βγάζεις τίποτα απο αυτή την ιστορία ;
Printable View
βγάζεις τίποτα απο αυτή την ιστορία ;
Dragonlord θα κάνω πιθανότατα το μοναδικό σοβαρό ποστ μου εδώ. Φρόντισε το ι αρ λίγο. Αναφέρομαι για ευνόητους (!) λόγους μονάχα στο φόρουμ.
Βάλε 2 μοντς σε κάθε φόρουμ, ενεργούς χρήστες με όρεξη να ασχοληθούν. Με το να ασχοληθούν δεν εννοώ να σβήνουν τόπικς (βλέπε παρακάτω) αλλά να είναι εδώ να κάνουν κανά σπλιτ, όχι να έχουν να μπουν 600 χρόνια. Ας μην είναι οι ιδιοι με αντμιν και γκλόμπαλ, δεν έχει νόημα. Οι ίδιοι μπορούν μετά να φροντίσουν τα φόρα τους, κάθε ένα έχει άλλες ανάγκες.
Φρόντισε (μέσω των μοντ) λίγο να τηρούνται μερικοί κανόνες (όχι συμπεριφοράς, αυτό είναι ακόμα παρακάτω), όπως πχ το πως και αν θα ποστάρονται λινκς για εμπορικα πράματα και σε τι επίπεδο μπορεί να φτάνει το πορνογραφικό και γενικά "ακραίο" περιεχόμενο του φόρουμ.
Θωράκισε νομικά το φόρουμ αν αυτό χρειάζεται, με ντισκλέιμερς και κανόνες πχ, που οφείλει να γνωρίζει ο κάθε χρήστης.
Κάνε το ι αρ διαφορετικό, φτιάξε ένα τέμπλειτ που του πάει (αηδία κάτι κίτρινα εικονίδια που έχουμε) και ανανέωσε τα εμότικα που έχουμε, το 1/3 χρησιμοποιείται. Το πηπββ 3 έχει πολλές αηδιούλες, κάποιες είναι γαμώ και απαραίτητες στο ι αρ (βλέπε το ιγκνορ) κάποιες πρέπει να φύγουν γιατί μάλλον δεν ταιριάζουν στο φόρουμ (βλέπε το ριπόρτ ποστς).
Νομίζω πως το έκανες, αλλά αν όχι ξεκαθάρισε τι παίζει με τα φαν κλαμπ. Αν σε ψήνει, φέρε κι άλλα από διαφορετικούς χώρους, πλάκα θα έχει.
Για τη συμπεριφορά και το επίπεδο και τέτοιες πίπες, δεν έχει νοήμα να κουράσουμε, είναι η 5η φορά που τα βλέπω δω μέσα. Το ι αρ είναι για όλους, όλοι γράφουμε όπως μας καυλώσει και πραγματικά υπάρχουν πάμπολα θαυμάσια φόρα με κανόνες εκεί έξω για κάποιον που θέλει κάτι διαφορετικό. Ή τσάμπα δικό σας μπλογκ. Αν κάποιος πραγματικά πρήζει αρχίδια και ξεσηκωθεί ολόκληρο το ι αρ η κάποιο φόρουμ εναντίον του, συζητάμε επί συγκεκριμένης βάσης. Αυτός σίγουρα δεν είναι ο ρέιζορ, ούτε ο καντίρου πχ.
Κάνε κανά ιβεντ για γίνει τζέρτζελο. :P
έντιτ: Αυτό είναι το ποστ μου νούμερο 5001.
έντιτ 2: Το αθλέτιξ είναι ΕΥΚΟΛΑ το καλύτερο φόρουμ.
Χοχ.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Κι εγώ τον καφέ μου τώρα τον έχω ακουμπήσει πάνω σε 2500 πρόμος! και συγγνώμη που συμμετέχω στις 8 η ώρα το πρωί, είχα 10 συναυλίες να καλύψω σήμερα!
Αν δεν βρίσκεις αυτή τη διαστρέβλωση που προκαλείς στο πως λειτουργεί το μαγκ κατ' ελάχιστον αισχρή δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω.
