https://www.e-food.gr/blog/wp-conten...E%BA%CE%B9.jpg
Printable View
χορηγος κομπλεξισμου
Γιατί έτσι σας αρέσει!
https://www.facebook.com/events/1637586973143502/
Τσιμπού, ευχαριστώ για το invite :p
("θεσσαλονίκης" ρε μαλάκα... σαν το κουλούρι ένα πράγμα... :touched: )
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/.../tif191215.jpg
Παγκόσμια πρωτοτυπία.
Για τον οασθ που αναφέρθηκε παραπάνω, δε χρησιμοποιώ συχνά αυτή τη λέξη, αλλά είναι απ' τα ελάχιστα πράγματα στη ζωή μου που ΜΙΣΩ με όλο μου το είναι, με κάνει χειρότερο άνθρωπο.
Όποιος ζει/έχει ζήσει εδώ, δεν έχει μεταφορικό αλλά έχει σώας τας φρένας, καταλαβαίνει...
7 ευρώ ο πατσάς
6.5 στα δυτικά αλλά δίνουν παραπάνω ψωμί
Το φαι του φτωχού ντεμέκ.
Αίσχος γιατί είμαι και τραυματίας και πρέπει να παίρνω εβδομαδιαία δόση απο ποδαράκι
Μεγάλη πίκρα αυτό με τον πατσά. Αν είσαι δυτικά πας μόνο Κουκλουτζά/Νεάπολη. Κατά προτίμηση το πρώτο. Ανατολικά πας στα Άστρα. Έχω να το τσεκάρω καιρό μιας και παίρνω από δυτικά. Για τσαρούχα, ούτε λόγος πια. Εκτός από την απαγορευτική τιμή, έχει χαλάσει απίστευτα. Δυστυχώς ο πατσάς έχει γίνει είδος πολυτελείας.
https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.n...75&oe=567ACE9C
έχω να φάω χρόνια απέξω, για τους λόγους που αναφέρατε
Μισό λεπτό, φτιάχνεις ΠΑΤΣΑ σπίτι σου; Αυτό είπες τώρα;
ναι αλλα ο χτικιος μενει στα δυτικα της αθηνας οχι της θεσσαλονικης.
χτικιε οι τιμες για πατσα στα εδω δυτικα ειναι ιδιες με των επανω?
Με 4€, δέχομαι να ξερνάω στο στόμα σας. Την ίδια γεύση θα έχει. Και η τιμή είναι καλύτερη.
Που είναι τα πινκς γαμώ την παναϊα να πινκάρω Μπλτίζερ με πάθος!
Για μπουγάτσες και κρέπες, φυσικά.
Kαι ένιωθα περήφανος που η δικιά μου φτιάχνει ΜΑΓΕΡΙΤΣΑ (και τα χριστούγεννα).
μαγειρίτσα <3
Η μαγειρίτσα είναι σουπερμπ πράμα με την προϋπόθεση ότι θα την φας την ίδια μέρα. Ξαναζεσταμένη από ψυγείο ή κατάψυξη χάνει πολύ.
Σε κάθε περίπτωση άμα είσαι χεζμένος από ξύδια και θες κάτι να ηρεμήσει το στομάχι σούπα μοσχάρι είναι η φάση. Προτιμούμε τον παππού στη βαρβάκειο.
Επίσης, οι του πατσά είστε αηδιαστικοί τύποι.
ισχυει,η μοσχαροσουπα ειναι το αντιδοτο στο χανγκοβερ
Μοσχαρόσουπα εννοείτε την κρεατόσουπα εκεί "χάμω";
Ή για τις πίτες με τα σουβλάκια; Και τις χωριάτικες με τις μπουγάτσες;
Αυτό είναι λίγο αστείο γιατί αυτό που εσείς αποκαλείτε "πίτα" κι εμείς "σουβλάκι" είναι στην ουσία ο συνδυασμός των δύο. Τελευταία έχει αρχίσει να επικρατεί το "τυλιχτά" εδώ. Ας μη βάλουμε στην κουβέντα τις "αλοιφές" και το ότι τα δικά σας "απ'όλα" έχουν σαλάτα του σεφ και επιδόρπιο μέσα.
