Για την επιστροφή του 30 rock λέει.
Ελπίζω να πιάσει πάτο και να απολυθούν όσοι πήραν αυτή την απόφαση
Printable View
Για την επιστροφή του 30 rock λέει.
Ελπίζω να πιάσει πάτο και να απολυθούν όσοι πήραν αυτή την απόφαση
Φυσικα και το 30 Rock δεν θα πιασει πατο.
Ειναι απο τα πρωτα shows του NBC και κατα τα φαινομενα η αποφαση κρινεται λογικη.
Δεν φαινεται πουθενα οτι θα πεσει μαυρο στο Community, αλλα οτι θα μπει στον παγ(κ)ο.
Υπομονη και ψυχραιμια Συνελληνες.
:|
Θα συνεχίσουν να γυρίζουν τα επεισόδια αυτής της σεζόν οπότε λογικά (θέλω να πιστεύω) θα παικτούν, αλλά πραγματικά είναι ντροπή να παίζεται Community το κατακαλόκαιρο ενώ τώρα υπάρχουν στο πρόγραμμα πραγματα όπως Whitney και Up All Night. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πάει 4η με τίποτα.
http://1.bp.blogspot.com/-1GjwiRM6md...rktimeline.jpg
Εντωμεταξύ ρε γαμώτο δεν είναι δυνατόν, το 'χαν βάλει να ανοίγει την Πέμπτη με μηδενικό lead in και με μέτρια περυσινά νούμερα απέναντι στο Big Bang Theory, τι στο διάολο περιμέναν, 30%;
Γαμημένο 2011.
Μεγάλη μαλακία.
Πάντως απ' ό,τι φαίνεται την τρίτη σέζον θα την δούμε με τον ένα ή με τον αλλο τρόπο και αν δεν κάνω λάθος το Bachelor's στην Αμερική είναι τρία χρόνια, οπότε οι τρεις σεζόν είναι ταιριαστός αριθμός. Με άλλα λόγια θα μπορέσουν να του δώσουν ένα ωραίο κλείσιμο.
Επίσης απ' ότι διαβάζω υπάρχει πιθανότητα η Sony, που είναι παραγωγός του Community, να πιέσει το NBC να ανανεώσει τη σειρά για μια τέταρτη σεζόν ώστε να συμπληρωθούν τα απαραίτητα επεισόδια για syndication.
Ίδωμεν, σε κάθε περίπτωση απ' ότι κατάλαβα θα δούμε κανονικά τα επεισόδια ως τα Χριστούγεννα περίπου, οπότε προς το παρόν όλα καλά.
ΜΑ Ο DAN HARMON ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ 4 ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΠΩΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ.
ουσταδιαλα 'Murica, καλά να περάσεις με την Whitney σου. φέρτε μου petitions να υπογράψω.
Πολύ κρίμας. Θα ξαναέχουμε μιλφάρα Λιζ Λέμον όμως ή οποία, για να ξαναματαεπανέλθω, αφήνει την κρυόκωλη Μπρίτα να φάει τη σκόνη της.
δεν ειναι δικαιο οι δυο πιο αγαπημενες μου χιουμοριστικες σειρες να μαλωνουν
ena asthenoforo re paidia, profanws exei pathei egkefalikh aimoragia o anthrwpos!
on topic SKATA STON TAFO TOUS alla dystyxws ayto pou eipes funishment peri mplokarismatos tou dhmiourgou apla akougetai asteio dedomenou tou sapiou katesthmenou ths amerikanikhs tv. ti ki an htan o,ti pio konta sthn teleiothta (dld to arrested development) exoume dei ta teleytaia xronia, ta lefta einai lefta :/
entwmetaksy to 30 rock eixe ginei TOSO skata pros to telos...
ontws pantws tous niwthw twra aytous pou vlepane firefly opws eipe o sormpo. krima apla..
p.s: ayto me to bachelor's den mou akougetai asxhmo alla ligo apithano mou fainetai
Γιατί απίθανο; Η σεζόν θα ολοκληρωθεί, αυτό που αλλάζει είναι το πότε θα δούμε τα υπόλοιπα επεισόδια και το αν θα υπάρξει τέταρτη σεζόν, που φαίνεται κάπως απίθανο πλέον. Φαντάζομαι οι δημιουργοί έχουν όσο χρόνο χρειάζεται ώστε να προσαρμόσουν το σενάριο στις τρεις σεζόν, αντί των τεσσάρων στις οποίες στόχευαν αρχικά, έτσι ώστε να δώσουν ένα πιο ολοκληρωμένο κλείσιμο.