Κατά τ' άλλα, οι υπόλοιποι είστε ακόμα χειρότεροι. Αυτοκαθοριστήκατε ως πλέμπα, επιλέξατε οι ίδιοι την ελίτ σας και μαζί της καλλιεργήσατε το κόμπλεξ σας. Ίσως εκ μέρους της συντακτικής ομάδας του Electric Requiem Online Magazine (όπως το βάφτισε ο παραπάνω κύριος):
:moutza:
Για να καταλάβω, η συντακτική ομάδα του φόρουμ, μούτζωσε όλο το υπόλοιπο; Πάω για ύπνο, αλλά είμαι πολύ περίεργος να σε δω να το στηρίζεις αυτό. Δώσε μου κάτι να ανοίξει το μάτι μου σε μερικές ώρες.
Όχι, εγώ ίσως ως αντιπρόσωπος της συντακτικής ομάδας του ER mag μουτζώνω τους μη-ανώτερους χρήστες, δηλαδή τους μη-συντάκτες του ER mag επειδή είμαι ανώτερη πάστα και πιο ψηλά στην ιεραρχία και αυτοί είναι πλέμπα.Quote:
Originally Posted by Odonian
το 99% των ποστς περι μαγκ σ' αυτό το θρεντ μου προκαλούν αναγούλα.
Ήρθε η ώρα να κάνετε το τόπικ που θα τα βάλει όλα σε τάξη τότε :!: :!:
κανένα τόπικ. δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απολογηθούμε σε αναλώσιμους, κατώτερους, καθημερινούς, αφελείς μικρο-χρήστες. εξουσία είμαστε, get real.
- ghetto boyz 13
τώρα που το σκέφτομαι, αυτό εννοούσα. ξενύχτι. ήμουν στο πάρτυ του ER Mansion με τις κόκες και τις γκόμενες, δε λειτουργώ καλά, συγγνώμη!Quote:
Τι λες ρε άνθρωπε, δεν είπα ότι στο μαγκ γαμιόμαστε στα πρόμο και τις προσκλήσεις, το σκεπτικό με το οποίο το δημιούργησα εξήγησα. Άσε τη μύγα κάτω λέμε.Quote:
Originally Posted by Khalkji
Κατά τα άλλα, όπως το θέτεις, μάλλον η συντακτική ομάδα (ή έστω ένα μέρος αυτής) αυτοκαθορίστηκε ως ελίτ. Μην ξεχνάς ότι για να καταδεχτείτε να συζητήσετε ανοιχτά με τους υπόλοιπους χρήστες για τα προβλήματα/παράπονά σας από το φόρουμ πέρασαν δέκα μέρες και κάτι ακόμα, το πιο σημαντικό.
Γενικότερα νομίζω ότι έχω δείξει ότι προσπαθώ να βάλω μια καλώς εννοούμενη και όπως την παρουσιάζεις τάξη από όταν γύρισα, εντάξει, από την άλλη έλειπα αρκετό καιρό, δεν έχω άπειρο χρόνο και τον περισσότερο χρόνο που έχω αφιερώσει τον τελευταίο καιρό στο er τον έχω αφιερώσει στο mag. Αν υπάρχουν πιο συγκεκριμένες προτάσεις για mods, θα με βοηθούσες. Και ναι, αν φέρεις πίσω τον γκάμπριελ, σε βάζω σούπερ μοντ! Το να ποστάρω νέους κανόνες/disclaimer είναι κάτι που το σκέφτομαι εδώ και καιρό, κάποια στιγμή θα γίνει.Quote:
Για το τέμπλειτ χτες μιλάγαμε με τον deggial, προηγουμένως υπήρχαν άλλες προτεραιότητες, αυτό πλέον όμως είναι το επόμενο μάλλον που θα γίνει. Αυτά που έχουν μπει τώρα ήταν ετοιματζίδικα και προσωρινά για να κάνουμε τη δουλειά μας. Αν σκέφτεστε τίποτα σε χρωματικό συνδυασμό δεν κάνει κακό να ρίξετε καμιά ιδέα, σκεφτόμουν πάλι κάτι σε γκρι/τιρκουάζ όπως αυτό που είχαμε παλιά. Αν μάλιστα κάποιος μπορεί να φτιάξει ένα όμορφο template, ακόμα καλύτερα.
