e to na 8ewreite punk tous Megadeth px ti mporei na shmainei?
Printable View
e to na 8ewreite punk tous Megadeth px ti mporei na shmainei?
Ayto akribws apodeiknyei poso kollimenoi eisaste. Oi Motorhead einai isws oi monoi pou exoun bgalei ameigws Punk kommatia!!! Den krinw to gousto sas. Px. O ka8enas mporei na pei oti oi Sodom einai gia to poutso (kalos malakas 8a'nai). Egw krinw ili8ies nootropies pou prodidoun to IQ merikwn (pou den 3eperna to meso oro twn mpampouinwn).Quote:
Originally Posted by warlord
Fysika file Nikolaki, gia sena den isxyoun ta mpinelikia, giati opws 3ereis se agapw (plaka kanw) kai se sebomai (den kanw plaka) :D
Kairo exoume na bre8oume kai na se pw tru-metala apo konta. Ante kanonise to me ton Kwsti!
Poia einai ta punk kommatia ton Motorhead?
Gia to diko mou gousto, oi venom/sodom klp einai asteioi. Gia to diko sou oi wotan... So what? H monh diafora einai oti oi wotan klp den exoun punk epirroes :)
By the way, den me noiazei an kapoio melos enos group einai punkio. Oi Misfits px ekanan to kryst the conqueror project pou einai gamistero heavy metal... Den tha to akouso epeidh einai oi misfits?
OverkillQuote:
Motorhead
Emergency
Snaggeltooth (den 8ymamai pws grafetai)
Bomber
kai fysika mporw na sou katebasw paaaaara polla akoma ameigws punk kommatia tous. Oti 8ymamai 8a to grafw...
ANEBA STO TRAPEZI MOU
KOUKLA MOU GLYKIA
XOREPSE KAI SPASTA OLA
TOUTH TH BRADIA!!!!!!!!!
STORMTROOPER IS GOD.-
KAI ETSI GIA TH PORWSH
WAIT FOR ME DRAGON
WE'LL MEET IN THE SKY
BY FIRE AND MAGIC
I HAVE SWORN
HELL IS CALLING
WE CANNOT BE DENIED
RIDE INTO THE BLACKNESS OF THE STORM
WE MUST DIE TO BE REBORN
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Oi Megadeth punk?Mipws einai kai kouloi?
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Allos gia to punk bourko?Poioi exoune seira?Mipws oi Watchtower? :worship:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Oti de milaei gia ksorkia ,spathia,panoplies,exei soeed metal tempo kai gretsa fwnitika einai punk.Xwnepste to kala.
STORMTROOPER eisai o presbeyths twn punkiwn en elladi!Parto xampari
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Paw n'akousw ligo punk twra,lew na balw ligo Death Angel.
E RE GLENTIAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! :rofl: :rofl: :rofl:
Asto Nikola,esy theoreis epic to Orgasmatron (xwris plaka,mou to exeis pei ki ayto)! :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Poete tha pame gia kamia kapnisth mprizola pathos?
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:Quote:
Originally Posted by Witchkiller
Argises na mpeis alla me kaylwses me tin kalimera!!!
Protinw synantisi me necropethameno gia anelleito Headbanging til' death me diskous Manowar!!!!!!!!!!!!
Exw piasei moloxa kai se perimenw na me garnireis :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Statler
Plaka,plaka, paiktika oi Leader einai poly texnikoi (aney xabale twra) allaQuote:
a)o tragoudisths tous einai gia to poutso
b)Ta kommatia tous einai gia ton poutso (m'ekseresh to ''Out Of Control''
Enas sobaros tragoudisths,me sobarh pgofoga.Mi mou peis oti einai Adams to paidi giati tha kanw tama ston a'i' Giwrgh ton Lourmpadiarh prwi,prwi.Quote:
A,kai ta tragoudia tous einai gia peiratiko cd apo mayro sta Katw Pathsia.De briskeis Koulh?
Kai pou telei na to kserw egw re eysome?Tsi nti r exw (apo Warlord).Poly pio xalia omws kai apo to xeirotero RUNNING WILD disko giati poly apla o xeiroteros RUNNING WILD diskos einai ena apiasto oneiro gia to ypoloipo Heavy Metal (kati san serbieta me ftera).Quote:
Afto to teleytaio mou arese.Les kai akouw Armed Forces aisthanomai (eixes dikaio Nikolaki telika,metrio to ''Take On The Nation'' alla o mayros de se akousA.) :gun: :blaser: :gun: :blaser:Quote:
A,exeis kai Hammerfall.Akous dhladh kai kati pio sobaro se sxesh me thn ypoloiph saboura pou aradiases edw (ekserountai ta gnwsta 3-4 groups pou ta brikame kapws).
Malakai s'ayto to post.Filate Nikolakh diabase to epomeno.......
