-
Re: Κύπελλο UEFA 2008-2009
Nα πω κι εγώ λίγο για μπάλα γιατί το κουράσατε; (όχι εσύ πωλ) :P
Υποτίμησε άσχημα ο γαύρος και πέταξε ένα ημίχρονο. Όμορφο πάσινγκ γκέιμ από τους Γάλλους, που δείχνουν ότι στας προηγμένας χώρας διδάσκονται τα βασικά της μπάλας. Που να προλάβει τις πασούλες ο καραφλός, από τη μεριά του (και του αστήριχτου και κακού ντομι) έγιναν τα περισσότερα. Ήταν μάλιστα και λίγο άτυχοι οι Γάλλοι που έκαναν 3 παίκτες αναγκαστικές αλλαγές, ειδικά εκείνος ο μέσος τους ήταν πολύ καλός.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς πήγε πιο λογικά, ο γαύρος ανέβηκε και έκανε ευκαιρίες και μπορούσε περισσότερα. Ο βαλβέρδε, αν και έχει το ελαφρυντικό ότι απλά δεν έχει άλλους, έκανε και λίγο ακατανοήτες αλλαγές, από τη στιγμή που ήθελε να χτυπήσει το ματς. Αν ο αβρααμ δεν ήταν τραυματίας, χαράμισε μια αλλαγή, ενώ και η επιμονή να αφήνει μόνο του τον ντιογο μου φαίνεται παράξενη.
-
[quote=Raven Lord]
Quote:
Originally Posted by "Amnesiac.":t3qkbzvh
Νύχτα χαράς για τους βάζελους, οι μάσκες έπεσαν, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. είναι πρωταθλητής στις καρδιές μας!!!!!1
και σκέψου ότι αυτές δεν είναι οι μόνες μάσκες που έπεσαν σήμερα.[/quote:t3qkbzvh]
Φαντάσου πούτσα που θα μας ρίξει και ο Αληθινός Πρωταθλητής στο Καραϊσκάκη (αν δε κάνει εγκλήματα η διαιτησία φυσικά) :!: :!: :!:
-
για αυτά στο άλλο τόπικ ---> viewtopic.php?f=30&t=23088
-
Κλασικοί, κλασικότατοι βάζελοι μωρέ. Όταν βάζεις 4 και 5 σε Χέρτα (1η στη Bundesliga) και σε Μπενφίκα, φταίει το ότι οι ομάδες είναι σε πτώση, το γήπεδο, ο διαιτητής, η μπάλα, ο καιρός, η σύνοδος των πλανητών και ο φούρνος του Μπαρμπα-Μήτσου που γκρεμίστηκε, σίγουρα όμως δεν φταίει το ότι έπαιξες καλά.
Όταν τρως 3 από την Σεντ Ετιέν, φταίει το ότι δεν έχεις ομάδα και το ξαναγυρνάμε στο πρωτάθλημα με την πλασματική διαφορά, τη διαιτησία και το κοκκαλιστάν. Αφού εμείς έχουμε καταστρέψει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, και μόνο στη Ευρώπη φαίνεται ποιος παίζει μπάλα, είναι γνωστό αυτό!
Δεν μπορούσα να φανταστώ πιο προβλέψιμα ποστς.
Οντόπικ, όπως τα είπε ο Οδόνιαν είναι.
-
Quote:
Originally Posted by regularpaul
πιο εύκολο πράγμα από το να χτυπάς τον γαύρο δεν υπάρχει τούτη την ώρα
ελα μωρε κανε την πλακα σου
δε θα σε παρεξηγησουμε :P
για τα αλλα οτι λεει η λατρεια απο πανω
-
Ντάξει το πέναλτυ ήταν εκτός...ανεβήκαμε στο β' κ χάσαμε πολλές ευκαρίες -> ποδοσφαρικός νόμος....
