το πιο σωστό πράγμα που γράφτηκε για το θέμα αυτό
ειδικά στη 2η παράγραφο τα λες όλα
.
Printable View
το πιο σωστό πράγμα που γράφτηκε για το θέμα αυτό
ειδικά στη 2η παράγραφο τα λες όλα
.
Λες κάποιες βλακείς εδώ στο κείμενό σου - να σαν αυτή με το χέρι. Που δεν ήταν πέναλτυ με κανέναν τρόπο και που δεν έχει καμιά σχέση με τα χεράκια που σηκώνει ο μελμπεργκ στον αέρα και παίρνει "κεφαλιές". Αυτά που λες τα γράφουν οι γαυροι, κρίμα είναι.
Το γκολ του μαυρούλη κοντράρει σε πόδι ή γκελάρει στο έδαφος; Το είδα σε μέτριο στρίμιν και δεν ήμουν σίγουρος.
κοντράρει, το είπε ο σπίκερ και φαίνεται στα ρηπλέη
εμένα μου αρέσει η σκοπιά που το βλέπει ο Η. και τον πίνκαρα.
Κάποια πραγματάκια πρέπει να τα βάλετε καλά στο μυαλό σας, είναι κάποια πράγματα που τα έχει ζήσει και το δικό μας το μπουρδέλο , πρέπει να αποφασίσεις αν είσαι η ομάδα σου ή ο λαός σου, (βλέπε πρώτα ορίτζιναλ και μετά ΑΕΚ), και μετά πρέπει να καταλάβεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι πρωτάθλημα δεν παίρνεις με τα ντέρμπυ (θυμηθείτε πρώτα χρόνια του πορτοφολά στην ΑΕΚ που δεν έκανε νίκη σε ντέρμπυ αλλά η κούπα κούπα).
Θα μου πεις, δεν κέρδισα τον ΟΦΗ ... ναι οκ, αλλά όπως αποδείχτηκε ούτε ο Ολυμπιακός το έκανε ούτε η ΑΕΚ ....
Φέτος έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα με έναν σοβαρό προπονητή και ακόμα πιστεύω ότι μπορεί να είναι και η χρονιά σας , φτάνει να αφήσετε τον ΠΑΟΚ να είναι η μεγάλη ομάδα που ξέρουμε και όχι να κάνετε σαν κουσαβάκια.
χέιτερς γκόνα χέιτ.
πι-ες ο Παναθηναϊκός έπαιξε σωστή μπάλα με πιο καθαρό μυαλό.
Raven Lord, η γνώση σου για το ποιοι είναι μέσα στην Τούμπα και το τι κάνουν περιορίζεται στον σανό που καταπίνεις αμάσητο από τα ΜΜΕ Τρικάλων. Οι προβληματικοί σε κάθε μα κάθε ματς είναι το πολύ 300 άτομα, σε δικαιολογώ όμως γιατί τόση μπορεί να είναι η επαφή σου με αυτά, τόσα λες.
Odonian, ανέφερα τον Melberg τελείως τυχαία και σίγουρα όχι για τις εναέριες διεκδικήσεις του (αν και το ήξερες και πριν γράψεις το ποστ σου αυτό). Θα μπορούσα να πω τον Αβααμ, τον Μαρκάνο, όποιον άλλον έχουνε οι γάβροι σέντερ μπακ ή στην τελική οποιοδήποτε παίχτη του γαύρου. ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΖΕΠΕΛΙΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΕΡΙ. Πες εσύ όχι, ακούστηκες. Στο τέλος όμως όταν, όπως είναι φυσικό, δεν πάρεις πρωτάθλημα μην τα ρίχνεις πάλι στο αντίστοιχο καθαρό γκολ του Κατσουράνη που δεν σου έδωσε, γιατί το πρόβλημα θα είναι και πάλι ότι Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ.
τόσα χρόνια έπρεπε να το έχω καταλάβει πως στο er ακόμη και να εξηγήσει κανείς κατά λέξη τι εννοεί, οι περισσότεροι θα λένε τα δικά τους. λοιπόν, λέω αυτό και κλείνω το θέμα "οπαδοί παοκ": προφανώς δεν έχω κάτι εναντίον κανενός που ήταν στην τούμπα και η ατμόσφαιρα ήταν σε φυσιολογικά για τέτοιο παιχνίδι επίπεδα. ίσα ίσα που κάνω παρέα με κάποιους τοπικούς συνδεσμίτες και μια χαρά κάνουμε χαβαλέ μεταξύ μας στα ματς. ούτε πέταξα σπόντα για το σύνολο "οπαδοί παοκ". η σπόντα μου αφορούσε αποκλειστικά κάποιους παοκτσήδες του εν λόγω φόρουμ.