ETSI,ETSIIIIIIIIIIIIQuote:
Originally Posted by Stormtrooper
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
SO MR DJ
PLAY JUST ONE FOR ME
YOU KNOW THE ONE
WITH THE CRASHING
AND THE SCREAAAAAAMMMMMMM
'CAUSE ONLY ONE THING
REALY SETS ME FREE
HEAVY METAL
LOUD AS IT CAN BE
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Mprabo wre paloukari mpouzou3i.
Tsimpa twra ki ena eikosaeyrw kai ri3e kati apo Sacred Steel, Wotan kai Lonewolf me klarino. Ante giati poly false se briskw...
Skata stous Manowar, skata stous Running Wild, skata stous Maiden!!!
ZHTW H NEA GENIA KOURAD... EEEE, METALADWN!!!
ZHTW OI... DOOOOOOOOOMSWORD!!!
.-Quote:
Teleia kai KAYLA!!!Quote:
Originally Posted by Witchkiller
STORMTROOPER EISAI PAYLA (eisai kai punkio :P) :rofl: :rofl:
O NIKOLAKHS PUNKIO.KAI MONO POU TO SKEFTWMAI :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
SE FANTAZOMAI ME MO'I'KANA..... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Xtes to syzitousa me ton vargsteiner kai kataliksame sto symperasma:
O kalyteros heavy metal diskos ever einai to Triumph of Steel. Me diafora.
Tetoia symperasmata einai pou me kaylwnoun!Quote:
Originally Posted by necropethamenos
H kalyteri syn8esi melwn-mousikwn stous Manowar.
Kommatares allote arges ki epiblitikes kai allote grigores (sxedon punkizon :midfinger: ) kai xaotikes!!!
Diskos DIAMANTI!!!
Ol'ayta mexri pou bgikan oi 8EOI WOTAN kai klwnisan tous MANOWAR ap'ton 8rono tous. :cry: :cry:
:lol: :lol: :rofl: :rofl:
E kala nai ti to syzitame twra, eixane to shankle na xlimintrizei kai to rhino na se xoropidaei.Quote:
De tha ksexasw ti egine sto SEF otan arxise na fwnazei GREAT SPIRIT, THUNDERBIRDS FLY, WE ARE WILD AND FREEE
milame toso xoropidito pote ksana omws e!!!
Ntaks apla de mporousame na thymithoume xtes enan disko OPOIONDIPOTE pou na einai pio GAMATOS apo to Triumph.
Diladi ntaks akous ta tragoudia kai vlepeis atsali na kopanaei atsali gamw to kerato mou kai ntaks makari na eixan kratisei ekeini ti synthesi.
Episis o Shankle einai xalara o logos pou paizw kithara. Kai as min einai kai kanas theos kitharistas texnika.
Ayto akribws!!!Quote:
Min noiw8eis typseis gi'ayto. O Witchkiller 3ekinise edw kai 13+ xronia logo tou John Ricci twn Exciter. An ton exeis akousei 8a katalabeis gia ti birtouozo milame!!! Ross The Boss kai bgale!!!!!Quote:
e nai megalo kouladi omologw :/Quote:
Oxi apla megalo kouladi. Xalara mpainei stin Anti-G3 triada mazi me Kerry King kai Mantas!!!!
RICCI RULEZZZZ!!!
To triumph xalara einai o kalyteros heavy metal diskos ton 90ies...
alla ta into/hail/sign paizoun gia kalytera olon ton epoxon, opote...
me to sympatheio dhladhs alla:
a) den eipa oti oi megadeth einai punk. anhkoun sth deyterh kathgoria (xalia). Apo 10 tosous diskous ante na mou aresoun 7 tragoudia kai se kanena h fonh tou mustaine. H gata mou tragoudaei kalytera.
b) Niko elpizo ayto na to eipes gia plaka:
To Bomber punk? To Overkill???Mhpos kai to heavy metal to the world ton theon einai hardcore? :rofl: Ti einai heavy metal tote?Quote:
Overkill
Motorhead
Emergency
Snaggeltooth (den 8ymamai pws grafetai)
Bomber
Oson afora to orgasmatron, oi stixoi tou einai epikotatoi._ To phre kai pithikas (kai skatopunkio tou kerata) kai to magarise to kommati...
c)nai... oi Accept dhladh einai pio punk kai apo to johnny rotten :?Quote:
Oti de milaei gia ksorkia ,spathia,panoplies,exei soeed metal tempo kai gretsa fwnitika einai punk.Xwnepste to kala.
