re edv εχει ισοπεδωθει η γη και μου λες για μορφιν?
μαλακα τωρα τα ανακαλυψα. χεζομαι και δε λεω να χεκολησω
τι επη ειναι αυτα?
Printable View
Koita file apo to nick mou katalabaineis ti niw8w gia tous Guardian. Exw problhma pou esu akous thn mpanta pou GOUSTARW! Gia egw file mou galouxh8hka me alles aksies edw sthn patrida tou Iaswna kai tou vounou twn Kentaurwn. Giati otan egw hmoun pitsirikas, gia na peis oti akous ena sugkrothma, poso mallon na kukloforhseis me thn mplouza tous sthn polh, eprepe na peraseis apo mia sugkekrimenh ierotelesteia. Mazeuontousan oi metalopateres ths klikas kai se rwtousan diafores erwthseis gia to sugkrothma pou goustareis, kai an den hkseres px ti sobrako foraei o Steve Harris sou ebgazan thn mplouza kai gurnouses spiti sou gumnoos gia na klapseis sthn agkalia ths manas sou.
Gi'auto loipon tsoutseki. Ti ksereis esu apo BLIND GUARDIAN?
Loipon thn kanw gia prolabw tous Innerwish kai tous Septic Flesh se ena ntopio festibal.
Εννοώ πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά δεν έχει και πολλή σημασία...καμιά ελπίδα, φίλε μου! Όπως είπε και ο true Ra Pariah χτες (αν θυμάμαι καλά), στην Πάτρα στην πλατεία Όλγας punks άκουγαν Brocas Helm, από κασετοφωνάκι μάλιστα!
Όπως καταλαβαίνεις, το true metal εξαπλώνεται σαν αρρώστια! Δεν έχετε καμιά ελπίδα!!!
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
:headbang::twisted:
Stay Heavy!!!
Γεια σου Δημήτρη (εικονικό όνομα “Mitsman” αν θυμάμαι καλά; ) και ευχαριστώ που με προσκάλεσες να δω αυτό το internet web site, αρχικά είχα σκοπώ να παρακάμψω την αριστερή προπαγάνδα κατά του Έθνους, αλλά τελικά κατάλαβα ότι στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε πρέπει γενικότερα να προσέχουμε. Εφαρμόζοντας το dagenred πρωτόκολλο οι «χάκερς» του στρατοπέδου έψαξαν και βρήκαν τα στοιχεία του χρήστη με το εικονικό όνομα “Midnight”. Ευτυχώς για την Εθνική Ασφάλεια, διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ένα 20χρονο άτομο με σχετικά λευκό ποινικό μητρώο, οπότε δεν αποτελεί κίνδυνο για τη Χώρα μας. Δεν δημοσιεύω εδώ το πλήρες όνομά του για προφανείς λόγους ασφάλειας και προσωπικών δικαιωμάτων.
Σε ευχαριστώ για τη συνεργασία
ΣΧ Αξιωματικός
Βραδυνή βάρδια στρατοπέδου πολεμικού ναυτικού
Σαλαμίνα
Περσέας Παπαδόπουλος
Αθήναι, 24/4/2009
ROFLZ OMG
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΑΧΑΧΧΑ
ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ
:mouse:
Ουδέποτε φόρεσα metal μπλούζα και το θεωρώ τουλάχιστον ντροπιαστικό να διαφημίζω συγκροτήματα! Στη δική μου γη, αγόρι, όπου όλοι άκουγαν σκυλάδικα και metalheads δεν υπήρχαν, εγώ έφερα το metal με Manowar και Blind Guardian στα 11 μου χρόνια. Τράβα λοιπόν στο ντόπιο φεστιβάλ σου, γιε των Κενταύρων, κι εύχομαι οι Λαπίθες να σας σφάξουν μέχρι και τον τελευταίο!!!
οι Blind Guardian είναι true, πάει και τελείωσε!!!
ξεκαρδιστικο
de 8a prolavw na zhsw to telos.8a exw psofhsei ap[o ta gelia.DE MPOREI RE MIDNIGHT NA EISAI TOSO VLAKAS.DE MPOREI.Afto sto leei enas kniths zwo ti exeis na peis poustraki me panino swvrakaki daxtulaki sto kwlaraki kai pswlh sto stomataki?