Συνολικά: όλα πήγαν στραβά - από την αρχή. κάνει τη μαλακία ο Ντομί κ τρώμε το πρώτο κ χανόμαστε απο το γήπεδο μέχρι το 40 περίπου...λάθος πάσες, συνεχόμενα λάθη...καθόλου κίνηση...ψυχολογία 0..Ντιόγκο πολύ καλά κλεισμένος κ δε συμμαζεύεται...πάνω που ανεβαίνεις τρως κ δεύτερο (σε αντεπίθεση). Βγαίνεις στο Β' παίζεις σαφώς καλύτερα κ πιο οργανωμένα σε στιγμές...χάνεις ευκαιρίες + 1 πέναλτυ δώρο (που ήταν εκτός περιοχής)....χάνεις κ άλλες ευκαρίες κ στο τέλος από αντεπίθεση (κ νομίζω πάλι λάθος στίσημο Ντομί) τρως γκολάρα...Άδικο θα έλεγα βάσει τη συνολική εικόνα του Β' ημιχρόνου...2-2 το θεωρούσα πιο δίκαιο (αν μπορεί να πεις κάτι τέτοιο λόγο ευκαιριών κλπ). Το Ντομί πάιζει να τον ματιάσαμε πιο πριν ε, χαχαχα...πάντως μην τα ρίχνουμε κ όλα σε αυτόν, μπορεί το πρώτο του λάθος να στοίχισε, αλλά στο πρώτο ημίχρονο όλη η ομάδα χώλαινε...χαλαρά από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα που έχω δει φέτος με βάση κ την κρισιμότητα του ματς. Στο τέλος ( μετά το 85') δυστηχώς φάνηκε ότι δεν το πιστεύαμε κ το αφήσαμε το ματς κ φάγαμε κ το τρίτο...με 1-2 καααααααααααααάτι μπορεί να γινόταν.
Anyway, πραγματικά πίστευα ότι μπορούμε να την περάσουμε αυτή την ομάδα, τώρα πάμε για θαύμα (που δεεεεεεεεεεεεεεεεεεν). Κ φυσικά, όλα θα είχαν αλλάξει αν το γκολ δεν ήταν offside αλλά κανονικο ε. Παίζει να είχαμε σκορ Χέρτα κλπ. Αλλά με υποθέσεις δε γίνεται τπτ.
Α κ εσείς οι Παναθηναϊκοί, έχετε λυσάξει ε...δεν ασχολείστε με την ομάδα σας καλύτερα??? (κ εγώ θέλω να περάσετε τη Βιγιαρεάλ, δεν έχω τέτοια κολλήματα - πραγματικά κ όποιος θέλει το πιστεύει). Βγάζετε πολύ χολή πραγματικά...(για να μην πω κομπλεξισμό κ παρεξηγηθώ...κ δεν το θέλω). Τη νοοτροπία σας αυτή δεν μπορώ να την καταλάβω. Λες κ δε μας συμφέρει σα χώρα να πάμε καλά στην Ευρώπη....φιλικά πάντα.
-
Χο, χο. Μόλις μπήκα σπίτι κερδίζουμε το πέναλτι. Τον στήσαμε και αυτόν.
Κατά τ'άλλα αναμενόμενο όντως, λίγο που είδα το β' ο Ντιόγκο έπαιζε σαν φτυσμένος, ο Μπελού δύο ταχύτητες πιο κάτω (αλλά πολύ συγκινητικός ρε πούστη, σε κάποια φάση βούτηξε με το κεφάλι στα πόδια κάπου να την κερδίσει, τον αγαπώ) και ο Τζόλε πιο αργός και από το θάνατο. Πάτσα το ξέραμε, οπότε ναι, τίποτα η επίθεση. Ο Ντέρμπι μου φαίνεται καλό παιχτάκι, έξυπνο, αλλά θέλει παχνίδια μέχρι να μάθει ο ένας τον άλλον, ε, δεν τον έβαζε ο Ερνέστος τόσο καιρό, κρίμα.
Το 3-1 βαρύ πάντως στο τέλος, δεν είδα το πρώτο ημίχρονο, στο β' παίξαμε σαν καλός ΠΑΟ, πολύ μέτρια δηλαδή αλλά δε φαινόταν να υπάρχει κίνδυνος. Έπαιζε να βάλουμε και κάτι αλλά τέσπα. Πάει και το Ουέφαα... Ε, με 1 επιθετικό και το κέντρο σκασμένο, χέστα. Ο Ντομί επανήλθε στα γνωστά του επίπεδα, τον γυρίσανε πίσω οι εξωγήινοι. Τι κόλλημα πάντως και ο Ερνέστος με αυτόν τον άχρηστο...
Άχου τα μωρέ, κοίτα χαρά τα βαζελάκια. Κρίμα που θα τα στείλουμε πίσω στο αιδοίο της μάνας τους (που λέει και ο Ντάρκο) στο μεταξύ μας. Αλλά ντάξει, πράσινα φοράει και η Σεν Ετιέν, φαντασιωθήκανε καλά.
