Για καθένα από αυτά που λες υπάρχει αντίλογος ο οποίος είναι πολύ πιο ισχυρός. Άσε που το 3 με το 6 σου αλληλοαναιρούνται.
Printable View
Για καθένα από αυτά που λες υπάρχει αντίλογος ο οποίος είναι πολύ πιο ισχυρός. Άσε που το 3 με το 6 σου αλληλοαναιρούνται.
Να γίνει move το τόπικ όπως είναι στο rocking.gr και μαζί του όσοι χρήστες έχουν ποστάρει σε αυτό πάνω από μία(1) φορά.
Άρσεις θανάτου και squats μακριά. Ναι, ανεξαρτήτως κιλών τουλάχιστον για τις άρσεις. Squats μόνο για έμπειρους, από τις πιο τεχνικές ασκήσεις που μπορεί να κάνει για πλάκα ζημιά.
ηρθε η ωρα να καταφυγω στο πολυαγαπημενο φορο. ποιος γνωστης ξερει καλες ασκησεις για το σπιτι για χασιμο κιλων;
Σπίτι και χάσιμο κιλών δεν γίνεται ψηλέ. Το χάσιμο κιλών απαιτεί τρέξιμο, ποδήλατο και γενικά αερόβια άσκηση. Σπίτι μόνο συντήρηση και μικρή ανάπτυξη μυϊκής μάζας, εκτός αν έχεις κάνα διάδρομο ξερωγω.
Edit: προφανώς μιλάμε αποκλειστικά για γυμναστική ε. Όχι το αν θα κάνεις σωστή διατροφή και δίαιτα.
το ποδηλατο γυμναστηριου κανει δουλεια btw;
Αν κάνεις καμιά ωρίτσα τη μέρα με δυσκολία από 5 και πάνω κάτι θα κάνει.
file roswell einai aplo.
kaneis 40 kathismata, 40 push ups, kai 40 koiliakous to vrady prin koimh8eis
koveis maxairi oles tis paparies typou mcdonalds
kai se ena mhna exeis parei bros
mexri to kalokairi eisai ok gia paralies
η γυμναστικη πριν τον υπνο με εχουν πει οτι δεν ενδεικνυται και τοσο
Όπως και το φαΐ πριν τον ύπνο. Τουλάχιστον κανά 3ωρο πριν κοιμηθείς δηλαδή.
Άπειρα pinks για το ποδήλατο. Ειδικά σαλόνικα κιόλας τώρα που φτιάχνει και ο καιρός κάτω στην παραλία ειναι ό,τι πρέπει.
το κάψιμο λίπους είναι 70% διατροφή και 30% άσκηση. γι'αυτό πρέπει να βρεις καταρχήν ένα πλάνο διατροφής που θα μπορείς να το ακολουθείς για πάντα, όχι στη φάση μόλις χάσεις τα κιλά να επιστρέψεις στα παλιά. μη φανταστείς ότι πρέπει να έχεις σιδηρά πειθαρχία. όταν ο μεταβολισμός αρχίσει να λειτουργεί σωστά, θα "σβήνει" τις όποιες ατασθαλίες κάνεις 1-2 φορές τη βδομάδα.
ασκήσεις που γίνονται στο σπίτι και ενεργοποιούν το μεταβολισμό υπάρχουν άπειρες. μπες www.crossgym.gr . θα βρεις αρκετά προγραμματάκια που γίνονται και στο σπίτι και δε θα ξεπερνούν τα 45' και μερικά ενδιαφέροντα άρθρα για να καταλάβεις τη λογική. μην κολλάς σε αερόβια προγράμματα χαμηλών σφυγμών. αυτά μπορεί να κάνουν καλό στο ξεκίνημα, αλλά οι καύσεις που κάνεις διαρκούν μόνο κατά τη διάρκεια της άσκησης και όπως θα διαπιστώσεις και μόνος είναι πολύ λίγες σε σχέση με το χρόνο που δουλεύεις. η καύση λίπους επιτυγχάνεται κυρίως αν δουλεύεις έκρηξη και ταχύτητα, γιατί η κατανάλωση ενέργειας συνεχίζεται για πολλές ώρες μετά το πρόγραμμα.
επαναλαμβάνω όμως, ξεκίνα με τη διατροφή, αλλιώς δε θα δεις τα αποτελέσματα που θες.
αν ειναι απ αυτα, ναι
http://exercisebikeandfitnessbikes.c...rcise-Bike.jpg
τα υπολοιπα ειναι για να κρεμας τα ρουχα. αν μπορεις να βρεις κανα φτηνο μεταχειρισμενο, εχεις σωθει.
Νόμιζα ότι όλα τα ποδήλατα γυμναστηρίου είναι για να κρεμάς τα ρούχα από τότε που εφηύραν το ποδήλατο δρόμου.
