Δε φορολογούνται οι μοτοσυκλέτες (τουλάχιστον μέχρι 1300cc σίγουρα). Για την ασφάλεια πάντα παίζει ρόλο η παλαιότητα, για όλα τα οχήματα. Μη φανταστείς τίποτα τραγικό, όμως, οπότε η απάντηση είναι "όχι".
Printable View
Δε φορολογούνται οι μοτοσυκλέτες (τουλάχιστον μέχρι 1300cc σίγουρα). Για την ασφάλεια πάντα παίζει ρόλο η παλαιότητα, για όλα τα οχήματα. Μη φανταστείς τίποτα τραγικό, όμως, οπότε η απάντηση είναι "όχι".
πατρα - αργος και το αντιθετο με το fly απο ΠΕΟ στο πηγαινε και απο ΝΕΟ στο ελα
στο ελα εφυγα 7 το πρωι...αδειος δρομος καρφωμενος στα 95 με 3 στασεις...την επόμενη άλλαξα λαδια φυσικά
δεν παλεύει για τέτοιο ταξίδι-αλλα δεν το παιρνεις το παπι για τέτοιες βόλτες έτσι κι αλλιώς
Διαβάζω πως αυτό εδώ είναι καλό για αρχάριους (και για γυναίκες, χαμηλό, "ελαφρύ") και λέω να πάω να το τσεκάρω. Υπάρχει κάποια άποψη εδώ?
http://pho8.carcdn.gr/3487/3487527_7_b.jpg
Του '99, 50.000κμ
εγώ θα το πω πάντως και ας πέσετε να με φάτε, σε περίπτωση που πάρεις μεταχειρισμένο 9 φορές στις 10 να υπολογίσεις ένα σερβις και λάστιχα με το καλημέρα.
(για το μοτοσακό δεν έχω άποψη)
λάστιχα νταξ, μπορείς να το τσεκάρεις πριν αλλάξεις αν θέλει αλλά σερβισάκι σίγουρα. τα βασικά τουλάχιστον. γιατί να πέσουμε να σε φάμε?
εγώ λέω για παπί μόνο κ μόνο γιατί αυτή την περίοδο δεν πρόκειται να την κάνω από αθήνα με μηχανή οπότε θα είναι μόνο για εδώ, κι επίσης το ybr και τα σχετικά είναι άσχημα. αλλά όπως είπαμε (κ απέδειξε ο ρνρ) μια χαρά είναι για τώρα το fly.. στη σύνταξη βλέπουμε. φχαριστώ για τις προτάσεις πάντως
To 125αρι το ybr του '07, κάθε άλλο παρά άσχημο είναι πάντως
http://www.scenicreflections.com/fil...1_1024x768.jpg
Παίζει και μια καλή ευκαιρία στα αγγελιάδικα με 1200ευ (το έψηνα).
Αν ήταν ολόιδιο το 250αρι δε θα το σκεφτόμουν καν, αλλά αυτό είναι όντως άσχημο.
πανέμορφο λεμε. εγω 1000 το σουταρα το δικό μου.
στη φωτό είναι μια χαρά. από κοντά είναι ;/
γούστα
σόρρυ αν έχει ξαναερωτηθεί αλλά έχει κανείς ιδέα τι παίζει με τα καινούργια διπλώματα;
δηλαδή με Α2 τι οδηγάω;
έψαξα λίγο στο γοογλε αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικό...
Mε Α2 οδηγείς 126cc-600cc.
Υπάρχει πλέον η A (ανεξαρτήτως κυβισμού) και οι AM, Α1, Α2.
AM <= 4 kW < A1 <= (125 cc), 11 kW < Α2 <= 35 kW.
στην Γαλλία νομίζω είναι πιο συχνό. εδώ πάνω πάνε κατευθείαν σε 500 cc
μάλιστα
μπουρδελάκι δλδ για μας τους νουμπάδες
ρε μπλίτσερ κάνε καμιά δυό καλές προτάσεις για Motard με Α2 αν δε βαριέσαι
Γιαπωνέζικο? Δεν έχεις πολλές επιλογές... Για τι χρήση το θες?
Όλα τα ευρωπαϊκά 600άρια λογικά είναι πάνω από 35 kW. Ακόμα και το Duke 2 βγάζει 40...
για πόλη να κυκλοφορώ.
μαλακία;
απλά μαρέσουν πολύ περισσότερο από τις άλλες μηχανές...
