Δηλαδή δίνεις 10 και παίρνεις τα πάντα εκτός απ' το πλουζάκι;
Printable View
Δηλαδή δίνεις 10 και παίρνεις τα πάντα εκτός απ' το πλουζάκι;
γιες
Εκτυπήθη πάραυτα. Θα ξεσκονίσω το joystick μετά από χρόνια!
Ειχα παρει πακετακι απο το Steam με ολα αυτα τα παιχνιδια και πολλα παραπανω, και προφανως δεν εχω παιξει κανενα.
Ωραιο το nostalgia factor, αλλα πρακτικα ποση ωρα θα κατσεις να παιζεις παιχνιδια με γραφικα του 1997 και του 2001?
Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά 10 ευρώ κλάιν. Έχω χρόνια να ρίξω έστω και ένα ευρώ σε games, οπότε δε βαριέσαι :P
Spoiler
Σωστά, πόση ώρα να παιξει κανείς σε δύο από τα επικότερα CRPG's όλων των εποχώνενε...
Ελα μωρη Τζεσικα Νιγκρι! :pink:
Θα σου πω ποση ωρα να τα παιξει κανεις, απο πριν ενα χρονο που τα αγορασα, μεχρι σημερα:
KOTOR 1 : 17 minutes
KOTOR 2 : 0 minutes
Btw το KOTOR 2 ειναι στην πραγματικοτητα μη τελειωμενο παιχνιδι, αφου οι developers το κυκλοφορησαν πριν ολοκληρωθει το στορυ.
Με αποτελεσμα να φτιαξουν mods οι φανς του παιχνιδιου, και να το κανουν ουσιαστικα το πληρες παιχνιδι που αποθεωνει καποιος κοσμος.
Απο εκει και περα, ο καθενας οπως τη βρισκει. Εγω δε μπορω να παιζω παλια παιχνιδια οταν εχουν αντικατασταθει απο πιο καινουρια και/ή καλυτερα.
Για 10 ευρω ειναι πολυ καλη προσφορα, γι'αυτο και εγω τα αγορασα (μαζι με ΠΟΛΛΑ ακομα, Battlefront 1&2, Republic Commando, Force Unleashed 1&2 κ.ά.) πριν κανα χρονο απο το Steam.
Αν δεν έχεις παίξει στο παρελθόν τα KotOR I και II και πριν ένα χρόνο ασχολήθηκες 17 λεπτά με το πρώτο και 0 με το δεύτερο, είσαι απλά ΗΛΙΘΙΟΣ.
Για το Sith Lords Restoration Project γνωρίζω κι εν μέρει συμμετείχα, δε φταίνε οι developers της Obsidian [aka Black Isle (Baldur's Gate κτλ κτλ)] αλλά οι publishers που ήθελαν να προλάβουν τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο και τους έβγαλαν το λάδι. Οι devs ίσα ίσα που έχωσαν και το υπόλοιπο υλικό μέσα στα αρχεία του παιχνιδιού και leakαραν την όλη φάση.
Παρεμπιπτόντως, το ότι το Sith Lords δεν είναι "ολοκληρωμένο" δε σημαίνει πως δεν είναι παιχνιδάρα. Οι διάλογοί του, οι αποστολές, η εμβάθυνση του Lore ήταν στα χνάρια του πρώτου και ενδεχομένως καλύτερο ακόμα, κατά περιπτώσεις. Μιλάμε για παιχνίδια φτιαγμένα με μεράκι, ΜΕΓΑΛΑ σε διάρκεια και με απόλυτα χορταστικό υλικό είτε είσαι Star Wars fan είτε όχι. Και κατ' εμέ, έχουν το καλύτερο σύστημα μάχης από ΚΑΘΕ cRPG μέχρι σήμερα. Επίσης, το story που δεν ολοκληρώθηκε ήταν το Origin του HK-47 στο droid factory και το love story του παιχνιδιού, ανάμεσα στην πρωταγωνίστρια Meetra Surik (επισήμως η Lucas είχε πάρει τη θέση πως ο exile είναι γυναίκα light side) και του Atton. Δηλαδή, ναι μεν ξενερωτικό, αλλά όχι και τόσο big deal για να χαλάει έναν ΗΛΙΘΙΟ που ασχολήθηκε με το παιχνίδι 0 λεπτά. Επίσης, μέσω steam πια, είσαι ένα κλικ μακρυά από το να εγκαταστήσεις και το mod που "ολοκληρώνει" το παιχνίδι.