Μετά από άλλα ποστς: Εγώ από ότι διάβασα δεν υποτίμησε τίποτα ο Ολυμπιακός, απλά πάσα δεν μπορούσε να αλλάξει. Στο β' πάντως η Σεν Ετιέν είχε ωραία κυκλοφορία.
-
@ Φορντ: Πού το διάβασες; Στις εφημερίδες που έλεγαν "μπορούμε ΟΥΕΦΑ"; :P
Για την εικόνα στο πρώτο λέω, που δεν είδες. Στο δεύτερο μπήκε αποφασισμένος ο γαύρος, στο πρώτο οι Γάλλοι άλλαζαν πασούλες 2 μέτρα από την περιοχή σας, χωρίς υπερβολή. Υποτίμηση το λέω αυτό, να μπαίνεις έτσι χαλαρός μέσα. Αν βρεις δες και το πρώτο, με εξαίρεση τα τελευταία 8 λεπτά, δεν υπήρχατε και πολύ.
@ σάικοτρον λατρεία: Ε καλά τώρα, και τα δικά μας καλά εκτός έδρας πχ έχουν μειωθεί αναλόγως από τους γαύρους, πιο πρόσφατο παράδειγμα η Βέρντερ. Έτσι είναι όλοι οι οπαδοί.
-
Μηδενική εμφάνιση, λολ @ Κελντοράιν που χα κάνει ποστ για άνετο άσσο.
-
στο πρωτο παιξατε πραγματικα χαλια και η γαλλοι με σωστο στησιμο πισω απλες πασες φτανανε πολυ ευκολα μπροστα και βγαζανε φασεις...στο β ανεβηκατε αλλα ο καραφλος και ο γκαλετι δεν εκαναν τπτ οποτε δεν καταφερατε τπτ περισσοτερο..τη φαση που λεει ο φορντ με μπελουτσι την ειδα και εγω και ηταν οντως συγκινητικος..3 δεν το βλεπω να βαζετε...οποτε...του χρονου παλι
-
δε χαθηκε τιποτα.
με τις επιστροφες Λετο και υγιους Γκαλετι, και αν προηγηθουμε νωρις, τους εχουμε.
Η Σεντ Ετιεν τιποτα ιδιαιτερο, ομαδα τυπου Πανθρακικου - Παναθηναικου, τους εκατσαν ολα τα γκολ και αν επρεπε να ειναι δικαιο σκορ με τις ευκαιριαρες που χασαμε, και 2 πεναλτυ που δεν εδωσε η γαμιολα διαιτητης, το 3-0 και ευκολη προκριση απο αποψε.
εν τουτοις ο επαναληπτικος, νομιζω πως θα ειναι ευκολοτερος απ οσο φαινεται.
Το πεναλτυ του Πατσατζογλου, δινεται σωστα. ειναι ιδιο με του παπουτσελη, οποτενες, ορθως δοθηκε.
υ.γ. Στην ελλαδα τελικα υπαρχουν οι οπαδοι του οσφπ και οι οπαδοι του συνδεσμου φιλαθλων λυων-ρεαλ-ροζενμποργκ-χερενφεν-σεντετιεν-αν-ειχαμε-εμεις-παπαρι.
-
ο οντόνιαν είπε την αλήθεια. Με χαλάει που η μεγάλια κοιλιά και κούραση των παικτών βγαίνει αυτήν την περίοδο. (Από το ματς στην Τούμπα και μετά.)
-
Ποιες εφημερίδες μωρέ; :Ρ
Από άτομα που γενικά θεωρώ ότι δεν είναι άμπαλοι, η εκτίμησή τους συνοψίζεται ότι το κλάσικ πρέσινγκ που κάνει ο Ερνέστος στα ματς όταν μπαίνει δεν μπόρεσε να δουλέψει γιατί είμεθα φτυσμένοι και επιπλέον το ρίσκο του να αφήνεις εκτεθειμένο κέντρο ήταν επί 5 λόγω φτυσίματος και Ντομί. Μετά η ανάλυση ξέφυγε σε καντήλια στον Ντομί, δεν ξέρω!
-
ειπες τουμπα και θυμηθηκα.
Δυστυχως για τον ΠΑΟΚ (!!) αποκλειστηκαμε.
Σωκρατις, ακονισε κανα κουμπουρι να εχουμε ευκαιρο ε.
