Εμένα μου φαίνεται λίγο σκούρο/κουραστικό μέσα σε φόρουμ, αλλά παίζει κι από οθόνη σε οθόνη. Μπορεί να του τσιμπήσω ένα τσακ φωτεινότητα πιο μετά.
Printable View
Εμένα μου φαίνεται λίγο σκούρο/κουραστικό μέσα σε φόρουμ, αλλά παίζει κι από οθόνη σε οθόνη. Μπορεί να του τσιμπήσω ένα τσακ φωτεινότητα πιο μετά.
i mporeis na tsimpiseis ligo mono sta topics me nea post .
pantws genika oreo einai , an de variese kane dokimes :p
ΠΟΛΥ καλύτερο αυτό το χρώμα αλλά
Κάνε και λίγο πιο γκριζάκι το κατάλευκο (από παντού, και το logo και όλα) και θα'σωραιος.Quote:
Δεν υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζονται γαλάζια μόνο τα forums/topics με νέα πόστς όπως στο Bright??
Γαμάει το χρωματάκι.
Το άνοιξα ελάχιστα και τώρα είναι ακόμα καλύτερο. Γι'αυτό που λες θα το κοιτάξω, μάλλον ξέρω πώς αλλά θέλω να το δω από το σπίτι με την ησυχία μου. Θα δοκιμάσω να σπάσω λίγο και το άσπρο, αν και είναι επίτηδες έτσι για να κάνει αντίθεση με τα υπόλοιπα γκρι.
Για δείτε τώρα. Ίσως να χρειαστεί clear cache (ίσως να λέω και μλκίες). Νομίζω ότι άνοιξα ελάχιστα τα unread, αλλά ίσως αρκετά για να κάνει διαφορά.
Μηδαμινή διαφορά και τείνεις πάλι να το φωτίσεις πολύ. Μη! Θέλουμε dull χρώματα! (ακόμα και το υπέροχο υπάρχον εγώ θα το μούνταινα).
Χώρις υπερβολές εμένα πονάνε τα μάτια μου. Βάλε ένα γκριζουλί αντί για λευκό να δεις πόσο πιο ξεκούραστο θα'ναι κι άσε τις αντιθέσεις :razz:
nai , poly mikri i diafora , kai isws de polyxriazete . kala itan prin .
Βασικά αν πονάνε τα μάτια σου από το άσπρο στα usernames, από το signature σου θα έπρεπε να ματώνουν. Μην είσαι υπερβολική, στην τελική μείωση λίγο φωτεινότητα/κόντραστ στο μόνιτόρ σου. Θα το σπάσω το μεσημέρι λίγο το λευκό, αλλά όχι τρομαχτικά.
Βρέ καλέ μου, το σίγνατσουρ μου δεν το κοιτάω 5-6 ώρες ημερησίως.
Τεσπά, δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς να βάλεις χρώματα που γουστάρεις ή σε περιορίζει το vbulletin, αλλά εγώ θα το'κανα κάπως έτσι
http://i43.photobucket.com/albums/e3...138/retert.jpg
Αντί για έτσι που είναι τώρα
http://i43.photobucket.com/albums/e3...lion138/er.jpg
Έσπασα όπως βλεπεις και το άσπρο/γκρί με λίγο teal, και για να ξεφέυγει απ'το γκρί, αφού δε θές πολύ γκριζίλα, και για να ταιριάζει με το άλλο.
Επίσης, αν είναι δυνατόν να γίνει λίγο πιο user friendly αυτό το κατάμαυρο θατανε καλά.
http://i43.photobucket.com/albums/e3...ion138/hgf.jpg
Τεσπά, δεν πρίζω άλλο. Εγώ βολεύομαι και με το bright που μπορεί να'ναι πιο φλώρικο, αλλά είναι και πολύ πιο ξεκούραστο.
ποιος μετακίνησε το self promotion εκει κατω ρε?