Με την ιδέα των φαν κλαμπ δεν ενθουσιάζομαι, πλέον άλλωστε με το ιντερνέ δεν έχουν και τόσο νόημα όσο παλιά που έπαιρνες κανα newsletter με νέα που δεν τα έβρισκες αλλού κλπ. Από την άλλη, δεν θέλω να κρεμάσω κανέναν, έχω υποσχεθεί σε κάποια φαν κλαμπ φόρουμ και θα κρατήσω την υπόσχεση. Έσβησα όσα δεν είχαν πλέον λόγο ύπαρξης, πήγα να σβήσω και το μετάλλικα αλλά σκέφτηκα ότι στο music δεν πρόκειται ποτέ να γίνει νορμάλ συζήτηση γι'αυτούς γιατί πάντα θα πετάγονται άτομα για να πουν ότι ξεπουλήθηκαν στο ντέμο, οπότε αφού συνεχίζουν να υπάρχουν και τα άλλα το άφησα κι αυτό.
Για το τελευταίο και το πώς βλέπουμε το er έχουμε πάνω κάτω την ίδια γνώμη, απλώς θέλω να προσθέσω σαν υποσημείωση ότι δεν παύει να είναι ένα ιδιωτικό site, άσχετα από το πώς επιλέγει ο ιδιοκτήτης να το τρέξει. Για να μην παρεξηγούμαι δηλαδή όταν μία στο τόσο μπορεί να πάρω κάποια απόφαση που δε βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία, τίποτα άλλο.
Quote:
Kαλκι αραξε λιγο ρε φιλος. Δες κανα ποστ του Αθεηστ, και δες εσυ ο ιδιος ποιος αυτοπροσδιοριζεται τι. Εμμεσως πλην σαφως, διαφορα ατομα προσπαθουν να σας δειξουν (εστω, ανω, κατω και κυριως πλαγιως) οτι δεν ειναι μαλακες. Οσο για το εκ μερους της συντακτικης ομαδας και τις μουτζες α) αραξε λιγο παλι, δεν ειναι κακο β) αμα νομιζεις οτι καλλιεργουμε κομπλεξ μετα απο 4-5 χρονια εδω με βαση εσενα, ε, μπορεις να χαλαρωσεις λιγο και τριτον και καλυτερο, αμα η Συντακτικη Ομαδα συμφωνει με τη μουτζα, θα ειναι πολυ σωστο να βγει και να μας το ανακοινωσει.
Ξεχασα οτι πρεπει να αραξεις λιγο.
Η όλη συζήτηση για τα reviews κι αν απαντάνε οι χρήστες ή όχι σε αυτά τα threads, ποια σημασία έχει για την ποιότητα του φόρουμ;
κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της δανιμαρκίας..........
http://img392.imageshack.us/img392/7...2693460uy0.jpgQuote:
Φίλε χρήστη κάλκι, τι ποσοστό των ποστς που αφορούν το φόρουμ στα σέξιονς του μαγκ, υπολογίζεις ότι 8α προκαλούσε αναγούλα; Κάνε μια πρόβλεψη.
Αν με παρακολου8ούν και οι λοιποί "συντάκτες" 8α ή8ελα να επιχειρήσουν να απαντήσουν στο ερώτημα.
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Δημιουργείς εντυπώσεις για τον τρόπο λειτουργίας του, τις οποίες όταν σκας και παρουσιάζεις δημόσια και με το "κύρος" του αντμινιστρέητορ περνάνε ως Η αλήθεια και όταν έχεις τις πλάτες απ' το κομμουνιστικό μανιφέστο του ικονοκλαστ (του οποίου κάθε κουοτάρισμα και θαμπζαπ μου προυκαλούσε αναγούλα) για θεωρία τρέχα-γύρευε για το τι μπορούμε να πούμε εμείς για λογαριασμό μας.Quote:
Αλήθεια ε; Γιατί φυσικά το ερώτημα τελικά διατυπώθηκε απο τους γιούζερς που έχουν ενδιαφέρον. Όχι ρε φίλε, απ' τον ιδιοκτήτη και αντμινιστρέητορ του φόρουμ διατυπώθηκε. Κανέναν άλλον δεν μπορεί να ενδιαφέρει τόσο πολύ το "που πατάμε και που βρισκόμαστε κύριοι!".Quote:
Κατά τα άλλα, όπως το θέτεις, μάλλον η συντακτική ομάδα (ή έστω ένα μέρος αυτής) αυτοκαθορίστηκε ως ελίτ. Μην ξεχνάς ότι για να καταδεχτείτε να συζητήσετε ανοιχτά με τους υπόλοιπους χρήστες για τα προβλήματα/παράπονά σας από το φόρουμ πέρασαν δέκα μέρες και κάτι ακόμα, το πιο σημαντικό.