Mou fainetai oti epithdes ta mperdeyeis ta pragmata. Afou den exete problhma me to punk, ti sas peirazei na leme oti groups opos oi sodom einai poly pio konta sto punk ap oti sto heavy metal?
a kai symfona me ta "epixeirhmata" sas, opou o,ti exei liiigo pio grigoro tempo exei punk kataboles, kai o dio sto stand up and shout paizei agno anothefto punk... axaxaxa
poion peirakse pote afto?Quote:
Exw liwsei sto gelio.Sovara twra,witchkiller (eidika esena poy exoume gnwristei kiolas) alla kai Stormtrooper stamatiste na autoekseftelizeste.
As arxisw na moirazw moutzes.
:moutza: Xeirokrotiste tin megaliteri malakia pou exei eipwthei pote sto forum.Solo Carriera telika brethike atomo na petaxei megaluteri patata apo sena :)Quote:
Oi Manowar eixan stin syn8esi tous kapoion ki8arista onomati Ross The Boss pou itan pio koulos ap'to mesw oro twn punkidwn tis epoxis kai me energo drasi stous Dectators!
:moutza:Quote:
Plaka,plaka, paiktika oi Leader einai poly texnikoi (aney xabale twra) alla
a)o tragoudisths tous einai gia to poutso
b)Ta kommatia tous einai gia ton poutso (m'ekseresh to ''Out Of Control''
Tufla na xoun oi Watchtower re paidi mou.An oi Leader einai texnikoi tote oi Agent Steel tou Skeptics einai orismos tou brutal death.Sinelthe leme.
Kommatia san to Ride On The Wind (alitheia mono se emena thimizei to Power twn Manowar) einai anempneusta kai malakies.Oso giauti tin fwni ti na poume..oi Lust sou aresoun?
Zhtw to punk twn Motorhead kai ta oi oi twn Manilla Road!Ore glentia!!Keep on!
Basiko, basikotato, isws to pio basiko ap'ola, stixeio poy dinei mia tampela 'h enan xaraktirismo an protimas se ena group, 'h pio sygkekrimena, s'ena tragoudi, einai to rythm section pou apoteleitai-ws gnwston-ap'ta tympana kai to mpaso. Ean o panemorfos kai gohteytikotatos Filthy Animal den epaize punk sta tympana kai o episis kouklos Lemmy sto mpaso, tote egw eimai mazoreta stous Lakers (pou exoun kai tis ka(y)lyteres mazoretes!!!).Quote:
vlepo eseis oi 80ades-punkides spate kathe rekor ilithiotitas.Milame gia apisteuto masturbation, 23 selides pou tis exoun monopolisei 2 atoma.Kati ixera otan elega perimenoume me agonia na doume pou boreite na ftasete.
Profanos molis sxolate apo to eidiko sxoleio erxeste trexontas edo gia na kanete post gia to 80s METAL kai to PUNK pou toso poly agapate.
Ainte go on :dfinger:
stormpunker wrote:
axaxa malaka stamata!! Exo skasei sta gelia kai me koitane oloi paraksena edo...Quote:
Basiko, basikotato, isws to pio basiko ap'ola, stixeio poy dinei mia tampela 'h enan xaraktirismo an protimas se ena group, 'h pio sygkekrimena, s'ena tragoudi, einai to rythm section pou apoteleitai-ws gnwston-ap'ta tympana kai to mpaso. Ean o panemorfos kai gohteytikotatos Filthy Animal den epaize punk sta tympana kai o episis kouklos Lemmy sto mpaso, tote egw eimai mazoreta stous Lakers (pou exoun kai tis ka(y)lyteres mazoretes!!!).
Ksero oti esy kai o witchkiller to pistevete ayto kai, sorry, alla einai entelos asteio. O Cozy Powell dhladh sto sto kill the king punkizei!!! ELEOS
Oi mhpos oi Budgie sto Breadfan... Axa skeftome ton makarith ton Cozaro me moikana kai pethaino!
A kai oloi mazi oi bassistes tou punk (axaxaxa basistas se punk group, pio asteio kai apo to "o diaithths adikhse ton thrylo"...) den mporoun na paiksoun to solo tou lemmy sto stay clean.
A nai kai o DeMaio punk mexri to kokkalo einai. Thymase to Dark avenger? Ayton ton punk ymno? AXAXAXA
Ox to gamisate,eipame na apantaw se ena ena post malakias,3 selides me potamia ta flokia na reoune katw ston neroxyth apo tous klasikous Wkillah Kai Stocktrooper den prolavenw. Arkei na pw oti diaskedasa arketa tis teleftees meres me ta somatika igra pou ektoksevun pros kathe katefthinsi ala to parataw ,ehw kai sovarotera pramata na kanw apo to na asxoloumai me kretinous pankides (na akousw sovaro heavy metal) .Point made pistevw.
Kitaxte apla to poses selides eftase to thread.