Αν δεν εννοείς εμένα, τότε ποιον εννοείς; Ποιος δηλαδή θα σου τα κάνει ζέπελιν; Οι εφημερίδες και τα site του ΠΑΟ; Εκτός από το ότι κακώς παθαίνεις τέτοια πράγματα για κωλοφυλλάδες που διαβάζουν όλοι όλοι 3000 άνθρωποι στην Ελλάδα, φαντάζομαι ότι θα πέτυχε το μάτι σου τι γράφανε τα γαυροσάητ χτες για τη σφαγή του ΠΑΟΚ από τη διαιτησία - σε ματς που δεν είναι καν δικό τους και δεν έγινε κάποια σφαγή. Αδυνατώ να ξεχωρίσω την ιδιαίτερη διαφορά που έχουν οι ακραίοι μαλάκες μας από τους ακραίους μαλάκες των απέναντι (μαύρων, κόκκινων, κίτρινων). Όπως εσύ λοιπόν διατυμπανίζεις παραπάνω ότι είναι μόνο 300 οι κακοί, έτσι σου λέω κι εγώ ότι το μεγάλο σύνολο των οπαδών ΠΑΟ δεν κάνει τίποτα ζέπελιν, εκτός αν υπάρχει πολύ καλός λόγος, όπως ναι υπήρχε πέρσι στο καραισκακη. Όλοι αυτοί λοιπόν δεν ρίχνουν καν το φταίξιμο στον διαιτητή του ντερμπυ για το χαμένο πρωτάθλημα, αλλά στους διοικούντες (λολ) τον ΠΑΟ - όπως και να 'χει όμως, όταν σου κλέβουν μια εκτός έδρας νίκη στο κλασικό ντέρμπυ και μετά μπουκάρουν να σε δείρουν και σε βρίζει και ο χοντρομπαλάς πρόεδρός στο τέλος, ε καλό είναι να ακουστείς, όχι;
Πέρα από αυτό, το ποια ομάδα είναι υποδεέστερη θα ήθελα να το δούμε στο γήπεδο. Μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις, αλλά αν ξέραμε από πριν τι θα γίνει, δε θα βλέπαμε μπάλα.
ετσι σας θελω ανεβασμενους
καντε μας κουνηματα
Οδονιαν, δεν διαβάζω αθλητικές εφημερίδες, για την ακρίβεια ούτε τα εξώφυλλά τους κοιτάω πλέον, δεν ακούω ραδιόφωνο (γενικά) και από site διαβάζω μόνο 2 "αντικειμενικά" (gazetta, contra) και ένα οπαδικό (olapaok). Αυτή είναι η πληροφόρησή μου + το γήπεδο (tv δεν βλέπω). Οπότε όλα όσα λες άκυρα. Αυτό το σπαζοκλαμπάνιασμα προέρχεται κατά πρώτον από φίλους βάζελους, από σχόλια σε γκαζέτα και από τους εδώ ακόμα (δεν είσαι μόνο εσύ βάζελος).
Και όχι ρε φίλε, δεν σε δικαιολογεί καμία πρόκληση για να τα σπας ακόμα και τώρα για ένα παιχνίδι που και να το 'παιρνες, πρωτάθλημα δεν θα έπαιρνες. Δεν καταλαβαίνεις δηλαδή ότι η εν λόγω συμπεριφορά σου φτάνει σε γραφικότητα τη δικιά μου με τον Σπάθα?
Edit: απαραίτητη διευκρίνηση. Το β' ενικό πρόσωπο όταν μιλάω για οπαδικά αναφέρεται πάντα στο σύνολο της ομάδας του συνομιλητή.
Υπάρχουν 2 λόγοι πολύ καλοί για να "σπας αρχίδια" σε τέτοιες περιπτώσεις. Πρώτος (και κυριότερος) γιατί μια νίκη σε ντέρμπυ εκτός έδρας είναι κάτι που έχει αξία ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ χωρίς να χρειάζεται ένα πρωτάθλημα για να το επιβεβαιώσει. Δεύτερον γιατί μετά από κάμποσα χρόνια, όταν οι περισσότεροι θα έχουν ξεχάσει τις λεπτομέριες, οι λίγοι που θα θυμούνται ότι ο γαυρος είχε μαζί του τη διαιτησία σε ένα ακόμα πρωτάθλημα θα ακούν την απάντηση "ναι αλλά η διαφορά ήταν 324562456 βαθμοί, δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς", κάτι που το έχουμε ακούσει πολλάκις επί παράγκας (πχ με την ομάδα του Κυράστα).
Πάντως αν το δείγμα σου είναι οι "φίλοι βάζελοι" που έχεις, άλλαξε παρέες. Είμαι οπαδός του ΠΑΟ και δεν ακούω τόση γκρίνια από τους δικούς μου φίλους. :ρ
WRE KAVLES.
p.s. afierwmenh h nikh ston agaphmeno mou reject.