Και παρακαλώ κάποιον να μου εξηγήσει το τι μας έκανε ξαφνικά ελίτ.
ε, δεν είναι και σταθερό. μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν μηδέν ας πούμε. ε, έχει κι ο καιρός γυρίσματα!Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Τι αλλαξε μεσα σε λιγο καιρο?
Κύρος αντμινιστρέητορ δε ζήτησα ποτέ, και έχω δεχτεί πολλές φορές αρνητική κριτική και για απόψεις και για πράξεις μου, δεν είναι ότι λέω/κάνω κάτι και στέκονται όλοι προσοχή - το ότι είμαι αντμίν δε λέει και πολλά πέρα από το ότι έχω την ευθύνη για τον τρόπο λειτουργίας του site. Όπως και να έχει, οι απόψεις μου προφανώς δεν αντιπροσωπεύουν τους συντάκτες, οι οποίοι μπορείτε να μιλήσετε ελεύθερα - όπως μπορούσατε και τόσο καιρό δηλαδή, απλά δε σας ένοιαζε η άποψη των χρηστών του φόρουμ για το αν χρειαζόμαστε πχ "σκληρό moderating". Αν όντως πιστεύεις ότι δημιουργώ λάθος εντυπώσεις, ορίστε, μπροστά σας το έχετε το ποστ ρηπλάη, διαλύστε τις και δώστε τη σωστή εικόνα σε όποιον ενδιαφέρεται.Quote:
Συγγνώμη Κάλκι, αλλά δεν είπε ούτε υπονόησε τίποτε τέτοιο ο Dragonlord.
Αυτό που πολύ απλά είπε είναι πως ένα τμήμα της ύλης, όπως οι κριτικές, οι παρουσιάσεις των live, η λίστα των live dates, κλπ. δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά αν ποστάρονται σε ένα οργανωμένο περιοδικό ή στο forum.
Οι λόγοι για να ποστάρονται σε ένα εντελώς ειδικό τμήμα, μεμονωμένα από τους υπόλοιπους χρήστες του ER, αφορούν προφανώς κάποια αποτελέσματα οργάνωσης, όπως η επικοινωνία με διανομείς και δισκογραφικές για την προμήθεια υλικού (κάτι απολύτως φυσικό, αυτό απλά ανέφερε ο Dragonlord, δεν έγινε ΚΑΜΙΑ υπόνοια για άλλης μορφής συναλλαγών), καθώς και λόγους προσωπικής ικανοποίησης των συντακτών (αναγνώριση, κλπ, κλπ, κλπ).
Τώρα, για όσα είπε σχετικά ο ikonoklast, ήταν πολύ σωστός. Όταν θέλω να αγοράσω ένα προϊόν, δε χρειάζεται να βασίζομαι σε κάποια παρουσίαση από ειδικό έντυπο. Πλέον, έχω την άμεση δυνατότητα να συμβολεύομαι τις γνώσεις πολλών χρηστών του προϊόντος, οι οποίες είναι σαφώς πιο χρήσιμες.
Αυτό δε σημαίνει πως τα περιοδικά δεν έχουν ρόλο, καθώς η ύλη τους δεν περιορίζεται στην παρουσίαση προϊόντων. Παραδείγματος χάριν, ένα αφιέρωμα σε ένα συγκρότημα είναι κάτι που αξίζει να διαβάσω, καθώς θα έχει συγκεντρωμένα τα ιστορικά στοιχεία (αντί να ψάχνω σε πολλές πηγές, στο επίπεδο που με ενδιαφέρει ως απλό μουσικόφιλο). Υπάρχει ύλη ενός περιοδικού για την οποία απαιτείται οργάνωση και δε μπορεί να παρουσιαστεί εύκολα από μεμονωμένους hobbyίστες.
