Ούτε καν έβλεπε ότι έρχεται από πίσω του ο άλλος.
Πινκς στη μπαλιά Ντουντού στο 2ο γκολ ε.
Printable View
Ούτε καν έβλεπε ότι έρχεται από πίσω του ο άλλος.
Πινκς στη μπαλιά Ντουντού στο 2ο γκολ ε.
εχεις δικιο...ουτε τον μαντροσκυλο τον κακο τον αιμοδιψη Garcia ειχε δει στο καραουισκακη...α ρε ιμο αμα το βαζες θα ηταν το γκολ της χρονιας
αχαχαχα, ο Οδονιαν παιζει να λεει ολη τη χρονια "που ειστε δικαιοι"
καντε το και ταγκ, μη τυχει και ξεχαστει!!
Αν πάρουμε για παράδειγμα τη πεναλτάρα του Ντουντου με τον Θρας, ναι έπρεπε να το δώσει στον Άρη. Αλλά τότε έπρεπε να δώσει και υπέρ του Τσιρίλο ένα ίδιο ε...
Αλλά αυτά δίνονται μόνο στο ελλαδιστάν. Σε σοβαρές ποδοσφαιρικά χώρες, όχι.
Κατα τ΄άλλα, θεϊκό κοκτέιλ κωλοφαρδίας γαύρου, ανικανότητας Σάντος, πολλών και διάφορων κόμπλεξ και ο γαύρος απέδρασε από τη Τούμπα. Η Αεκ χεσε μέσα, ο Νιονιος να πέσει ο πούστης και να κάψουν τούρκοι και τη Νέα Σμύρνη, Καβάλα εουρόπα λιγκ ρε μουνιά, Τρίπολη καλύτερα να παίξει όλο το πρωτάθλημα εκτός έδρας, Ντίκα τι παιχταράς ρε πούστημ.
Ο Άρης πολύ καλή ομάδα. Με λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες, χτυπάει άνετα 4δα. Με πονάει που θα το πω, αλλά ο Άρης φέτος είναι 2 κλάσεις πάνω από τον Παοκ.
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, έγινε ματσάρα, μετά από δε θυμάμαι πόσα χρόνια δεν άλλαξα κανάλι. Έλεος όμως με τον Βάσκο γελωτοποιό... Επίσης αν έπαιζε ο Μάριο, το σκορ δεν θα εμενε στο 0-1 (όχι γιατί ο Τζόρβας έπιασε κάτι συγκλονιστικό). Κατσουράνης διαστημικός και Νίνης επιτέλους ενδεκαδάτος και πολύ καλός. Σάλπι τίμιος, Λέτο μέτριος. Με αυτή την ενδεκάδα αλλά με έναν απλά σοβαρό σέντερ μπακ στη θέση του καμαριού της Βασκονίας, μπορούμε πολλά.
Είναι φοβερό το πόσα πουλιά είχαν σηκωθεί για να γαμήσουν το πτώμα του Θρύλου από το καλοκαίρι και μετά και ακόμα στη μαλακία έχουν μείνει. Βάζελοι, αεκάκια, μπαόκια περιμέναν εκδίκηση-ταπείνωση, ονειρεύονταν τεσσάρες και πεντάρες, αλλά μέχρι τώρα μια χαρά σας πηδάνε οι πεθαμένοι.
ΠΑΟΚ και δε θα γαμήσω ποτέ.
μόνο ΚΑΒΑΛΑ ρε
Μιτσμαν καλα κρασια.
Ωραίο το επιλεκτικό κουότ.
Αν θες να διαβάσεις για τη καρδιά του πρωταθλητή, για τη μαγκιά του Πειραιά κλπ, έλα να σου δώσω 1,30 ευρώ ν΄αγοράσεις Πρωκταθλητή.