-
-
μαλλον δεν θα σας ενδιαφερει το ουεφα μιτς! :midfinger:
-
μας ενδιαφερει, αφου αλλωστε, τα ματς με τη μιλαν θα κρινουν τον κατοχο η εστω, τον φιναλιστ.
-
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
Ντροπιαστική ήττα.
1-3 με το μοναδικό μας γκολ να είναι μούφα πέναλτυ, δε μπορώ να σκεφτώ χειρότερο σενάριο.
Το πιο εκνευριστικό ήταν ότι οι παίχτες προτίμησαν να πέφτουν από το να παίξουν μπάλα, οκ στο πρωτάθλημα τους παίρνει αλλά δεν είναι νοοτροπία ομάδας αυτή.
Νύχτα χαράς για τους βάζελους, οι μάσκες έπεσαν, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. είναι πρωταθλητής στις καρδιές μας!!!!!1
(έτσι σας θέλουμε)
ειναι ειναι
-
Quote:
Originally Posted by Darkling
Η Σεντ Ετιεν τιποτα ιδιαιτερο, ομαδα τυπου Πανθρακικου - Παναθηναικου, τους εκατσαν ολα τα γκολ και αν επρεπε να ειναι δικαιο σκορ με τις ευκαιριαρες που χασαμε, και 2 πεναλτυ που δεν εδωσε η γαμιολα διαιτητης, το 3-0 και ευκολη προκριση απο αποψε.
εν τουτοις ο επαναληπτικος, νομιζω πως θα ειναι ευκολοτερος απ οσο φαινεται.
Το πεναλτυ του Πατσατζογλου, δινεται σωστα. ειναι ιδιο με του παπουτσελη, οποτενες, ορθως δοθηκε.
:lol:
-
-
-
-
Quote:
Originally Posted by ion_storm
Προφανώς αστειεύεται...
Mpaaaaaa
Profanws ta ennoei giayto kai einai asteio to post tou :!:
-
Προφανως και ... (χιονια, παρεμβολες) ειναι φανερο απ το ποστ!
-
opa kai ksafniko endiaferon gia to kypelo !
gia to match kala ta eipate
Emena to gipedo mou ekane entiposi , poli isixia sta dyskola .
-
σοβαρά τώρα μετά το ντελίριο κραξίματος. πραγματικά θα περνούσα το ματς αψήφιστα, μετά κ τη χαρά που πήραμε από το μπάζερ μπίτερ του ΑΣΤ, αν έστω ένας gayρος είχε τα αρχίδια να κάνει μια συνολική αυτοκριτική... να πει "γιατί ρε πούστη έχω 11/12 και όταν βγαίνω στην ευρώπη με ξεκωλλιάζει το κάθε τελευταίο γαλλικό χωριό, ο κάθε μαστουρωμένος ολλανδός, ο κάθε μεθυσμένος σκανδιναβός ξυλοκόπος κ ο κάθε ταλαίπωρος μεσο-ανατολίτης?" όλοι αυτοί είναι καλύτεροι από τις μέτριες ελληνικές ομάδες που κερδίζετε κάθε κυριακή με κατεβασμένα χέρια? γιατί συμβαίνει αυτό? πραγματικά το έχετε σκεφτεί ποτέ? ατυχία? κακή ψυχολογία? ο πάνος ανέφερε τις 4-5άρες στη χέρτα κ την μπενφίκα. πλην του γεγονότος ότι αυτά τα ματς θα μπορούσαν να είναι αρκετά διαφορετικά αν οι επιθετικοί τους έδειχναν μια στιχειώδη ευστοχία, τα σκορ αυτά ήρθαν μια εποχή που δεν είχαν αρχίσει οι γκρίνιες για τη διαιτησία κ ο gayρος στα περισσότερα - εντός έδρας ματς τουλάχιστο - έπαιζε καλύτερα.