Χωριάτικες είναι αυτές από το χωριό. Μπουγάτσες είναι αυτές με την κρέμα.
Και ό,τι είπε ο ικόνο.
Αν εννοείς ως επιδόρπιο τα "μουστάρδα-κέτσαπ-ντομάτα" τότε το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο! :p
Προφανώς και είναι ζώα εδώ πάνου, που λένε τυρί τη φέτα, αλλά το "σουβλάκι γύρο" και "σουβλάκι κοτομπέικον" δεν το ξεπερνάει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α. Επίσης, όταν διαβάζω στον τιμοκατάλογο "μπουγάτσα με τυρί" και μου φέρνουν χωριάτικη πίτα, κάτι δεν πάει καλά. Κι όχι, μπουγάτσα δεν είναι μόνο με κρέμα. Έχω βρει μέχρι και με θαλασσινά, το ζήτημα είναι το φύλλο της μπουγάτσας κι όχι η γέμιση! ΖΟΝΚ!
Πέρα από την πλάκα, συμφωνώ ότι χρησιμοποιείτε ορθότερα το "σουβλάκι". Προφανώς πλάκα έκανα και για τη μπουγάτσα. Ακόμα αγοράζω σαλονικιώτικη μπουγάτσα, όποτε μπορώ, από το γνωστό μαγαζάκι, δίπλα στον ηλεκτρικό Πειραιά.
Θα το ξαναπώ άλλη μια φορά
έπαθα φούιτ = έπαθα λάστιχο
σαν φιστίκ = φιστίκια αιγίνης
αυτά τα 2 είναι που με ξεπερνάνε σαν άνθρωπο
Πλέον αυτές οι διενέξεις δε γίνονται ούτε σε πάνελ του Αρναούτογλου.
Καλά τον τα'πες.
αυτό με το "σουβλάκι"-"καλαμάκι" των αθηναίων είναι ειλικρινά αστείο. κι όταν παραγγέλνεις "πίτα με σουβλάκι απ' όλα" ή "καλαμάκι" λεγοντας "σουβλάκι" και σε περνάνε για θεσσαλονικιό είναι ακόμη πιο αστείο.
Αυτό είναι η μεσοβέζικη λύση που βρήκαν οι μεγάλες αλυσίδες (πίτα-παν, γκούντυς κλπ) όταν διαπίστωσαν πως έπρεπε να έχουν έναν ενιαίο κατάλογο για όλη τη χώρα.
Αντισταθείτε στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων να ισωπεδώσει τη μπίστη μας στο καλαμάκι. ΧΑΜΟΥΤΖΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. :tragopapas:
Στην αποπανω φωτο ο κωλοφτιαγμενος νιγκα της καρδιας μας κραταει ενα σουβλακι κοτομπεηκον στο δεξι του χερι Ονιμποτσο.
Αν το βαλει σε πιτα, θα εχει ενα πιτα σουβλακι κοτομπεηκον. Ευκολο ειναι!
Σουβλάκι κοτομπέικον. Χωρίς πίτα, ή πίπα του PhantomDuck
Το ζήτημα του κανδαύλου ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μπερδεύει. Κρέας αρνίσιο, χοιρινό ή άλλο που περνιέται σε βέργες και τρώγεται σε πίτα υπάρχει σε όλους τους πολιτισμούς από την αρχαιότητα και ανάλογα την τοποθεσία και τον πολιτισμό έχει άλλες ονομασίες. Στη Ρουάντα φερειπείν, μια φτωχή χώρα της Αφρικής, λέγεται ΝΥΑΜΑ CHOMA και στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας, μπορεί κάποιος να βρεθεί σε ένα Σουβλατζίδικο και να δοκιμάσει ένα Σουβλάκι το οποίο είναι Πίτα που ας πούμε ότι έχει μέσα ένα Καλαμάκι Χοιρινό, χωρίς να χρειάζεται να τον απασχολήσει πώς θα το έλεγαν απολίτιστοι ιθαγενείς που ζούνε σε άλλες χώρες. Peace αδέρφια!