δώσε τα φώτα σου. εσύ τι θα έπαιρνες;
cbr 250 θα προτεινε ρε . αφού ειναι χοντακιακος. μην τον ακους. πόσα λεφτα εχεις;
SM ζήτησε το παιδί. Τι cbr?! :P
Ότι και να σου λένε, ένα motard είναι ο καλύτερος σύντροφος για την πόλη. Είναι πραγματικά άπιαστα μέσα στην κίνηση και τα στενά. Αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία, λεφτά και δίπλωμα απεριορίστων, θα σου πρότεινα XT600 (ή 500) με κλειστά μάτια. Υπολόγιζε 1200-1500ε για ένα αξιοπρεπέστατο (μοντέλο '02-'03). Δεν είναι δυνατό, αλλά είναι υπεραρκετό για αρχάριο, τεράστιο σχολείο και δεν παθαίνει τίποτα.
Κι αφού σας πρήζω τον έρωτα πόσο καιρό, έκανα κοοοοοοοοοτ κοτ κοτ κοτ μετά τις τούμπες και θα βγάλω για αμάξι :-)
:(
σεκοντ ποστ γιατί ΕΤΣΙ!
Επειδή έχω και ασφάλεια κλοπής στην μοτοσυκλέτα μου, και βλέπω εδώ και 2 χρόνια να μην αλλάζει την εμπορική αξία.
Πριν πάρω και κάνω αντρίκια μανούρα , ξέρεις κανείς να μου πει πως ή που μπορώ να βρω αυτό το ίνφο?
Στο mototriti πάντως δεν την έχουν.
τσεκαρε εμπορική αξία μέσω car.gr
Κι εκείνοι αγγελίες ψάχνουν. Να είσαι σίγουρος ότι θα σε αποζημιώσουν βάσει της χαμηλότερης τιμής που θα βρουν.
Για να είμαι ειλικρινής, σόρυ, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώνει κάποιος ασφάλεια κλοπής για ένα τόσο αντιεμπορικό μηχανάκι.
Ναι.
Σας είχα πει εξαρχής πως τη φοβάμαι τη μηχανή. Ε, τώρα που με μια στατική έκανα και ζημιά στο γόνατό μου, χέστηκα για τα καλά.
Ήταν καθαρά οικονομικό το ζήτημα επιλογής μηχανής, δεν είχα καμιά καύλα.
Αν ξεπεράσω το φόβο όταν αποκτήσω άνεση με το αμάξι, έχω περιθώριο 2 χρόνων να τελειώσω και το δίπλωμα της μηχανής.
28/12/12 :touched:
Ισχύει πάντως. Η οδήγηση μοτοσυκλέτας εμπεριέχει τεράστια ρίσκα και το οικονομικό δεν είναι καθόλου καλό κίνητρο για να τα αγνοήσεις. Δύσκολα μένει κάποιος στη μοτοσυκλέτα, μετά από 1-2 στραβές, εκτός αν όντως είναι καύλα. Ίσως είναι καλύτερα έτσι.
Επίσης, είναι αρκετά ακριβό σπορ και μην ξεγελιέσαι ότι θα σου βγαινε πολύ φθηνότερα από ένα αυτοκίνητο (ίσως όσο έμενες στα 250cc). Ειδικά αναλογιζόμενη και τα πλεονεκτήματα του 4τροχου.
περασα σηματα εδω και 2βδομαδες, ξεκινησα μαθηματα μηχανακι, και με το καλο σε λιγο καιρο βεσπα του '80. αμελί πουλέν
Καταρχάς ψηθείτε να μετονομαστεί το θρεντ σε ΑUTO - MOTOSAKO, δεν έχει νόημα να ανοίγουμε νέο θρεντ.
Στη συνέχεια, προτείνετε μάρκες αυτοκινήτων που φημίζονται για τα φτηνά ανταλλακτικά και την αξιοπιστία τους. Κι αν θέλετε, προτείνεται και συγκεκριμένα οικονομικά κουβαδάκια στα 1000 κυβικά, κατά προτίμηση 5πορτα και με σχετική άνεση χώρων (πχ toyota starlet, suzuki wagon r+).
Αν ποστάρετε για αυτοκίνητα στο ίδιο θρεντ με μοτοσυκλέτες, δεν ξαναποστάρω εδώ.
Spoiler
ΥΓ. Θα σου πω απλά, αφού κάνεις νέο θρεντ, να προτιμήσεις γιαπωνέζικο αυτοκίνητο (αν και συνήθως έχουν εξαιρετική μεταπώληση, το οποίο είναι καλό σαν πωλητής, αλλά κακό σαν αγοραστής).
ψιτ. κανε νεο θρεντ. μην μας το μολυνεις.
γιατί να το μολύνει ? εδώ είσαι