εσυ ξερεις οτι παει ηθελημενα ή απλα ανοιξες το κουτι με τις μαλακιες?
Printable View
εσυ ξερεις οτι παει ηθελημενα ή απλα ανοιξες το κουτι με τις μαλακιες?
σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι πάει για την μπάλα. εκεί είναι το video, κρίνε με τα δικά σου κριτήρια και εξήγησέ μου για ποιό λόγο μπαίνει έτσι στη φάση.
όποιος θέλει να το κρίνει ας το δει. απλά η απορία μου στο προηγούμενο post ήταν γενική, όχι συγκεκριμένα για τον στολτίδη.
http://www.youtube.com/watch?v=zCuOFddNaMY
einai i den einai xeri?
einai .
Χερουκλα ειναι.
Ειλικρινεστατη απορια ομως.
Στην ελλαδα αδαμιδηδες και δε ξερω ποιοι θα τακαναν ολα πουτανα για καταφανεστατη αδικια και μπεναλντυ εις βαρος της αεκ.
Στην ευρωπαρα μοκο?
Γιατί εδώ πιάνει ο τραμπουκισμός , τι δεν κατάλαβες ? Γιατί αυτός είναι ο λόγος που το πρωτάθλημά μας είναι μπουρδέλο , γιατί η ομαδούλα σου θέλει να προβάλει τον "μαγικό κόσμο της" η πράσινη αστειότητα και η κόκκινη γελοιότητα τον έλεγχο της παράγκας, εμείς την αιώνια αδικία , κ.ο.κ .
Γιατί έγραψε ένας άλλο κακομοίρης ότι το Δανέζικο ποδόσφαιρο είναι πιο ανταγωνιστικό και άλλες γραφικότητες.
Η διαφορά ξέρετε πια είναι? αυτοί αγαπάνε τον αθλητισμό , ενώ εμείς θέλουμε ένα άλλοθι σε κάθε μας κλανιά. Εμείς -οι οπαδοί- τρώμε μια πούτσα από εδώ μέχρι το φεγγάρι και μας νοιάζει εν αρχή τι θα ακούσουμε την άλλη μέρα από τους "αντίπαλους" και όχι τι πραγματικά φταίει.
Γιατί οι ομάδες πρέπει να έχουν ιδιοκτήτες με αρχίδια που να θέλουν να βγάλουν κέρδος από την επιχείρησή τους και όχι όχημα για κατασκευαστικές , και τυχερά παιχνίδια.
Γιατί μια ζωή ομαδούλες θα έχουμε στην Ευρώπη και μπουρδέλο πρωτάθλημα γιατί εμείς το έχουμε επιδιώξει.
+3245454643534 με μερικά τρις πίνκζ από πίσω
μυθος στην ανασταση νεκρων...
inb4 στάχτη στα μάτια για την Κυριακή
Χειρότερη και από την ομάδα του Μπάγιεβιτς.
Στις 3 σωστές πάσες ανοίγαμε σαμπάνια.
Ο Γκέτζογλου να την έχει δει Τσιάρτας και να θέλει να περάσει κάθετες συρτές πάσες από την άμυνα στην επίθεση,ο Έντερ για τα πανηγύρια και οι υπόλοιποι μέτριοι εκτός Δέλλα -Ντιόπ(σχεδόν συγκινητικός).
+ Σκόκο μάλλον χάνει Βάζελο...:-(
episis aksiosimioto o ntatomo itan stin apostoli <:o)
Τίμια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Αναμένουμε ανάλογη συνέχεια και στο 2ο.
με πηρε ο υπνος παντως, ξυπνησα απο τις διαφημισεις
όσοι βλέπετε το ματς, έχει ελπίδα για Χ ο παοκ? για να έχω κι εγώ ελπίδα για 70 ευρά.
έχει..
ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΚΕ
Κρίμα ρε γαμώτο...
:touched: :touched: :touched:Quote:
Οι 17 παίκτες που είναι στην αποστολή της ΑΕΚ είναι οι: Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Νταντόμο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Καλαμιώτης, Γκέντσογλου.
...ακόμα κανείς δεν ξέρει τι γίνεται μέχρι αύριο
και ο Μάκος είναι άρρωστος...
ela entaksy paizei kai o froksylias? ton eixe ksexasei o ximeneth LOL
Απλά δεν ήξερε ότι ήταν δηλωμένος.
Βασικά αυτός από το (πολύ) λίγο που τον είχα δει μου άρεσε :oops:
2-3 pou 8a vgoune off apo auto to mats, se ligo 8a paizoume emeis mou fainetai.
ti 8esh paizei btw o fro3ulias?
extremaki και πίσω από το φορ.
Διαβολάκι είναι.Κοντό και γρήγορο.
μακαρι να παρει και ο παοκ το ματς και ο αρης το Χ να εχουν καλες πιθανοτητες για προκριση
ο τυπας στο σπορφμ λεει οτι θα ειναι μεγαλο κριμα να μη φυγει με 3 βαθμους ο αρης αποψε.
δεν το ακουω καν απλα βλεπω τα σκορ οποτε δεν εχω αποψη..μακαρι παντως...ευκαιρια ειναι
xavos k paranoia
HAVOC
whirlwind tornado ultra brutal ΓΚΑΒΛΑ.
ααχχ τα μάτια μας πάλι.:-(
Ο Έντερ είναι σίγουρα ποδοσφαιριστής?
Μπράβο σε ΠΑΟΚ.
Εγώ πάντως που έβλεπα μπάσκετ και το γύριζα στα τάιμ άουτ,έπεσα πάνω σε μια φάση του Drogba Junior και :touched:.Το ίδιο πιστεύω κάνανε και οι FM-άκηδες του φόρουμ.
prospathisan alla.. den mporoune, sto telos apo tyxi den xasame