshs tou leei
μολις μπηκα και το ειδα .επος
ενα εχω να δηλωσω. ο χεστακος εριχνε της σφαλιαρες και πηγαινε προς τα πισω μη τον ακουμπησει η κανελη. φοβιτσιαρααδερφη.
ε ρε και να μουν εγω εκει. τσαμπα μαγκες φασισταρια του κερατα δε ντρεπονται λιγο. πουτσα και ξυλο και σουβλα. αν αυτος ετσι που βαραει ειναι μαγκας και κιλλερ και εγω δε ξερω τι αλλο, εγω ειμαι ο τζετ λι
sxoliaze o gkletsos prin ligo ston ant1 to symvan
poso :touched:
gkletsos gia prwthypourgos re pousth mou
http://www.enikos.gr/images/resized/...229dcab463.jpg
η μεγαλύτερη κατίνα του κόσμου ο κερατάς
πέρα από ξερατά και άλλα τέτοια στη μούρη του πιθηκομούρη
Spoiler
εγω δεν εχω φεϊσμπουκς αλλα ειμαι πλεον της αποψης πως οτι και να γινει, το 7% τους μονο πανω μπορει να παει.
ειναι φανερο απ το βιδεο αλλωστε.
έκανε block ρε μουνιά. και καπάκι απάντησε με Four-Hit Combo (νερό, χαστούκι, χαστούκι, χαστούκι) !!!
εν τω μεταξύ είχε πάρει τόσο φόρα που πήγαινε για combo και στον Παπαδάκη.
θέλω επίσης να πω οτι έχω δακρύσει με δηλώσεις του συντρόφου Απόστολου.
"Αν ήμουν εκεί, κάποιος δεν θα έφευγε ζωντανός"
Gletsos wins !!! Apostolity !!!
η πιθανη αληθεια ειναι οτι ο γκλετσος μαλλον θα τον σβερκωνε, οποτε θα ειχε καλο σοου.
Αν δεν ήταν η Κανέλη, αυτό θα ήταν ένα ακόμα σκαλοπατάκι ανόδου της δημοτικότητας της ΧΑ. Αν στη θέση της ήταν κάνας πασόκος ξερω γω, το "καλά του κανε" θα ήταν στο μυαλό 'όλων'.
Αλλά η Κανέλη είναι γενικά συμπαθής και δημοφιλής φιγούρα (αν ήταν γγ στη θέση της παπαρήγα, η δυναμική του κκε θα ήταν πάρα πολύ μεγαλύτερη πιστεύω), οπότε αυτό μπορεί (μακάρι) να είναι ολέθριο για τα αυγά.
και τα ποσοστά που θα χάσει η ΧΑ θα τα πάρει όλα η ΝΔ
εγω δεν καταλαβαινω γιατι ενα ζωο που ψήφισε εξαρχης χρυσα αυγα με αυτο που εκανε τωρα ο Κασιδιαρης δεν θα το ξαναριξει στους ιδιους και με την περισσή χαρα του καθυστεριμενου παιδιου που του δωσανε γλυφιτζουρακι να χει να μασουλαει .
http://i.imgur.com/iLJ3H.png
zoun anamesa mas