δεν καπνιζω ... αλλα σαν Ελληναρας μπορω να χω αποψη για τα παντα !!..
Printable View
δεν καπνιζω ... αλλα σαν Ελληναρας μπορω να χω αποψη για τα παντα !!..
εδω πανω ο καπνος ειναι πιο φτηνος απο ελλαδα (πχ ευρω 25γ ), τα εργοστασιακα αρκετα πιο ακριβα (αλλα γιατι να κανεις εργοστασιακο ειπαμε?) Παιζει και Αμερικαν Σπιριτ 100% additive-free, αρκετα καλος, 4.70 τα 25. Εδω και 1-2 μηνες παντως εχω κοψει καπνισμα (το πολυ 1-2 καποιες μερες και τελευταια δεν μαρεσει κ καθολου). Αν ειναι να φουμαρεις να το ευχαριστιεσαι
Aρχισα με golden virginia πρασινο με ριζλα πρασινο χαρτι, και μετα πηγα σε craven παλι με χαρτακι πρασινο ριζλα το οποιο πιστευω οτι ειναι απο τα βαρυτερα τσιγαρα εβαρ.Δεν το αντεξα πολυ λογω μπουκωματος και βηχα.Απο εργοστασιακα δουλευα Lucky Strike μαλακο αλλα εφευγε σε μια μερα .Τωρα το εχω κοψει κανα τριμηνο αισιως αλλα στον καφε και σε καμια μπυρα τραβιεται το γαμημενο αλλα κανω καμια τρακα και ειμαι και ο πρωτος (μαλακας).
πρασινο κ πορτοκαλι ριζλα = καπνιζεις χαρτι
γαλαζια πηγαινε
το κοψα και ησυχασα.
Μακραν το χειροτερα χαρτακια ειναι τα drum .Σα κολλα Α4 και επισης αηδια καπνος ο ντραμ
onibocho pragmatika skase
kapnizw 18 xronia kai exw na diavazw mparoufes apo kapion mirodia pou ipo8etei pio einai to kalitero
min apantiseis me sentonia min epixirimatologiseis apla skase
kalitera tsigara ever camel prin 2001 opos eipe o ikono
molis ala3an prepei na kapnisa ton kosmo olo mexri na vrw kati a3iologo alla den kai anagastika kateli3a se lucky strike
meta to girisa se kapno kai profanos kateli3a ston drum mple me prasina xartakia
gia olous tous ili8ious vidna gia sena lew pou mas prizoun thn poutsa me ta galazia kai ta asimenia gia na min kapnizw xarti apla skaste ki eseis mazi me ton onibocho
8elw na exei gefsi xarti gamw to xristo alios 8a to kapniza sthn xoufta h se kana mpriki kai 8a roufaga ta ntoumania apo pano
kai min peis pos den kanei kalo to xarti einai TSIGARO einai kako apo mono tou etsi ki alios
kai ta asimenia h ta galazia xartia einai mia aidia fenete san na exeis faei pitogira kai na ligdoses to xarti
zitw signomi gia ta nevra alla 3ipnisa strava kai lete kai vlakies diplo xtipima
καπνός καρέλιας πορτοκαλής γενικά
όταν έιμαστε λατρζ και έχομε και όρεξη για εργοσταshακό τότες
http://4.bp.blogspot.com/_HEQ4SdFt2B...-20fGR2008.jpg
νταξ κολουμπρα εσυ θες να καπνιζεις χαρτι μαγκια σου δεν μου πεφτει λογος εμενα
με το σκεπτικο ολα τσιγαρα ειναι ολα κακο σου κανουν πηγαινε καπνισε ρακουελ αρ τζι μπι και γκολντμαουντ
Το καπνισμα προφανως εχει καποια κακα απο μονο του, απο κει και περα αν καπνιζεις σαπιο καπνο με 15χιλιαδες συντηρητικα συν τα προιοντα της καυσης του χαρτιου χεσε μεσα
Εγω σχεδον 2 μηνες εχω κοψει το τσιγαρο, μονο φου (με καπνο αμερικαν σπιριτ και χαρτακια φτιαγμενα απο hemp (Cannabis Ruderalis) και ηδη βλεπω μεγαλη διαφορα σε αντοχη, αναπνοη, ευεξια και τα σχετικα
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...5sQ-kSEGRY_ffA
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...7e8goTBm6TnVwg
εδώ και 5-6 χρόνια καπνίζω ένα-δυο τσιγάρα ΜΟΝΟ όταν πίνω ποτά, σε οποιαδήποτε άλλη φάση (χωρίς να έχει ακουμπήσει αλκοόλ τη γλώσσα μου πρώτα) με αηδιάζουν.