Κατά τα άλλα, όντως το 30 rock έχει πάψει να είναι αστείο εδώ και καιρό.
Ναι, αυτό εννοούσα πριν λέγοντας ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα τα δούμε. Το ίδιο είχε συμβεί αν θυμάμαι καλά και με το Firefly. Σημασία έχει να γυριστούν, από 'κει και πέρα το NBC ας κόψει το λαιμό του, εμείς κάποια στιγμή θα τα δούμε.
SIX SEASONS AND A MOVIE.
You know its a chastity belt right... Θεοί
ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΡΕ.-
Γαμησε το επεισοδιο. Αμπεντ Μπατμαν οκ τι αλλο να πεις.
Ωραία σκηνή η παραπάνω αλλά μετριότατο επεισόδιο, μην είστε φανμπόιδες.
η χαζομάρα είναι που δε βλέπουμε περισσότερο καθηγητή βιολογίας και υποπρυτανη
για τα δευτερολεπτα που την ειδαμε την μπριτα, εμενα η καρδουλα μου σκιρτησε παντως.
Εχω γελασει με εκφανσεις λατρειας απο τους περισσοτερους απο σας για πολλα μετρια επεισοδια και αυτης της σεζον, και της προηγουμενης, μη μας λες φανμποηδες οταν εχεις προσκυνησει αλλα κι αλλα. Το χθεσινο γαμησε, πως να το κανουμε. Ηθελε και λιγο Pierce το επεισοδιο παντως.
Στην τρέχουσα σεζόν ξεχώρισα το "Remedial Chaos Theory" για το οποίο φαντάζομαι δεν διαφωνεί κανείς, ενώ από την προηγούμενη σταθερά ξεχωρίζω "Cooperative Calligraphy" και "Abed's Uncontrollable Christmas" για τα οποία φαντάζομαι ισχύει το ίδιο. Γενικά, μην τρελαθούμε, η σειρά έχει πολλά εξαιρετικά επεισόδια που δεν τα προσεγγίζει καμία άλλη κωμική σειρά αλλά έχει και πολλά μετριότατα απλά για να γεμίζει η σεζόν. Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά άνιση. Το χθεσινό ανάγκαστηκα να το διακόψω και να το συνεχίσω αργότερα σε διάφορες στιγμές από το πόσο κακό μου φαινόταν.
Eξαιρετικό επ. Όταν έπιασε η Shirley το μπαλάκι και άρχισε από το πουθενά τα κόλπα στο ξύλινο, κάτι σκίρτησε μέσα μου.
Και στην τελική.
But there's something else above the law. Bats. And me.:touched:
#12seasonsandathemepark
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lv...u47lo1_500.gif
Καλύτερο κράξιμο σε Glee που 'χει γίνει, στα 4-5 Μεγάλα επεισόδια της σειράς.
Το δα χτες από stream, θα το ξαναδώ άλλη μία με υπότιτλους σίγουρα. Μεγάλο χώσιμο troy abed. Ολόσωμη φόρμα μπρίττα και πονάει το μυαλό μου
Ίσως το δεύτερο καλύτερο της σεζόν μετά το επεισόδιο με τις πραγματικότητες. :-(
Μεγαλείο.
"Look, eventually you hit a point of diminishing returns on the sexiness".
Φοβεροί τύποι ρε φίλε.
maaaaaan
αυτο ηταν λοιπον; ξανα απριλιατικα ξερωγω;
χρονια πολλα annie.
όλα τα πινξ του κόζμου για την Annie.
το είδα στο τρένο και πραγματικά καταπιέστηκα να μη γελάσω δυνατά στους τίτλους τέλους
http://www.youtube.com/watch?v=Gn5PCKBRXLg
NBC: 'Community' Upgraded To Likely To Be Renewed
http://tvbythenumbers.zap2it.com/201...source=twitter
Καλά νέα απ' ό,τι φαίνεται.
Υπάρχει ελπίδα...
Spoiler
Sexy Santa, Baby Santa
http://www.dailymotion.com/video/xn7...=27#from=embed
http://www.thedailybeast.com/cheats/...ing-back.html#
Quote:
Ahead of his appearance at the Television Critics Association Winter Press Tour today, NBC Entertainment President Robert Greenblatt told The Daily Beast's Jace Lacob that NBC hasn’t forgotten about Community, and that the show will be returning to the airwaves before too long. “Community is coming back,” said Greenblatt in an interview earlier this week. “We just had to get some stuff moved around for midseason, but it’s not going anywhere. I can’t say anything about next season yet, but the fact that people think it’s gone … I need to fix that.”