-
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
σοβαρά τώρα μετά το ντελίριο κραξίματος. πραγματικά θα περνούσα το ματς αψήφιστα, μετά κ τη χαρά που πήραμε από το μπάζερ μπίτερ του ΑΣΤ, αν έστω ένας gayρος είχε τα αρχίδια να κάνει μια συνολική αυτοκριτική... να πει "γιατί ρε πούστη έχω 11/12 και όταν βγαίνω στην ευρώπη με ξεκωλλιάζει το κάθε τελευταίο γαλλικό χωριό, ο κάθε μαστουρωμένος ολλανδός, ο κάθε μεθυσμένος σκανδιναβός ξυλοκόπος κ ο κάθε ταλαίπωρος μεσο-ανατολίτης?" όλοι αυτοί είναι καλύτεροι από τις μέτριες ελληνικές ομάδες που κερδίζετε κάθε κυριακή με κατεβασμένα χέρια? γιατί συμβαίνει αυτό? πραγματικά το έχετε σκεφτεί ποτέ? ατυχία? κακή ψυχολογία? ο πάνος ανέφερε τις 4-5άρες στη χέρτα κ την μπενφίκα. πλην του γεγονότος ότι αυτά τα ματς θα μπορούσαν να είναι αρκετά διαφορετικά αν οι επιθετικοί τους έδειχναν μια στιχειώδη ευστοχία, τα σκορ αυτά ήρθαν μια εποχή που δεν είχαν αρχίσει οι γκρίνιες για τη διαιτησία κ ο gayρος στα περισσότερα - εντός έδρας ματς τουλάχιστο - έπαιζε καλύτερα.
η συνολικη αυτοκριτικη ειναι να πουμε οτι μας σπρωχνει η διαιτησια και γι αυτο δεν κανουμε ομαδα και γι αυτο χανουμε απο τη Σεντ Ετιεν.
-
Quote:
Originally Posted by Darkling
η συνολικη αυτοκριτικη ειναι να πουμε οτι μας σπρωχνει η διαιτησια και γι αυτο δεν κανουμε ομαδα και γι αυτο χανουμε απο τη Σεντ Ετιεν.
τώρα τα εξήγησες όλα :roll:
πάντως, σοβαρά ρωτάω... πραγματικά θέλω να δω τι πιστεύετε ότι φταίει.
-
ε γιατι πρεπει να φταιει κατι "σουπερ αληθεια της 12ετιας"
και αν φταιει η διαιτησια και ολα αυτα που θες να μου πεις, με Μπενφικα και Χερτα τι εφταιγε? Μαλλον οι 4ρες σε λεωφορο και καραισκακη.
Οταν εχεις 9/11 παικτες κακιστους, τοτενες αυτα τα αποτελεσματα γινονται. Δε μπορουμε να πουμε πολλα για το ματς. Δεν εχει αξιοπιστες λυσεις ο Ολυμπιακος πισω απ την εντεκαδα και φανηκε. Τιποτα νεο, τα εχουμε πει εδω και καιρο. Ντιογο, Ντουντου, Γκαλετι, Μπελουτσι σκασμενοι, και σεις μου γραφετε μαλακιες γιατι δεν τους εβαλε και στην Τουμπα.
Η Σεντ Ετιεν, ηταν ομαδα σχετικα χαμηλοτερου επιπεδου, με καλυτερη φυσικη κατασταση. Επαιξε και πολυ πολυ σωστα στο α ημιχρονο και γεια σας, τα λεγαμε.
Δεν ηρθε καμμια καταστροφη, σιγουρα ειναι μαλακιαρα αποτελεσμα και αποτυχια βεβαια, αλλα τι να κανεις. Οταν γινεται τοσο κακο ματς δε μπορεις να πεις κατι.
Αν εσυ θες να το εξηγησεις με παραγκοκοσμοθεωριες, μπη μαη γκεστ. Αλλωστενες, ολα μπορουν να εξηγηθουν ετσι. Το προβλημα παραμενει δικο σας.
-
πάντως, πάλι αποφεύγεις τη συνολική αυτοκριτική καταφεύγοντας σε φτηνή ειρωνία. για το συγκεκριμένο ματς, ευχαριστώ πολύ. αυτές τις κλισεδούρες θα γράψουν κ οι αθλητικές αύριο.
-
Μια χαρά είπε ο Μιτς περί σκασμένων παιχτών και κακής βραδιάς (είτε είναι είτε δεν είναι, έδωσε γνώμη), τι απέφυγε και τι ειρωνίες ρε Ρέηβεν.
-
Quote:
πραγματικά θέλω να δω τι πιστεύετε ότι φταίει.
κακή βραδιά και πουτάνα υπεροψία.
-
δλδ εκτος απο χερτα και μπενφικα και με την αεκ , ποσα καλα παιχνιδια εχετε κανει για να καταλαβω?