είμαι τυχερός τώρα που κατέβηκα καλαμάτα γιατί ο χρήστης antimusic από τον οποίο κλέβω κάνει craven με πράσινα rizla ενώ στην αθήνα έκλεβα από το χρήστη griffith που κάνει επίσης craven με γαλάζια. είμαι με κολούμπρα γιατί με το χαρτόνι στρίβω πιο εύκολα.
tl;dr το ερ μου γάμησε τα πνευμόνια
Κολουμπρα, απλα ψοφα. Καθυστερημενε. Καπνιζε ο,τι μαλακια θελεις και ψοφα καπνιζοντας.
Φρηκ και Ικονοκλαστ, δεν ειναι αποψαρα για την αποψαρα, οταν τοσα χρονια -δυστυχως- αυτο εμπορευομαι. Το οτι δεν καπνιζα ποτε εγω δε σημαινει οτι δεν μπορω να ξερω απο βαρυτητα ή μυρωδια ή θεωρητικη διαφορα στα χαρμανια των τσιγαρων. Δε γνωριζω απο γευση, ουτε μιλαω για αυτην.
vazeis ta paketa sto afti ta xtipas san ta karpouzia kai nio8eis thn pxiotita?
"ξερω απο βαρυτητα και μυρωδια".
λολ
Τα βαζω στον κωλο σου κι αν ερεθιζεται το γκροβερ καταλαβαινω οτι ειναι μεγαλη μουφα.
εμεις στο σχολειο μαθαμε οτι πρωτα πεθαινει ο leader και ακολουθει ο next.
ΩΩΩ ΤΙ ΣΕ ΕΙΠΕ !!!!
μερικες φορες αναπολώ την γιουλαι ..
ονιμποτσο , και σερβιετες πουλας , για μιλησε μας λιγο για τα φτερα .
Αστο ρε φρηκ. Δεν υπαρχει λογος. Τωρα να απαντησω και να γινουμε μυλος;
στα δικα μας , που και που οταν ξεμενω απο χαρτακια σπιτι , βαζω καπνο σε ενα παλιο τσιμπουκι που χω και καπνιζω , αλλα τσιμπουκι+ολντ χολμπορν ειναι τελειως για τον πουτσο , εχει κανεις να προτεινει καποιον καλο καπνο για πιπα ετσι μυρωδικο και να μου πει και τιμες κλπ και ποσο βγαζει , και τι αλλο χρειαζεται για να καπνισεις τσιμπουκι-πιπα ? υχαριστω .
Υπάρχει μια παρεξήγηση εδώ. Όταν λες «εμπορεύεσαι» εννοείς ότι κατεβάζεις κουτιά από ράφια και τα δίνεις σε μπαρμπάδες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μια ανάπηρη θεία στη γραμματεία της βιβλιοθήκης του Ευγενιδείου Ιδρύματος ξέρει περισσότερα για κανόνες διαιτησίας, ένας βιντεοκλαμπάς στα συνοικιακά «μπλουσταρ βιντεο» στη Χώρα της Θάσου ξέρει περισσότερα για τις λογοτεχνικές επιρροές του Μπελα Ταρ και ο 12χρονος Ηλίας που βοηθάει τον πατέρα του στο Pet Shop τα σαββατοκύριακα ξέρει περισσότερα για bdsm γαμήσια με σκυλιά από ό,τι εσύ ΒΛΑΚΑ θα μάθεις ποτέ για το κάπνισμα.