Αυτά που λέει ο deggi, και επίσης σας έχω ρωτήσει από χτες το βράδυ γιατί πιστεύετε ότι τα κείμενά σας είναι αναγκαίο να δημοσιεύονται υπό το όνομα του er mag και δεν μπορούν να δημοσιεύονται κατευθείαν στο φόρουμ (όπως η τελευταία κριτική του nothingman) από τη στιγμή που δεν σας επηρεάζουν και τόσο οι σχέσεις με τις εταιρείες και δεν μου έχει απαντήσει κανείς (πλην του pinatero που περισσότερο μια σκέψη είπε παρά απάντηση). Ακόμα και τα αφιερώματα που λέει ο deggial ΜΠΟΡΟΥΝ να δημοσιεύονται στο φόρουμ, στην τελική αν υπάρχουν άτομα που σκοπεύουν να το κάνουν συχνά μπορεί να φτιαχτεί ένα ειδικό φόρουμ (για να μη χάνονται μετά από λίγες μέρες στο music discussion πχ).
Κάλκης, κύρος και μαλακίες. Θες να τον ξεχεσω τον ντραγκολορντ να δεις που θα παει το κύρος του? :P
Κανεις δεν εμπόδισε κανέναν στα ριβιού θρεντς να πα να γραψει τη δική του κριτική απο κάτω. Απλά νομίζω ότι ο κόσμος βαριέται.
Χωρίς παρεξήγηση ρε μιτσμαν, αλλά δε νομίζω να αναφέρθηκε ποτέ κανείς σε σένα.Quote:
Και προφανώς ο κάλκη μαλακίζεται όταν αυτοδιορίζεται "εκπρόσωπος" του ερ μαγκ και όποιας άλλης "ομάδας".
Και επειδή γενικά δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα το όλο παρασκήνιο και ο τρόπος που χρησιμοποιείστε σε αυτό το θρεντ, μη βιάζεστε να κρίνετε το οτιδήποτε βάσει των λόγων ενός όποιου άθεηστ ή κάλκη.
Υποτίθεται - που δεν ισχύει φυσικά - ότι γνωρίζοντας όλες τις πλευρές λειτουργίας του ER έχεις την πιο πλήρη εικόνα για την κατάστασή του. Στο χέρι σου είναι να τη διαστρεβλώσεις ή να την παρουσιάσεις αντικειμενικά. Όσο για το φόρουμ, με το να μας βάζεις σε μια θέση που υποχρεωνόμαστε να μιλήσουμε για το πώς λειτουργεί και πώς το θέλουμε εσύ μας κάνεις ελίτ. Κανένας χρήστης δεν υποχρεούται να απαντήσει σε τίποτα, μόνο όποιος το επιθυμεί και θεωρεί πως έχει κάτι να πει.Quote:
Εντάξει, όμως το κατά πόσο έχει νόημα να υπάρχει και υπο ποιές προϋποθέσεις ένα μουσικό μαγκ δεν αφορά τη συζήτησή μας. Δική μας η επιλογή του να κάνουμε λάθος, δικές μας και οι συνέπειες αν η δουλειά που κάνουμε είναι άχρηστη και πάει στον βρόντο. Αυτό είναι που για κάποιο λόγο αρνούνται να δουν όλοι, το μαγκ είναι μια αυτόνομη οντότητα της οποίας η μόνη σχέση με το φόρουμ είναι η τροφοδότησή του με υλικό για συζήτηση, υλικό το οποίο στην κρίση του καθενός είναι να απορριφθεί. Το τι εξουσιαστικά δικαιώματα μας δίνει στο φόρουμ ώστε να θεωρηθούμε η ελίτ δεν έχω καταλάβει.Quote:
Ειρωνικό ήταν το "εκ μέρους της συντακτικής ομάδας" γι' αυτό και συνοδευόταν απο ένα "Ίσως".Quote:
Originally Posted by Atheist
Quote:
γι αυτο ακριβως και απανταω εγω.