ξαναβαλτε το εκει που ηταν,
τι δουλεια εχει κατω απο το αθλετιξ και το μαρκετ? :mad:
το νεο φορουμ ειναι αθλιο
θα αλλαξω γνωμη μολις το συνηθισω ομως, σε 1-2 μερες =p
μονο πειτε μου πού έχει το mark forum read κλπ
lol.. Τώρα πρόσεξα πως κι εκεί όλα μπλέ είναι! Κανεί τρελή δουλειά το bold στο bright. Sorry, καμμένη.Quote:
Δεν υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζονται γαλάζια μόνο τα forums/topics με νέα πόστς όπως στο Bright??
Αν δεν σας είναι κόπος, οοοοοοταν τελειώσετε με το dark, δοκίμαστε και το teal (ή μια πιο σκούρα εκδοχή του) στο bright γιατί είναι φοβερο χρωματάκι.
ναι μωρέ το θυμάμαι
αλλά το είχα συνηθίσει σαν μέρος του μουσικού τμήματος
που κυρίως τσεκάρω
το φορουμ τοολς γαμει, θενξ:-o
μεγειά και το favicon.
το γαλαζοπρασινάκι δεμαρέσει αλλά τι να κάνουμε.
από όσο έχω καταλάβει δεν γίνεται τα unread ποστς που είναι και bold να είναι άλλο χρώμα απο τα read που είναι με κανονικό; πάντως σε αυτό το χρώμα η διαφορά μεταξύ των δυο φαίνεται καλύτερα απότι με το άσπρο.
για τα icons όταν έρθει η ώρα τους θα μπορούσες απλά να αντικαταστήσεις το thread.gif (http://www.electricrequiem.com/forum...con/thread.gif) με ένα διάφανο 16x16, έτσι θα υπάρχει icon μόνο στα unread και θα φαίνονται αμέσως.
βέβαια εγώ θα έψαχνα για διαφορετικά icons alltogether, και για το board index, αλλά αυτό μια κουβέντα είναι.
Γαμάει το μωβ :twisted:
too much to mov , poly fantaxtero
Πανο, νομιζω πως τα read forums/topics κτλ πρεπει να ειναι ασπρο, και τα unread να ειναι καποιο αλλο χρωμα, το "βεραμαν" (λολ) που υπαρχει τωρα δεν ειναι ασχημο, αν και εγω προσωπικα θα προτιμουσα το μωβ που χρησιμοποιειται as we speak για τα read.
Βασικα εγω εννοουσα οτι μεγαλη διαφορα θα κανει το σηματακι διπλα με τα φακελακια που δειχνουν αν υπαρχει νεο ποστ. Δηλαδη στο παλιο ΕΡ ειχαμε κιτρινα καμπανακια σε αντιθεση με τα αχρωμα οταν υπηρχαν νεα ποστς. Τωρα εχεις εναν γκρι φακελο που δεν εχει εγρραφα μεσα οταν δεν υπαρχουν νεα ποστς, και εναν γκρι φακελο με ασπρα εγγραφα μεσα οταν υπαρχουν, το οποιο ομως δεν ξεχωριζει παρα ελαχιστα. Δηλαδη αν μπορουσαν τα εγγραφα να γινουν κι αυτα στο ιδιο χρωμα με τα unread posts (βεραμαν προς το παρον, οτι αλλο χρωμα καταληξει στο μελλον) θα ηταν τελειο νομιζω.
Ωχ ωχ αυτό μπήκα να γράψω, αυτό το μοβ στα non-visited links είναι λίγο έντονο πάνω στο συγκεκριμένο background και κοντεύουν να μου βγουν τα μάτια.
Άσχετο, και ίσως χαζή ερώτηση: Τα smileys πού είναι ρε παιδιά;
χμ και πάλι δεν έγινε ακριβώς σωστά αφού έχουν αλλάξει χρώμα σύμφωνα με κάποια άλλη πατέντα, όχι read/unread. ( http://i473.photobucket.com/albums/r...ind2k/er-2.png )
edit: κάτι με τα visited links έχει σχέση.