-
sygxarhthria ston olympikako...krima mporouse na parei tin isopalia
xwris kamia eirwnia
-
Ρειβενλορντ να σε ρωτησω κατι. Οταν χανει ο ΠΑΟ με 2-3 απο τον Εργοτελη πρεπει να ερθουμε εδω ολοι οι κομπλεξικοι Ολυμπιακοι και να αρχισουμε γραφικα αποφθεγματα του στυλ "εδω φαινεται ποσο ευρωπαιος ειναι ο βαζελος" και αλλα τετοια τραγελαφικα οπως αυτα που λες?
Ειναι λες και ζεις περιμενοντας να ξεφτιλιστει ο ΘΡΗΝΟΣ στην Ευρωπη για να γραψεις μετα πτυχιακη εργασια για το πως τα 11 πρωταθληματα ειναι στημενα.
Ον τοπικ, γελιο ειχε το ματς. Ανυπαρκτος Ολυμπιακος, αν τρωει γκολ στην αρχη του αγωνα ειναι γτπ μετα. Το πεναλτυ, λολ. Ουτως η αλλως, τι 32, τι 16... αφου αποτι φαινεται περναει η Μιλαν. Ηλπιζα για Βερντερ, αλλα πλεον οτι και να γινει δεν εχει σημασια.
-
Quote:
πάντως, πάλι αποφεύγεις τη συνολική αυτοκριτική καταφεύγοντας σε φτηνή ειρωνία. για το συγκεκριμένο ματς, ευχαριστώ πολύ. αυτές τις κλισεδούρες θα γράψουν κ οι αθλητικές αύριο.
αντιληπτικη ικανοτητα μηδεν.
που ειδες την ειρωνια, μονο εσυ μπορεις να το εξηγησεις.
Κατα την αποψη σου, πρεπει να εξηγουμε μια νικη του Ολυμπιακου (π.χ. το 5-1 επι της Μπενφικα) με αποψη μιας βραδιας, αλλα μια ηττα εξηγηται με σουπερ ουαου αναλυσεις επι αναλυσεων για την διαιτησια σε μια δωδεκαετια, λες και το 2002 ξερω γω, ηταν ο Μπελουτσι με τον Ντιογο στο ροστερ μαζι με τον Ντομι. Οτινανισμοι ολκης.
Απο κει και περα αυτα που γινονται με σωρεια ποστ, ατομων που αν αντι για τον Ολυμπιακο ηταν ας πουμε το ματς Τβεντε - Σεντ Ετιεν, δε θα το εβλεπαν ποτε, με συνεχομενη εκφραση χαρας, σε ποστς, ραδιοφωνα, και δρομους, με τα πρωτοσελιδα (δε μιλαω για χτυπηματα στην πρωτη σελιδα, δε θα λεγα τιποτα, μιλαμε για ολοκληρα πρωτοσελιδα) για πανηγυρια για την ηττα του Ολυμπιακου, με τον Παναθηναικο να μην ειναι πουθενα στο γηπεδο αφου δεν επαιζε, εχουν περασει πια, τα ορια της ξεφτιλας. Σκεφτειτε το λιγο. Για μενα ειναι ξεφτιλα.
Η Σεντ ετιεν ειδικα, εχει πολυ φιλοτιμους παικτες, προφανως 22 χρονοι μαυρουκοι του Σαμπιονα που τρεχουν σαν πουστηδες με μερικες μοναδες (δεν μιλαω για τον Γκομις που τον ειχανε και στο Εουρο - οπου παντως δεν εκανε τιποτα) που ειναι πραγματικα καλες, γιατι ωραια η εξισωση της Σεντ Ετιεν με τον Εργοτελη και τον Πανιωνιο απ οτι καταλαβα απο προτερο ποστ σου, αλλα ο Γκομις και ο Ιλαν κανουν απο 6 εκατομ. ευρω, ο Γκομις ισως και παραπανω. Αμα εχουνε τετοιους παικτες οι μικρομεσαιες ομαδες στην Ελλαδα, η αμα δεχοταν ο Ταυλαριδης (για μενα, για ευρωπαικο επιπεδο ειναι απλα καλουτσικος αμυντικος) να ερθει ας πουμε πισω στην Ηρακλαρα να παιξει, ελα να μας το πεις.
Και επειδη ειπαμε, αντιληπτικη ικανοτητα μηδεν, δεν εννοω οτι η Σεντ Ετιεν ειναι η σουπερ ομαδαρα, καμμια σχεση. Ισα ισα που μου δοθηκε η εντυπωση (χωρις να μπορω να το τσεκαρω ψες, αφου δεν το καναμε σχεδον ποτε) πως αν τους πιεζες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, το λαθος απειριας το ειχαν ευκολο.