Μην παθεις εγκεφαλικο στο περιπτερο πρωι πρωι, ηρεμησε.
Για να παιξω το ΙΙ, πρωτα πρεπει να τελειωσω το Ι προφανως. Αρα το mod θα το εγκαταστησω οταν με το καλο γινει κατι τετοιο. Για το KOTOR II απλα εγραψα την ιστορια του πως κυκλοφορησε (αν και βαριομουν να γραψω την πληρη ιστορια, οπως την εγραψες εσυ), δεν εγραψα ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, χαλαρωσε μανιτσα. Κανε καμια εκπτωση στους χαρακτηρισμους, το ξερω οτι ειναι τζαμπα και τωρα τελευταια τους μοιραζεις αφιλοκερδως, αλλα δε χρειαζεται βραδιατικα να διαβαζω τις αηδιες σου. Οσον αφορα τα παιχνιδια, οσο καλα και να ειναι, Kyle Katarn και Jedi Knight I & II & III (Academy) δε φτανουν δε πα να μαζευεις περιοδικα και πατατακια για 27 ωρες σερι.
Το επιπεδο κατανοησης γραπτου κειμενου που εχεις ειναι περιπου ισο με το μηδεν.
Τα Jedi Knight τα επαιξα ΟΛΑ οταν βγηκαν, δεν τα παιζω τωρα. Που να το καταλαβεις εσυ...
Και ο λογος που τα γουσταρω ειναι γιατι εχουν ενα απο τα 2-3 καλυτερα story που υπαρχουν στο συμπαν του SW.
Τωρα οσον αφορα το flame (?) που προσπαθεις να κανεις.... ρε μλκ, για παιχνιδια στο pc? :touched:
Τι flame να κάνω μαζί σου ρε καραγκιοζάκο που θες να ασχολείται όλος ο κόσμος μαζί σου; Διαβάζω ΜΑΛΑΚΙΕΣ και γράφω την αποψάρα μου για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που διαβάζω. Πόσο πιστεύεις ότι αξίζει να σου δώσει κανείς σημασία δηλαδή, για να μπει σε flame, να πάθει εγκεφαλικά ή να εκνευριστεί καν με τη γλοιωδία της ύπαρξής σου;
https://media.riffsy.com/images/373d...0899e9a9ce/raw
Κι ομως το εγραψες αυτο. Εσυ.
Ελαφρώς άσχετο, αλλά JK: Dark Forces II ήταν το πρώτο online game που έπαιξα ποτέ. Ατελείωτες ώρες λιωσίματος. Αναλογική γραμμή και 33.6 :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Καλό πακετάκι για συλλογή, αλλά παιχνίδια που πιθανότατα ούτε θα εγκατασταθούν ποτέ.
Εγώ μερικά dogfights Χ-w vs. T/F θα τα ρίξω πάντως. Ίσως και το σκέτο T/F, μπορεί να μιλάμε για γραφικά 20ετίας, αλλά η μάχη ήταν πώρωση.
Don't bet yo ass on it, bro.
EDIT: Και πέραν όλων των άλλων δηλαδή, δεν ισχύει αυτό που λες. Ο τύπος απλά προβοκάρει με το μαλάκισμένο υφάκι του, βρίζει ανάλαφρα οποιονδήποτε δε συμφωνεί με την άποψή του και ενώ παραληρεί, απλά κοτσάρει από δίπλα το μόνιμο επιχείρημα "σιγά μωρέ, ένα φόρουμ είναι, δεν ασχολούμαι καν τόσο πολύ" ενώ γνωρίζουμε όλοι ότι είναι από τους πιο "ενεργούς" εδώ μέσα. Κι από επιχειρήματα, υπό του μηδενός...