Μίλησε ο Boris-san ο άνθρωπος που έδωσε νέες διαστάσεις στο ανθρώπινο intelligent quota! :moutza:
oxi eimai o euraios anarxosummoriths.A kai o istorikos proorismos ths elladas,einai na papsei na einai pioni twn megalwn dunamewn kai na ginei pistos uphreths ths megalhs sovietikhs patridas,h opoia 8a epanakampsei,o arxontas iwshf 8a shkw8ei apo ton tafo 8a sfa3ei alla 5-6 ekatommuria mes sthn kavla kai 8a ksanaferei th grafeiokrateia ston planhth.
Ρε μαλάκες... Το πρωί είχα δουλειά και δεν προλάβαινα να το διαβάζω με τη συχνότητα που γινόντουσαν τα ποστ και λέω θα μπω το απόγευμα να ρίξω ένα βλέφαρο...
:-|
:-|
το απόλυτο κάψιμο
:dfinger:
Δε θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα Κόκκινε Στρατέ! ''Τώρα κλωνίζουν καρπούζια κι αγελάδες από μια χούφτα τρίχες και μαλλιά, μετά τη Ντόλι, το κλώνο προβατάκι, το θείο Στάλιν θ' αναστήσουμε ξανά!!!''.
Ο άρχοντας Ιωσήφ θα σηκωθεί να φάει μια πούτσα, που 'χει καιρό να τη νιώσει, και θα ξαναπέσει για ύπνο!
Anarchy and Pride
In to Glory Ride
(άσχετα, αλλά μου έκατσε η ρίμα)
:twisted:
anarxes oportounes akouste to kala,h mana tou stalin einai egguos ksana
Apokleietai,o mpakounin htan pousths.TON GAMHSE KALA o karolos
ΧΑΧΑΧΑ!!!
Ακόμη και να ήταν πούστης (που δεν ήταν, παρά τις βρόμες ότι πηδιόταν με το Νετσάγιεφ) σιγά μη γαμιόταν με το Μαρξ ρε καραγκιόζη!!! Είσαι σοβαρός;!
Με τη Λούξεμπουργκ ίσως και κάτι να γινόταν, αν δεν την καθάριζαν πρώτα οι μπάτσοι (στους οποίους την πρόδωσαν οι Σοσιαλιστές, για να μην ξεχνιόμαστε!!!).
σε λιγο αυτοι θα γραψουνε και για τον Κεμαλ και δεν επεμβαινει κανεις!!
http://waynefontes.com/facepalm.jpeg
H eisai to pio epiko feik tou ER h eisai toso ma toso vlakas pou 8a me kaneis na stamathsw na akouw tous 8eous kata ta all crimson glory apo ntroph.A kai th roza th dwsane oi SOSIALDHMOKRATES
edit:mits dinw mia allh troph sto topic,mh me koveis,grapse kana teleio post twra
Ναι, γιατί, εγώ τι είπα; Σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες...μικροδιαφορές. Σα να λέμε Τσιγκάνοι και Γύφτοι (πλάκα κάνω, προφανώς, μην παρεξηγηθώ, δεν εννοούσα πως την έδωσαν οι σύντροφοί της).
Και αν ακούς Crimson Glory και κανονικό heavy metal γιατί δεν το ΄λες τόσην ώρα;
και ποιος είναι ο ER;
malaka eisai feik
To ekana sig mitsmann.An den eisai fake.S euxaristoume pou hr8es.Sunexise
Translate dude:Fake Account
Τώρα το είδα.
ΜΑΛΑΚΕΣ:
Π Ε Ρ Σ Ε Α Σ
Π Α Π Α Δ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ !!!!
Δεν έχω ξαναλιώσει έτσι στα γέλια με κάτι απο το το ER! Μαλάκες έκανα τέτοιους ήχους απο τους λιγμους απο τα γέλια, που ήρθαν απο μέσα να δουν αν είμαι καλα!
ΕΠΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
;) thanx dude
τελικά ποιός είναι o ER?
mitsmann σε ηχητικο
http://www.pa-sy-a.gr/DW_A1797_karagewrgiou.wav