Αλλα οι περισσοτερες αναλυσεις ειναι στα ορια του αστειου.
Οι αλλοι ψαχνουνε να δουνε αμα το πρωτο μου ποστ ηταν σοβαρο ξερω γω.
ε, Ροφλ.
υ.γ. αυτο με το παπουτσελειο πεναλτυ παντως μ αρεσε.
-
Βασικά για χθες ο Βαλβέρδε φταίει για 2 πράγματα: α) για το ότι δεν ξεκούρασε σε προηγούμενα αχρείαστα ματς (Πανθρακικό, Άρη) βασικές μονάδες και β) όταν έφαγε το γκολ δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Χωρίς να είμαι σίγουρος αν κατάλαβα σωστά γιατί είναι πρωί και το πρωί καταλαβαίνω ότι να 'ναι, το επιχείρημα ότι αν είχε χάσει βαθμούς σε 1-2 ματς στο πρωτάθλημα θα είχαν σφίξει λίγο οι κώλοι έχει μια βάση ε. Αλλά όπως είπα δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό λέτε οπότε πάω να διαβάσω ανάλυση και ξαναγράφω σε λίγο
-
Βλέποντας τον αγώνα με 2 φίλους γαύρους, ένα θα πω. Βασικά το είπαν ήδη στο θρεντ.
Quote:
Originally Posted by Neuroscar
Ενα μονο πραγμα εχω να παρατηρησω. Μου εκανε τεραστια εντυπωση η εμφανεστατη η εκπληξη (στα ορια του φρικαρισματος ε) εκφωνητη, φιλαθλων, οπαδων και τηλεθεατων (φιλαθλων οσφπ) για το 50-50 του διαιτητη. Εκει εχουμε φτασει??
Διασκεδάζω αφάνταστα τελικά με την ευρωπαϊκή πορεία του γαύρου. Να προχωράτε πιο συχνά στας Ευρώπας. Με ένα χαμόγελο κολλημένο ήμουν χτες με όσα άκουγα.
Αυτοί είστε :!:
-
ρε πούστη μου, πόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε αυτό που ρωτάω?
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ. σκασμένοι παίκτες, λάθη της στιγμής, έλλειψη συγκέντρωσης κτλ κτλ κτλ. οκ το εμπεδώσαμε. επίσης, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟ. γτπ ομάδα, λάθος διοικητικοί χειρισμοί, λάθος μεταγραφές, λάθος προπονητές. και αυτά τα ξέρουμε.
εγω ρωτάω ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ Ο GAYΡΟΣ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΟΛΝΤΕ? δεν έχει γίνει μια φορά! αυτό γίνεται κάθε χρόνο με 2-3 φωτεινές εξαιρέσεις. παρά-είναι επαναλαμβανόμενο για να είναι συμπτωση.
-
Εμένα και πέρσι και φέτος με άρεσε η φάση, αν και πέρσι πχιότερο. Επίσης με άρεσε η πρώτη χρονιά, με Πόρτους και Ρεάλς και κάτι χύμα ισοπαλίες στα τελευταία λεπτά. Επίσης με άρεσε η χρονιά των 8, και η χρονιά που αποκλειστήκαμε στο Ουέφα από τη Νιουκάσλ, σα χαβαλές εννοώ, σε φάση "χαχ, πλάκα είχε και φέτος ο Ολυμπιακός". Άντε, με αφαίρεση λέμε πως κάναμε 7 σκατά ευρωπαικές σεζόν, για τις οποίες φταίνε Απειρία (οι 2 πρώτες πχ), υποτίμηση του αντιπάλου με Μόλντετέτοιες, ανυπαρκσία διοίκησης (κύριος υπαίτιος) σε κρίσιμες στιγμές (ΠΟΤΕ δεν παίρναμε παίχτες Γενάρη ένα πράγμα), και λίγοι προπονητές για εκτός συνόρων ματς.
Αν θέλεις να ακούσεις "ΜΑΣ ΚΣΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΚΙΑΖΜΕΝΟΙ", ή πες τα μόνος μου, ή να σου δώκω το ακάουντ μου να τα γράπσεις από μένα και να τα δγιαβάζεις μετά να χοροπηδάς χαρούμενος ε.