Το ματς ήταν ελεεινό και τρισάθλιο, με έναν γαύρο που παίζει με τη συγκεκριμένη ενδεκάδα μπάλα αλάνας (τρέχει μόνο όποιος έχει τη μπάλα και οι υπόλοιποι κοιτάνε), ο παοκ ενώ έχει τους 7 νάνους έπαιζε με γιόμες, χάνει τετ α τετ ο Φιλομένο και άλλα πολλά. Ο Σάντος ξύπνησε στο 86 και έκανε αλλαγή (αν και καλύτερα να κοιμόταν γιατί έβγαλε τον καλύτερο παίχτη του παοκ), άφηνε τον Τορογίδη να ρίχνει σακούλες στον Λίνο κλπ κλπ..
Ε όπως κι εσυ είπες, αφού δεν κέρδισε τώρα ο μπαοκ, πότε?
αναμενομενο γαμησακι στην καυτη ντουμπα που περασαν για πλακα βαλερεγκες και χερεφεινδες ,δεν εγινε και τιποτα
το σημαντικο ματς ειναι με την αεκ
παμε παρακατω και περαστικα σας που μου θελετε και νικη με ολυμπιακο,πουθεναδες
α,σαντος ευχαριστω!!! ο λιλης πρεπει να του κανει ανανεωση συμβολαιου,α ηδη του εκανε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
σημαντική νίκη χτες (παραπάνω δε μπορώ να πω, δεν είδα ματς, μόνο τα γκολ)
α.) με 2ν.
β) δεν ειπα πουθενα οτι ο Ολυμπιακος επαιξε μπαλα. Αλλα το να μειωνεις τη νικη η/και την προσπαθεια του με αυτο το ροστερ, καλο σε μας κανει, οχι σε σενα.
γ.) Οσο για το "Τορογιδης", λολ, παρακαλια θα κανε ο Τεν Κατε να τον εχει στην ομαδα δεξι μπακ/χαφ.
ξεχασα, με 1,30 θα μου μεινουν και ρεστα!!! να παρω Ντερμπυ.
(τη σοκολατα)
Δεν μείωσα τη νίκη. Αυτονόητο είναι ότι όποιος περάσει από Τούμπα έχει κάνει μεγάλη νίκη. Στον παοκ τα έχωσα.
δυστυχως εχει κλεισει στη γιουβεντους..Quote:
Οσο για το "Τορογιδης", λολ, παρακαλια θα κανε ο Τεν Κατε να τον εχει στην ομαδα δεξι μπακ/χαφ
αχαχαχ, μεινε με τον Γκαμπριελ και τον Βυντρα και τα λεμε.
1. To ματς το πήραμε με την καρδιά του πρωταθλητή και δεν ξέρω τι άλλο έχει γράψει ο πρωκ σήμερα (δεν έχω διαβάσει πρωτοσέλιδα ακόμα). Βγάζει χαφ, βάζει επιθετικό, αρχίδια *να* από τον υπηρεσιακό μας, ήδη είναι ο θρυλικότερος υπηρεσιακός του θρύλου, πινκ από εδώ μέχρι Λεμονή.
2. Πάνκη, ευελπιστώ ότι δεν θα αρχίσεις κλαψομουνίαση για Κάκους, δε σας φταίει κανείς. Τσάμπα η καβάντζα. Κάντε το καθήκον σας με τα βαζέλια, ξέρετε τι μπινελίκι σας έχουν ρίξει από χτες;
3. Τορογίδης; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
4. Φέτος θα έχει ενδιαφέρον πρωτάθλημα.
Καλά, περίμενε, δεν έχουμε παίξει ακόμα. Και ο Μπάγεβιτς δεν είναι Σάντος.
Κατατάλλα, έγραφα ένα μεγάλο ποστ πριν μερικές μέρες και ξαναδιαβάστε το, γιατί όσο "πεσμένος" να είναι ο γαυρος φέτος, είναι ακόμα πολύ καλύτερη ομάδα από τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της σουπερλίγκας. Ακόμα και αυτό το "αν όχι τώρα, πότε" που είπα κι εγώ για το ματς στην Τούμπα, μάλλον αστείο ακούγεται όταν παίζουν διπλάσια μπάτζετ.
Χαίρομαι που αναπτερώθηκε το ηθικό τον γαυρων και όταν έρθει η ώρα θα το διασκεδάσουμε πιότερο.