Να, τώρα θα βγει να quotάρει αυτά παραπάνω και να σχολιάσει με κανένα τρομερά καυστικό gifάκι τα περί attention whoring, drama queening, raging και flaming.
Επίσης, τι ηρεμία, λωλ, σιγά μην εκνευριστεί κανείς με τον κομπλεξικό πανίβλακα. Το ότι απαντάς ή γράφεις κάτι πάνω στις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λέει, δε σημαίνει ότι μπήκε και κάτω απ' το πετσί σου.
Ευτυχως που δεν ασχολεισαι μαζι μου παντως γενικα.
Spoiler
Σχεδόν τελείως off topic post.
Καιρό θέλω να σχολιάσω κάτι ανάλογο σε διάφορα threads, απλά σε αυτό νομίζω παραέγινε το κακό.
Ρε ονιμπότσε, σε έχω σχολιάσει νομίζω 1 φορά όλη και όλη, νομίζω για κινηματογράφο, και έκτοτε αδιαφορούσα για το ότι έλεγες.
Δεν τα καταλαβαίνω κιόλας καθότι δεν σε ξέρω οπότε έβγαινε και φυσικά κάτι τέτοιο.
Αλλά δηλαδή πόσο εύκολους τους έχεις τους χαρακτηρισμούς για τον οποιονδήποτε συνομιλητή σου? Χαρακτηρίζεις κόσμο και μεταχειρίζεσαι υβριστική φρασεολογία για την παραμικρή και ασήμαντη αφορμή και ταυτόχρονα έχεις και ένα υφακι ξερολίασης που ισοπεδώνει τα τσιμέντα.
Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά αν έχεις δίκιο, στην τελική στο παρόν thread γίνεται σχολιασμός παιχνιδιών για υπολογιστή, επ' ουδενί δηλαδή σημαντική κουβέντα, για την οποία θα παθιαστείς και θα αρπαχτείς βρίζοντας, δηλαδή αν έβλεπες τον Φιξξερ από κοντά, και τον κάθε Φίξξερ έτσι, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, θα τον πλάκωνες στο ξύλο?
Αν έμπαινε κάτω απο το πετσί σου - μόνο γέλια για τη χρήση της φράσης, τι θα έκανες, θα ξεκινούσες περιοδεία δικαίωσης με φωτόσπαθα έτοιμα να απονέμουν δικαιοσύνη και θάνατο?
Ταυτόχρονα οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς περιστρέφονται όλοι κυρίως γύρω από το δίπτυχο είσαι χαζός - την έχεις μικρή - να το κοιτάξεις αυτό ε, το Γυμνάσιο μάλλον το τελείωσες κάποια χρόνια πριν από μένα, πράγμα που σε καθιστά περαιτέρω αντιπαθητικό και ασόβαρο άνθρωπο.
Βαριέμαι να το αναλύσω περισσότερο, πιθανόν να μην άξιζε τον κόπο να γράψω καν ότι έγραψα, αλλά αναρωτιέμαι.
Βάσει των εξαιρετικά σωστών συμπερασμάτων που φαίνεται να έχεις βγάλει, μάλλον καλύτερα να αδιαφορούσες, όπως έγραψες. No hard feelings, πάντως.
Ελληνική χρεωστική σας περνάει εσάς στο steam κανονικά? Θέλω να πω μου την κάνουν τα c.controls ή κάνω κάτι λάθος και δε μπορώ να αγοράσω το cs να ξαναθυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια?
Το Humble Bandle έτσι το αγόρασα, αλλά αυτό δεν πληρώνεται προς το steam store. Όταν αγόρασα το Grim Fandango δεν την είχε δεχτεί και χρησιμοποίησα μια virtual prepaid.