τώρα που το ξανακοιτάω ένα διαφορετικό, πιο έντονο/άλλο χρώμα τέτοιο: http://www.electricrequiem.com/forum...s/firstnew.gif θα ήταν μάλλον καλύτερο και πιο διακριτικό.
Ναι, αυτό που ρωτάω τώρα είναι να μου πείτε αν το μωβ είναι τα unread και το τιρκουάζ τα read, όπως σας βολεύει. Εγώ ξεχωρίζω τα νέα από τα εικονίδια και όχι από το χρώμα, οπότε πείτε μου αν όντως με το μωβ/τιρκουάζ γίνεται ο διαχωρισμός που θέλετε και τα χρώματα θα τα βρούμε μετά.
Οχι δεν ειναι ετσι, στην αρχη νομιζα οτι ηταν το αναποδο απο αυτο που λες (καινουρια τυρκουαζ, παλια μωβ) αλλα δεν ειναι ετσι, δεν ξερω τι εχει γινει ακριβως. Οτι ναναι ειναι μωβ και τυρκουαζ βασικα.
Ναι, δεν είναι read/unread ο διαχωρισμός.
edit :malon afto pou leei apo pano :s
Οτι να'ναι λες firenight.
εντιτ:λολ
Ξαναέντιτ: Αυτό με τη σελιδούλα δε γίνεται? Θα δείξει ομορφο πιστέυω και είναι ζήτημα απλώς να της αλλάξεις χρώμα, αφού ήδη εμφανίζεται μόνο στα unread.
kapos etsi http://i43.tinypic.com/rt3wiw.gif 8a itan kalo xroma , i analoga ke me to xroma pou 8a exoun ta grammata .
Ιδιο με τα γραμματα μωρέ. Θα γαμεί πιστεύω.
α τόσο καιρό που λέτε "δε φαίνονται" εννοείτε στο board index; whatever εγώ εννoουσα μέσα στα sections. γενικά πάντως γιατί κάνετε τη ζωή σας δύσκολη; το "new posts" είναι φίλος σας!
Και για τα δύο λέμε.
βγαλτε τα μοβ ρε...τα ματια μου
εβαλα πριν 1 λεπτο το bright να το δοκιμασω
εχω το dark αυτη τη στιγμη
Γιατί δε βρίσκουμε πώς γίνεται, και μάλλον δεν. Σόρι για το μωβ, το έβαλα από τη δουλειά και τώρα γύρισα σπίτι, απλά έπρεπε να βρω τι διαχωρισμός γίνεται στη συγκεκριμένη επιλογή. Πίσω στο τιρκουάζ.
Γενικότερα, ας ξεπεράσουμε το χρώμα των fonts, ο διαχωρισμός μεταξύ threads με νέα posts και χωρίς γίνεται με bold όπως και στο bright και μάλλον δεν αλλάζει αν δε βάλουμε χέρι στον κώδικα, που δε νομίζω να αξίζει τον κόπο. Θα κοιτάξουμε με tamagothi να φτιάξουμε τα εικονίδια (αυτά ή μπορεί να φτιάξουμε άλλα, θα δούμε) ώστε να γίνεται εύκολα ο διαχωρισμός, ας μην το κουράζουμε άλλο.
@antimusic: Στο 0 το έχουμε, το vbulletin απλά δεν επιτρέπει εντελώς άδειο post (το quote δε θεωρείται ακριβώς κείμενο), το λέει και στο admin panel ότι και 0 να βάλεις θα το εκλάβει ως 1. Με μια τελίτσα λύνεται το πρόβλημα (ή το +1 που μάλλον έχει καθιερωθεί λόγω αυτού σε μεγάλο βαθμό).
ναι ρε, κάπου ξανα-αναφέρθηκε, έβαλα το κείμενο αντί για τελίτσα ή +1.