Τέρμα οι δικαιολογίες σπασμένων χεριών, σκισμένων τενοντων και μπλε αρχιδιών. Από αύριο αρχίζω και γω διατροφή/άσκηση (μετά από ακριβώς 2 χρόνια).
Στόχος: 15 κιλά σε 70 μέρες.
Quote:
Originally Posted by Firestorm
έχω κατεπείγουσα ερώτηση για την περιοχή της αθήνας και συγκεκριμένα ζωγράφου, αμπελόκηπους, παγκράτι, γουδή, ιλίσια, πανεπιστήμια, οπουδήποτε στη γύρω περιοχή. τα τελευταία χρόνια οι παιδικές χαρές έχουν φλωρέψει επικίνδυνα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βρω μονόζυγο. είχε ένα μονόζυγο κ ένα δίζυγο στο πολυτεχνείο αλλά το κατέστρεψαν κ αυτό. έχει κανείς ιδέα πού μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο, έστω μια παιδική χαρά παλιού τύπου?
Δε μπορώ να βοηθήσω σ'αυτό που ρωτάς, εγώ είμαι περισσότερο στην "άραγμα έξω από δημοτικά σχολεία" φάση, αλλά μιας και σε βρήκα, πες μου τα πάντα για τα Τρίκαλα, μάλλον θα περάσω την επόμενη βδομάδα μου εκεί.
αχαχχαχα, έλεος. τη βδομάδα που θα λείπω καλαμάτα βρήκες?
άνοιξε τοπικ στο reise, reise με διευκρινήσεις όπως πού θα μένεις, ποιες ώρες θα δουλεύεις και τι ψάχνεις και θα σου απαντήσω αναλυτικά, αλλά δε θα έχεις την ευχαρίστηση προσωπικής ξενάγησης. :P
edit: πείτε ρε κ γι'αυτό που ρώτησα προηγούμενη σελίδα.
Έλα στο σπίτι για καφέ.
Έχω μονόζυγο στην πόρτα.
Αν έχεις μονόζυγο, τι να τον κάνει τον καφέ?
Απο σήμερα..(πυγμαχια) ..δεν ήταν τοσο τραγικά τα πραγματα αλλα προβλέπω οτι θα γίνουν-πολυ-τραγικα..επι μια ωρα εκανα την ιδια ασκηση .το κλου στο τελος "σου αρεσει το τρεξιμο?'" -οχι ! "μητσο παρτην τρεξιμο γυρω απο το τετραγωνο"..μαλλον δε πρεπει να τους φερνω αντιρρηση..ειμαι αντιδραστικη και θα το φαω το βρωμοξυλο μαζι με κραξιμο..εχει και δυο κοπελες μεσα σκετος θανατος..μ αρεσε θα ξαναπαω τη δυετρεα
Εντατική άσκηση = καλή φυσική κατάσταση. Αυτοπειθαρχία = έλεγχος σώματος & μυαλού. Σε λίγο καιρό όταν με το καλό βάλεις γάντια, θα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σου και στην ουσία τα εργαλεία σου για να ...ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου ρινγκ. ;)
Αμνήζιακ θα γράψω κι άλλα, άμα στείλεις πάλι πιτσούνια θα σου στείλω τον Μπέρντι Ναμ Ναμ στην κουζίνα σου.
Τρέξιμο γύρω από το τετράγωνο? Βάζω στοίχημα ότι η μια άσκηση ήταν να βαράς κρεμασμένα μοσχάρια μέσα στο ψυγείο.
blitzer σημερα την εχει την ταινια νομιζω. στο σταρ..τραγουδαρα κιολας
γκοντζο για αυτο ειπα να ξεκινησω πυγμαχια ειναι εντελως κοντρα σε μενα και κυριως λογω χαρακτηρα ειναι κοντρα .πρεπει καποια στιγμη να τιθασευσω το θυμο μου, να το βουλωνω και καμια φορα που λενε
Impure, πώς πήγε το Power plate; Ελπίζω να μην διαλύθηκε η μέση.
Λοιπον, δεν παω πολυ συχνα, ειναι δυσκολο και δεν ειμαι στην καλυτερη φυσικη κατασταση. Σε μια φαση που ημουν ορθια πανω σ αυτο το ρημαδι δεν μπορουσα να αναπνευσω γιατι ενιωθα απο τη δονηση δυσφορια. Τεσπα κανει δουλεια για θεματα συσφιξης και για απωλεια βαρους μαζι με σωστη διατροφη κανει επισης. Αν και αυτη που μου δειχνει της ασκησεις μου ειπε να κανω και αεροβικη μαζι γιατι δεν πρεπει να περιμενω πολλα απο το μηχανημα
Το έχουν στο γυμναστήριο και δεν έχω δει ποτέ κάποιον να το χρησιμοποιεί. Αυτά που είπαν οι αποπάνω σε συνδυασμό με εμπειρία γνωστού που ισοπεδώθηκε, νομίζω δεν θα το δοκίμαζα ποτέ (έχω βέβαια ήδη πρόβλημα).