Loipon Kosta me to mialo sou pou einai oso oi trixes stin kefali sou kai Stormsuperdooper pou eisai ligos sto mialo kai sta aftia filakia kai xilia efxaristw gia ta apira meidiasmata pou mou prosferate tis teleftes meres,keep on pogoing in a free world
MAATS
Oxi file Statler, emeis oi dyo den teleiwsame edw.
Dystyxws gia 'sena!
||
||
||
||
||
\/
Re malaka sou estila PM kai su apantisa opote kai opou theleis,stile kana email kai si re vodi,sto flou to afineis. Perimenw me agwnia na vrethoume kai na plakothoume gia tin timh tou punk .Se perimenw eksw apo to Karavel ,me hei faei to krio me hei peroniasei. Ela,tha mou ta klaseis kai tha marathoune
Exei gelio pou enoxleisai. Exeis akousei pote ti mpanta sou? Diladi eleos, ama thes na eisai proklitikos kai na xwnesai gia to ti goustaroun oi ypoloipoi frontise na skeftesai TOULAXISTON pws tha xwtheis.Quote:
Originally Posted by Retali-ator
De mporei na les kati gia to punk kai meta na pisteveis oti paizeis kai mousiki.
Eleos.
apo xtes to vrady gemisane dyo selides me bolikh malakia
panw pou nomiza oti 8a vgazame ligo gelio
den einai dynaton mesa apo 40 posts na eipw8hke mono ena swsto pragma
oti TO TRIUMPH OF STEEL EINAI O KALYTEROS HEAVY METAL DISKOS EVER
symfwnw kai epaf3anw mexri th valhalla
(kanonika den 8a eprepe na diale3w kapoion sugkekrimeno apo tous diskous twn 8ewn alla me parasyrate kwlopaida)
to trimph of steel einai o logos pou yparxei akoma to metal ston 21o aiwna
amhn
:worship: :worship: :worship:
file necropethamene ego toulaxiston paizo BLACK METAL ME ARXIDIA kai sto kato kato an de sarese einai arxi akoma,se 4-5 xronia tha exei proskynisei o kosmos olos kai auto einai desmeusi.Den eipa oti enoxloumai,alla einai poly tragiko na vlepeis 2 mlkes na asxolountai me pragmata pethamena apo kairo kai me mikri mousiki axia pisteuo.
Ego sas xanaeipa,anti na psaxnete ta thamena sta 80s,akouste carpathian forest kai giati oxi christs wounds,pou ousiastika synexizoun auti tin paradosi.
ela omws pou emas mas aresoun ta pragmata pou einai 8ammena katw apo tonous 80ilas kai oxi oi carparthian forest pou mou prokaloun toulaxiston apotropiasmo? (opws kai to 99% tou black metal.ti na kanoume gousta einai afta)
zhtw ta 80s,tote pou yphrxe kalo kai pragmatiko heavy metal
etsi apla kai omorfa
To provlima den einai i apopsi sou. To provilma einai o tropos pou tin parousiases. Kai ntaks makari se 4-5 xronia na paizeis san na eisai o theos o idios, afto de simainei oti einai eksypno ek merous sou na "thaveis" oloklira idiwmata alla KYRIWS aftous pou ta akoun. Psofia i oxi. Ti dialo, 80's grafei apo panw to topic!!Quote:
Originally Posted by Retali-ator
Episis gamw einai na proteineis mpantes. Alla ama to les me yfos "den akoute carpathian forest vlakes pou akoute 80s" e einai ligo kapws.
Pros apofygin pareksigisews, egw de thewrw oti eimai kanenas kalos mousikos - to lew gia ti periptwsi pou kapoios skeftetai "poios milaei".
Retali-ator o tipos sti foto eisai esy i kapios allos?apli periergia
Axeman nai ego eimai. Me eixate xanarotisei kai paliotera.
Eipa na anevaso kapoia xaroumeni foto kai oxi kapoia apo autes tis bandas me to corpsepaint.
oraio avatar btw,an kai kalytera na evazes to the return i to sign.
to onoma ths bandas einai christs wounds h christ's wounds?aplh periergeia
Retali-ator ok.
Apla de me siginei idiaitera to black metal k i black periodo ton BATHORY.An k oi black diskoi pou evgalan einai evagelio gia tous blacksters.
Retali 8or me anagkases na girisw ,ama thes na akuseis 80s feeling trava akou Sabrina -i wanna beee maria mantalena,afto ta espage.
Oreo puloveraki ,apo to brakulia psonizeis? i sto kane i thia i magdalw gia doro otan apofitises apo to dimotiko?
File mou oi apopseis sou einai entelws miden ,,oi carpathian forest einai gia eboropanigyrh sti rodopi otan mazevune ta kapna,oi christs wounds POTE de tha pane brosta,kai esi apla tha sapiseis eonia sto misos tou black metal pu kaiei mesa su asvesta