Μια περνάει, μια όχι. Με πιστωτική και χρεωστική. Ό,τι να'ναι. Απλά συνέχισε να προσπαθείς.
Αυτό. Μετά από 2-3 προσπάθειες συνήθως πιάνει.
Ονιμπότσε δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Δηλαδή λολ ρε τύπε. Φίψψερ, καλά και ωραία τα Jedi Knight και έχεις δίκιο πως τα KotOR δεν γεράσαν και τόσο καλά αλλά με κάνα mod γίνονται οκ. Επίσης τα KotOR έχουν με διαφορά το καλύτερο story σε SW game.
Προτιμω το στορυ των Jedi Knight, αλλα προφανως και του KOTOR ειναι σε παρομοια υψηλο επιπεδο (καταλαβαινω γιατι να αρεσει σε πολλους περισσοτερο).
Aπλα Kyle Katarn :pink: Θα ψαχτω για mods καποια στιγμη, σιγουρα θελω να τα τελειωσω.
Εξαιρετικό bundle με πολύ value για 12$
https://www.humblebundle.com/glens-staff-picks-games
ο φίξερ πάντως, όχι. αλλά έχει διαβάσει τα άρθρα στο κοτάκου. θα έρθει σε λίγο να μας πει.
ρε παιδια εχω ενα θεμα με το πεηπαλ και σκεφτομουν να κανω συναλλαγη απεθειας με την καρτα, ειναι αξιοπιστο το humblebundle η θα κλαιω τα λεφτα μου μετα?
είναι.
αν φοβάσαι τους χάκερζ μπες από tor browser από κάποιο linux live usb
αλλά το θεωρώ κάπως (εώς πολύ κάπως) υπερβολικό για μια ηλεκτρονική αγορά
αν όντως δεν εμπιστεύεσαι το humblebundle, κοίτα πόσα κομμάτια έχει πουλήσει.
εγώ νομίζω πως παίζοντας το δε φαίνεται πιο μισοτελειωμένο από το φινάλε του μασ εφεκτ 3 πχ. που δεν το έχω παίξει.
Αυτό που πρέπει να ξαναλέμε τα ίδια... Λείπει ένα γαμημένο love story ending και το droid factory. Αν στις 60+ ώρες παιχνιδιού, οι μισές είναι αυτά τα δύο πράγματα, εγώ είμαι ο Ulic-Qel Droma. Εντάξει, δικαιολογείται. Το έχει παίξει 0 λεπτά.
ΥΓ. Antimusic, παίζοντάς το δε φαίνεται ΚΑΝ μισοτελειωμένο. Ήταν άλλο πράγμα τα bugs που είχε λόγω της βιαστικής κυκλοφορίας κι άλλο το υλικό που leakαρε (όλο το θέμα πυροδοτήθηκε από κάποια κείμενα διαλόγων που υπήρχαν σε αρχεία της εγκατάστασης, τα οποία δεν έβλεπες πουθενά στο παιχνίδι)
Αγάπη δες τι λέει :P αν είναι αξιόπιστο λέει για τους "χακερζ" έχει σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες.
Γενικότερα γουστάρουμε paypal γιατί έχουμε σε ένα σημείο την κάρτα μας, επίσης δεν ξέρουμε πως κάνει η κάθε εταιρία το κλίαρινκ με τις τράπεζες που σημαίνει μπορεί το χαμπλεμπαντε να φιλάει σε μια mysql clear text την πιστωτική σου κάρτα και ένας λογιστής να διαβάζει μια προς μια τις εγγραφές και να κάνει από μηχανάκι τις χρεώσεις (απίθανο σενάριο μόνο η μπουτινκ του Παναθηναϊκού πριν 10 χρόνια το έκανε) αλλά λέμε τώρα.
(θα βρω το paypal θρεντ για την ερώτηση / συζήτηση )
Τι στόμα... τσκ τσκ τσκ, ούτε τα σκατά των bantha δε βρωμάνε τόσο.