Δεν σε εμπνέει τπτ άλλο, πχ κολύμβηση. Ό,τι κι αν κάνεις θέλει αφοσίωση. Καλά, όχι σαν τον τύπο πιο πάνω, αλλά θέλει συστηματικά κ για καιρό κ δυστυχώς δεν υπάρχει quick fix.
κολύμβηση ειναι η καλυτερη γυμναστικη που εχω κανει στη ζωη μου, αλλα με ταλαιπωρει μια κυστη στα ιγμορια και φοβαμαι να μπλεξω με πισινες. Βασικα το Power plate ηθελα να το δοκιμασω (ειχα διαβασει πως κανεις θαυματα σε θεματα κατακρατησης υγρων) αλλα δεν με ενθουσιασε. Να σου πω την αληθεια παντα προτιμουσα αεροβικη αλλα δεν εχω πετυχει γυμναστηριο της προκοπης. Εσυ που πας προτεινε μας κατι οικονομικο και καλο :P
Δεν είμαι expert για να προτείνω. Σε όλα τα μεγάλα γυμναστήρια έχει καλά ομαδικά τύπου aerobic και με έμφαση σε διάφορες περιοχές, πχ γλουτούς κ κοιλιακούς. Οικονομικό.... έβλεπα τις προάλλες σε αυτά τα golden deals κλπ ένα μεγάλο γυμναστήριο που είχε μια τρελή προσφορά σε ετήσιες συνδρομες, Intro νομίζω. Πού μένεις; Όλοι έχουν βάλει προσφορές πάντως τελευταία. Palestra που είναι κοντά μου κ θεωρείται καλό, πάει 175 το χρόνο πλέον, περίπου όσο η μλκία Joe Weider.
Αυτα τα κουπονια μας φαγανε πια. Μενω Μενιδι, αλλα σχεδον καθε μερα ειμαι κεντρο, γιατι εχω μαθηματα. Απλως εκνευριζομαι με τον κοσμο στα γυμναστηρια και μου χουν τυχει και κατι χαζες γυμναστριες που ειναι αγενεστατες (αυτο το ειχα παθει χαλκιδα 2 φορες). Επισης μια περιοδο δοκιμασα και curves με θεαματικα αποτελεσματα σε χασιμο ποντων, αλλα εκανα και διαιτα ταυτοχρονα. Επίσης πανακριβο.
Σιγά ρε συ, κολλάς σε τέτοια; Ποιος χέζει τις γυμνάστριες; Εγώ πάω μετά τις 9 που αρχίζουν και φεύγουν, αν και τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι έχει πλακώσει κόσμος...
Curves είναι μέθοδος ή γυμναστήριο; Πώς και δεν κάνεις τπτ pilates;
Ta curves ειναι μια αλυσιδα γυμναστηριων που απευθυνονται αποκλειστικα σε γυναικες και εφαμροζουν μια μεθοδο κυκλικης γυμναστικης. Δηλαδη κανεις μια ασκηση αεροβιας για 30'' και περνας διπλα σε μηχανημα και μετα παλι αεροβια κ.ο.κ. Ολο αυτο κραταει 30 λεπτα και το μινιμουμ ειναι να κανεις 3 φορες την εβδομαδα. Τεσπα θα ψαξω τωρα τα κουπονοσαιτς να δω προκοπη.
ριξτε μια ματιά και σε turbulence training (π.χ. http://skwigg.tripod.com/TurbulenceTraining4WeekBWW.pdf). δεν έχω κάνει αποκλειστικά τέτοια προπόνηση για να ξέρω τα αποτελέσματα, αλλά χρησιμοποιώ κάποιες ασκήσεις και ως ένα βαθμό τη λογική της και κάνει δουλειά και σχετικά άμεσα.
πάντως, θα επαναλάβω ότι η φυσική κατάσταση (συνολικά, μην πάει ο νου σας μόνο σε αντοχή) είναι θέμα διατροφής κατά 70% και άσκησης κατά 30%. οπότε θα συνιστούσα να ξεκινήσετε από εκεί.
edit: τώρα διάβασα το από πάνω post της impure. η κυκλική προπόνηση που περιγράφει έχει παρόμοια λογική με αυτό που είπα.
Τι κατεβατό είναι αυτό ρε Τζορτζ;
Κοίτα, εγώ πριν 3 μήνες γέννησα και πριν 2 μήνες άρχισα δίαιτα και επέστρεψα γυμναστήριο παράλληλα. Στην αρχή τίποτα (ανακτούσα μυική μάζα; δεν ξέρω), αλλά τώρα άρχισε να παίρνει μπρος το σύστημα. Αυτό που λες λέει και ο γυμναστής.
Χμ τώρα βλέπω το pdf. Κι εδώ βλέπω ομοιότητες με το ομαδικό που κάνω. Φοριέται πολύ το interval training ε;