Spoiler
Το έγραψες αυτό. Το είδα.
εχω τσιμπουκι-πιπα , καπνο ψαχνω :/
Βγαλτε μια προχειρη εγκυκλειο και πειτε μου αν μπορω να απαντησω στον φρηκ για ΤΙΜΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ καπνων για πιπα. Μη σας χαλασω και το πρωτοκολο γελοιοτξτας.
Ικονοβλαξ, με συνεπαιρνει το γεγονος οτι καταφερες να το δεις. Θα περιμενε κανεις οτι η μυτη σου θα εμποδιζε εμφανως το οπτικο σου πεδιο. Εισαι πραγματικος ηρωας παντως. Τοσο καλογυαλισμενη με στομφο και βερμπαλισμο απαντηση, με ενα gif animation που θα εκανε τον Lead Designer των Wetta studios να παραιτηθει, δεν την περιμενα για την αφεντια μου. Με συγκινησες ρε μπαγασα.
6 μήνες άκαπνος.
ονιμποχας υπεροχος, περιμενουμε αποψαρα για το πανκ ε? δεν ξεχναμε εμεις
για τα χαρτακια...Βιντρα το θεμα εχει να κανει με το ποσο βαρυ γουσταρει καποιος το τσιγαρο του, προφανως
εγω παντως προτιμω λιγη σταχτη παραπανω απο το να καιω συνεχεια τα μουστακια μου με τα (θολοκουρτουριαρικα) ασημενια
οσο για τους αντιτιβ φρη καπνους γελαει ο κοσμος....πως ''φρη'' βρε αφου το φυτο για να μεγαλωσει εχει ταιστει τρελη σκατοχημεια?
στουκα το καμελ αφιλιτρο....θα ανατιναχτω γαμω την μπαναγια...
Τι το λες μονο και δεν το κανεις;
ασημενια δε τα γουσταρω ουτε εγω, γαλαζια ή μπλε ειναι κομπλε
για τα χωρις συντηρητικα δε γνωριζω πολλα περα απο οσα λενε οι ιδιοι (εταιρειες) που τα παραγουν και πουλανε, παιδι της πολης ειμαι . Απο αυτα που εχω καταλαβει (και με κινδυνο να λεω παπαριες), περα απο το πως εχει μεγαλωσει το φυτο στην μετεπειται επεξεργασια και συσκευασια προστιθενται διαφορα αλλα... συντηρητικα που βοηθανε στο να διατηρειται/μην ξεραινεται ο καπνος (και οντως ο Αμερικαν Σπιριτ εχει αρκετα πιο ενισχυμενη συσκευασια για να ρεφαρει την ελληψη συντηρητικων και ειναι αρκετα πιο ξηρος απο τον μεσο καπνο) . Παρεπιπτοντως η συγκεκριμενη εταιρεια υποστηριζει οτι ειναι και organic και additive-free τωρα τι ακριβως σημαινει αυτο τρεχα γυρευε
βασικα αυτο το αντιτιβ φρη ειναι ψιλομιχλωδες...
γιατι προσθετα ειναι και η γλυκοζη, μελι, μπριτζολα που θα βαλει καποιος στο βρασιμο, τεσπα
ονιμποχα ο νταντυς μου ηταν ΧΑΜΑΛΗΣ και μια ζωη την φαγαμε στα καπνομαγαζα, αλλα οκ εσυ τα πουλας εσυ ξερεις
τραβα και γαμησου και να εισαι σεβαστικος....εδω ειναι ΕΡ
Ναι, ο μπαμπας σου ηταν ο μονος που δουλευε στα καπνομαγαζα των Σερρων, εχεις δικιο. Η μανα του πατερα μου δεν ξερω που δουλευε..