2o p.s. I love you
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...30437741_n.jpg
TIME FOR TRUE
σκατά στους irr
Πέρσι ο ΠΑΟ τιμωρήθηκε για κάθε περιστατικό που έγινε σε πόλεις που έπαιζε, άσχετα αν ήταν εκτός γηπέδου ή αν είχαμε πάρει εισιτήρια. Φέτος είναι πιο αυστηρά και καλά. Προς θεού όμως, μην αφήσουμε άδειο το καραισκακη τώρα που έχουμε και ντέρμπυ.
o μάντζιος σκοράρει για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι. :touched:
ψηφοφόρος ΓΑΠ ο μαν
http://www.redplanet.gr/dailyComment...inal/rafik.jpg
αστεια πραγματα
ο αρης που δεν εχει κανει φαση σε ολο το ματς
να στο γυρισει 2 φορες
μεγαλη βελτιωσις η ομαδα του Αρεως...2 γκολ σε ενα ματς
η δουλεια του πολωνεζου πατατοκαλλιεργητη φανηκε με το καλημερα
μεγάλη κίνηση ο κανελόνιας.
Πάρε τηλέφωνο τον Πολωνό, να του ανοίξουμε, τον πισινό.
Να δώ αν θα μαζέψετε παραπάνω από 9 πόντους στα επόμενα παιχνίδια του α γύρου.
Σε μια περίοδο που κανείς υπεύθυνος μέσα στην ομάδα δε πείθει πως ενδιαφέρεται για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, με συγκινείτε. ;ρ
μου λεγε ενας φιλος μου οτι εσκασε χτες σε τεκνο παρτυ στο γκαζι ο Τζιμπουρ γυρω στις 5 το πρωι με κατι γκομενες.. ρισπεκτ !
μεγάλη κουράδα κι ο Τσιμπούρης... \m/
αμυνα για ΚΡΕΜΑΣΜΑ.
αν και 2-0 κανουμε πολυ μετριο παιχνιδι.και πολλα λαθη που μερικα απο αυτα παιζει και να βγαζαν γκολ για την αεκ.παραειναι χαλαροι σημερα και με φοβιζει (για το επομενο κυριως) μηπως πηραν τα μυαλα τους αερα.
πρεπει να βγαλει σιμαο,χλωμο να γλυτωσει τη κοκκινη σημερα.
αμα κανουμε τις ιδιες παπαριες πισω και με τον γαυρο 2 μπαλακια χαντικαπ τα εχουμε.
Κανα σοβαρό λινκ παιδιά;
Η απεργία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, συνεχίζεται.
Συνεχίστε έτσι πουτανόπαιδα, λές και άλλοι τα παίρνουν όλα τα λεφτά στην ώρα τους.
δε πειραζει ρε...
στρεφομε την προσοχη μας στην κατακτησις του Europa League
ε και φυσικα φταιει το κεφαλι του κοντου οξυρρυγχοεκτροφεα απο την Κασπια
Ρε συ Η.
ο πουτανας γιος σήμερα, με τον Βιερίνιογλου, και τον Γεωργιάδη, ήταν μακράν ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ούτε καν κακοί.
Έπιανε το τόπι ο πουτάνας γιος και το πουλούσε με την μία.
Το ότι η ομάδα ξηγιέται πούστικα και πιέζει μέσω απόδοσης την διοίκηση να ΠΛΉΡΩΣΕΙ, είναι η μόνη αλήθεια.
Δες πως ξεκωλιάζονται τα μαλακισμενα στην Ευρώπη, και πως αντιμετωπίζουν το πρωτάθλημα.
εντιτ commissar ποιά επίσημα, από την 5 φωνάζαν "Σαλπιγγίδη οεοεοε" όταν έπαιζε στην βαζέλα, και τους χάλασε κιόλας τους πουθενάδες που φάγανε χαστούκια, που ακούσαν το "πουτανας γιοι παναθηναικοι" στα μουτρα τους, και το άλλο, το αγαπημένο μου...."νατοι οι ρουφιάνοι, του γούμενου του γιάννη"
Σε τι μου απαντάς ακριβώς Αλέξη? Στο ότι η ομάδα ήταν χάλια στο οποίο δεν διαφώνησα? Ή στο ότι άλλη εικόνα στην Ελλάδα και άλλη στην Ευρώπη που το βλέπουν και οι αόματοι από πέρσι? Γενικά τι σχέση έχει το ποστ σου με οτιδήποτε ρε παιδί μου?
Κομισάρ (και λοιποί), γραφικός θα παραμείνεις όσο γιουχάρει παίκτη που παίζει στην ομάδα σου. Είτε παίρνει πολλά, είτε λίγα, είτε "σε πούλησε" γιατί ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣ. Δεν έχω να συζητήσω τίποτα περαιτέρω επ' αυτού.
Στα δικά μας για το μπούτσο άμυνες και οι 2