Δίκαιε μιτσμαννε, δεν έγινε η φάση τελικώς; Κανείς γαυρος δεν την ανέφερε! :P
εγω γενικα ειμαι αδικος, αλλα ποια φαση?
Η αγκωνιά ντε.
αμα δε ζητησε ο Γκαρσια αποβολη, ηταν μη σκοπιμη.
ο ντιογο παντως δε βλεπει και δεν σκαει αγκωνια, κανει την κινηση με χερι, απλα ο Βιερινηα ειναι 1,56 και την εφαγε στη μουρη.
θα μπορουσατε να πειτε οτι αλλα βλεπω και αλλα λεω, αλλα ετσι μου φαινεται.
ισχύει. σχεδόν δεν το πίστευα όταν το είδα.
γενικά στο αθλέτιξ πετάς τα καλαμπούρια σου αλλά σαν κι αυτό κανένα.
να κάμω και τη διαφήμισή μου
η Επαναστατική Αγωνιστική Οργάνωση ΜΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ θα ανακοινώνει και επίσημα τις θέσεις της από την τοποθεσία maolympiakos.wordpress.com
και τα τρία μέλη μας έχουν καυλώσει. με το καλό από αύριο θα είμαστε έτοιμοι, να μας τσεκάρετε :pink:
αχαχαχαχαχαχ
To mats ths tetarths pws to vlepetai oi osfp? Den uparxei kai kanenas aektzhs dld na kanoume kouventa. Elpizw na mhn katevasei kamia amuntikogenh 11-ada o vatra3 meta thn nikh sas sthn toumpa. Na pai3oume mpala dld, giati alliws soupaki to kovw. Den nomizw oti o gavros kaigetai toso polu gia nikh, gia auto.
εμεις, μετρημενα κουκια ειμεθα.
Νικοπολιδης,
Ζεβλακοφ, Κλωνος, Βικινγκ, Ραουλ Γκαλεα
Λεντεσμα
Ιερο, αποπαντουντου
Μπραης Μουν, εε, σορρυ, Τοροσιδης, Λεοναρδο
Ντιογο
με πιθανη την χρησιμοποιηση Ζαιρι αντι Λεοναρδου, η Ζαιρι αντι Στολτιδη, και να παιζει ο Τορογιουβε αντι Στολτιδη.
στο β ημιχρονο χωνουμε και αγγλακι και καγκουρα αν χρειαστει, αυτοι ειμαστε.
η ΑΕΚ δε νομιζω οτι ψηνεται να ανοιχτει, πισω ειναι ροφλ.
Οσο για το αν καιγομαστε η οχι για τη νικη, η ψυχολογια ειναι στο φουλ, και παει να παρει το ματς 1000% ο Ολυμπιακος. αν του κατσει εχει καλως.
η ομαδα θα ειναι και τιγκα κουρασμενη και εναλλακτικες δεν εχουμε.
Μμμ, μάλλον για νίκη θα πάμε, εδώ πήγαμε για νίκη στην Τούμπα που δεν ήταν ο ΠΑΟΚ στην δεινή θέση που βρίσκεστε εσείς. Προσωπικά μέχρι και Χ είμαι ικανοποιημένος, καθώς δεν είναι κάθε μέρα του Αι-Γιαννιού και έχουμε σοβαρότατα προβλήματα ακόμα. Η πρόβλεψή μου είναι νίκη.
νομίζω ότι αν το παιχνίδι πάει στους προπονητές, τότε o κυρΣταύρος ο Διαμαντόπουλος έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει ντέρμπυ από τον Ντούσαν. ο Νίκος ο Κόβης. ο Μάικ Μπάσσετ. ο Τιμούρ κωλοφάκιν Κετσμπάια. γενικά, περίπου οποιοσδήποτε.
τι ιστορία κάνατε εσείς στο σχολείο, δεν τολμώ να ρωτήσω καν.