Η οικογενεια μου ειναι 3 γενιες στα ειδη καπνιστου κι οχι μονο στο εμποριο τους, αλλα επειδη εγω ειμαι ο μονος απο ολους τους που δεν καπνιζει, δε μπορω να μιλαω για τσιγαρα. Αντε γιατι παραπηγε η μαλακια!
Εσυ σαλτα και γαμησου λοιπον, που μαλλον θα σε βοηθησει να ξεθολωσεις κιολας κι αν θελεις σεβασμο, κερδισε τον.
Να με συγχωρείτε για την διακοπή αλλά πρέπει να ακουστεί
και για να μην είμαι και τελείως οφφτοπικ κάνεις καπνο Lucky Strike? Έχετε παρατηρήσει τελευταία καμια διαφορά σε σχέση με παλιότερα?
ρε γυψοσανίδα τα πραγματα ειναι απλα...
εγω δεν εχω φαει ποτε στην ζωη μου γκοργκοτζολα, αρα δεν εχω αποψις για το γκοργκοτζολα
εσυ δεν καπνιζεις, αρα δεν ξερεις τι γευση εχει ο καπνος, ΓΕΝΙΚΑ, οχι ο καμελαφιλτρος
στο εξηγαν ομορφοτερα και ωραιοτερα πριν αλλοι χρηστες
αλλα εισαι ΣΤΥΛΙΑΡ'
αρα για τι μιλας?
κουρασες περισσοτερο κι απο αποτυχημενο χεσιμο
δεν υπαρχει τιποτα το συναρπαστικο στα ποστ σου....φευγα
Βρε φτυσε τα μπουτια σου, μαλακακο. Θα φυγω αν κι οποτε θελησω εγω. Mr. Συναρπαζω-σε-καθε-ποστ-μου.
Το γιατι μιλαω, ειναι ευκολο να το καταλαβεις, αν εχεις τη βασικη ευφυια ωστε να μπορεις να διαβασεις, κατι πολυ αμφιβολο. Το σιγουρο ειναι οτι δε μιλαω για τη γευση.
γιατι μιλας? εισαι οντοπικ και μιλας για την συσκευασια?
την τιμη? τα προβληματα των περιπτερουχων με την μεση τους? την ραγδαια αυξησις κλοπων Trident?
τα ταληροδιφραγκα και την μαστιγα των λαθροεφημεροαναγνωστων? ΤΙ? ΤΙ?
πες μας ρε ρε πανσοφε που εφτασες στα 33....βγαλε ολο το αποσταγμα ολων αυτων των χρονων
ονιμποχα καποτε, ημαν μικρος και ατιθασος τοτε, ηξερα κατι κατεστραμενα ΠΑΟΚτσακια (τα αγαπας)
αυτοι λοιπον για πλακα βαζαν πυρκαια σε ενα περιπτερο (ρουφιανος), οι τυποι περιμεναν να ρθει το πυροσβεστικο και εδερναν και τους πυροσβεστες
αληθινια ιστορια
εαν δεν εχεις καταλαβεις εχεις μπει με πολυ λαθος στροφες
εχεις βρισει το μισο φορουμ (ακομα και τον Σαμπρελα, κατι που ειναι αδυνατον) και εχεις χωθει παντου να μοιρασεις τα οσα εχεις μαθει παρατηρωντας τον κοσμο μεσα απο ενα παραθυρι, επι 33 χρονια
συμορφωθους
υ.γ. τα περι πυροσβεστικης δεν αποτελουν απειλη...ειναι απλα μια ιστορια που ηθελα να πω
ρε ονιμποτσε καλα ολα αυτα με το περιπτερο αλλα το ονομα του θρεντ λεγεται ''ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙς ,ER ?'' και οχι τι καπνους εχεις στο μαγαζι σου ή τι καπνους εχεις μυρισει
Εισαι κρετινος, αλλα το χειροτερο ειναι πως εισαι ψευτης. Ειναι τοσο απλο.