Αφτή που λέει ότι ο Σάντος σε 563463456 που έγιναν πέρσι (μαζί με τα πλέη οφ) έπαιζε για να χάσει με ενα γκολ διαφορά και γενικά σε μερικά το πέτυχε.
http://img134.imageshack.us/img134/6962/1025432b.jpg
δεν θα σε κραξω ΑΚΟΜΑ,αλλα για την κλαση σου αυτα που εχασες ΔΕΝ δικαιολογουνται,κανονισε χατ-τρικ με τα πομακια της ξανθης
μπραβο στην υπολοιπη ομαδα που επαιξε ΑΡΧΙΔΑΤΑ μεσα στο οακα εναντια σε 12 αντιπαλους (μπαλαρινες-ντακο)
η φωτο με το 13 που εβαλες δε βοηθαει. :P
tha symfwnisw oti an mporouse o ba(j)evic na paretithei gia mia mera kai na erxotan o kwnstenoglou -stin kalyteri:)-i as min erxotan kaneis tha elega oti paizoume poly dynata gia ton asso. me to gkantemobatraxo den yparxei kalytero apotelesma apo to x
Μάλλον αυτό που εννοεί είναι ότι δε θα γινόταν με τον βάτραχο.
μάλιστα, ματσάρα - μπαλλάρα και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. ρε πώς αλλάζουν τα πράγματα όταν σου κάθεται το αποτέλεσμα... με την ίδια εμφάνιση αλλά διαφορετικό σκορ, ήθελα να δω ποιος θα πήγαινε σπιτάκι του σήμερα. τεσπα, αφού και η πλειοψηφία του κόσμου έχει φάει τον πρόλογο, η προσγείωση θα είναι πιο ανώμαλη.
Σοβαρά τώρα, Raven ακούστηκες, φτάνει νομίζω. Ούτε ο Mitsman δεν κάνει τόσα ποστς για να πει το ίδιο πράγμα κάθε φορά. Επίσης, ίδια εμφάνιση με διαφορετικό σκορ είδες την Πέμπτη.
Τέλος, λύσε μου μια απορία: είσαι νοσταλγός;
ερωτηση.
αν καποιος δεν παει τον Τεν Κατε (οπαδος Παο), ειναι "νοσταλγος" ???
όχι αλλά το να σκίζει τα ρούχα του τώρα, όταν δεν το έκανε με σκάζνηδες, πεσέιρους σε βάζει σε σκέψεις. επίσης, αν αποτύχει ο τεν κάτε, πολύ φοβάμαι ότι θα γυρίσουν μαντζιόλοι, παρατρεχάμενοι κλπ και θα είναι σοβαρό πλήγμα για τη "νέα εποχή". δε βλέπουν τον πόλεμο που γίνεται; βαρέθηκα να λέω τα αυτονόητα. αν δεν καταλαβαίνουν μόνοι τους ότι η στήριξη αυτή τη στιγμή είναι η μόνη οδός, δεν μπορώ να τους το βιδώσω εγώ στο κεφάλι τους.
υπαρχει ο κινδυνος ομως ο κοσμος παο να στηριξει προσκολλημενα καποιον που στα κρισιμα σημεια (και το πρωταθλημα κρινεται σε αυτα) δεν, και με αποτελεσμα αλλη μια απωλεια.
θα μου πεις και τι θα κανει? να τον διωξει τωρα?
ε οχι, πρωτος ειναι.
Δε ξερω. θα δειξει.
Όση σημασία και αν έχει μια απώλεια, το εναλλακτικό της επιστροφής του καθεστώτος των συνεχών απωλειών (χεχ) είναι χειρότερο. Ο Τεν Κάτε δεν έχασε το πρωτάθλημα σε κανένα κρίσιμο σημείο εξάλλου, σε όσα τέτοια βρέθηκε τα πήγε καλά σχετικά (ντέρμπυ, πλέη οφ, ματς ζωής και θανάτου Ευρώπη) πέρσι και φέτος. Το έχασε στην αρχή που δεν ήξερε την ομάδα και επέμεινε να διδάξει τη μπάλα που ήθελε. Μείναμε πίσω και μετά απλά διατηρήθηκε η διαφορά γιατί ο γαυρος δεν έχανε.
καλα γιναν και κατι εξεφτελιστικα ... τυπου πανσεραικος..
τεσπα οφφτοπικ. ο πατερας του μαντζιου ειναι Παναθα (ασχετο)