επισης, ο Καλκις απανταει σε ποστ Οδονιαν, "εξ ου και τα 4-5 χρονια εδω μεσα" αναφορα.
υ.γ. ελπιζω το οτι "δε νομιζω να αναφερθηκε κανεις σε σενα" να μην ηταν σε φαση "τι μιλας εσυ τωρα" ε.
Κάλκη, ναι, απλώς ξέρεις καλά πως αυτό μια χαρά θα βολέψει τον δημαγωγό μας.
μιτσμαν, σε αυτή τη φάση δεν ήταν, όχι.
Ποσο πιο κάτω θα φτάσεις γαμώ τον Άγιο Φερνάνδο; Σταμάτα να δημιουργείς εντυπώσεις για πράγματα που δεν ξέρουν, κι εν πάση περιπτώσει δεν θα έπρεπε καν να τους ενδιαφέρουν.Quote:
Η συζήτηση αφορούσε εξ' αρχής την ποιότητα του φόρουμ. Ή γράψε κάτι επικοδομητικό επ' αυτού, ή βγάλε το σκασμό και σταμάτα να χρησιμοποιείς το thread για εντυπώσεις που αφορούν την δική σου ατζέντα και άσχετα θέματα.
Δεν με αφορα ομως ποιος καρπωνεται τι. Δεν εχω το μερος του Δραγονλορδ (ειναι εμφανες πιστευω) αλλα στανταρ κατι δεν παει καλα εδω με βαση αυτα που ποσταρετε.
εντιτ. δε το λεγες σε μενα.
αν εξηγησεις δε και το "σ αυτη τη φαση!!" θα ειναι ακομα καλυτερα.
Γιατί η πλατφόρμα ενος μαγκαζιν δίνει ένα αρχείο, μια συγκεκριμένη ελεγχόμενη ποσότητα πληροφοριών ώστε να αποφευχθεί ο κορεσμός, μια ελευθερία επιλογής σε πράγματα εκτός του περιεχομένου (μορφή, ντηζάην, γενική πολιτική κ.α.) καθώς και δυνατότητα αυτοδιαχείρισης λόγω των λίγων ατόμων που εργάζονται γι' αυτό. Το συνεργατικό πνεύμα - που καλλιεργείται σε πιο ευνοϊκές συνθήκες μέσα σε μικρά όρια - μπορεί κανείς να συμφωνήσει ότι σχετίζεται και με την τελική ποιότητα της παρουσιαζόμενης ύλης. Και πάλι όμως, η κουβέντα αφορά το αν πρέπει γενικώς να υπάρχουν μουσικά μαγκ ή όχι. Το πώς γίναμε ξαφνικά ελίτ θα μου εξηγήσει κανείς σας;Quote:
Δεν απαντούσα στον Οντόνιαν, απαντούσα στον ντραγκονλορντ, τον ικονοκλαστ, τον ουμπουρόη και όποιον βιάστηκε να πει "δίκιο έχουν, αυτοί μας έχουν κάνει πλέμπα".Quote:
Ok, για πες.Quote:
να πούμε την αλήθεια δεν είχα διαβάσει καθόλου αυτό το τόπικ μέχρι ψες το βράδυ κάποια στιγμή οι ακούραστοι ρουφιάνοι μου έφυγαν από τα σκοτεινά σοκάκια, ακούμπησαν καμπαρντίνα και ρεπούμπλικα στον καλόγερο δίπλα στην πόρτα του γραφείου ερυενών τους, άνοιξαν την ασημένια διαφημιστική ταμπακιέρα μαζί με το μσν, άναψαν ένα άφιλτρο τσιγάρο και με ενημέρωσαν πως υπήρξε αναφορά περί εμού εδώ και μου κίνησαν την περιέργεια να το διαβάσω τελικά και διαπίστωσα ότι τελικά δε σας πολυσυμπαθώ και τόσο και απλά σημειώνω ότι δε θα ήθελα να χρησιμοποιείται ένα κείμενο που έγραψα ως επιχείρημα για να κλείσει το μαγκ γιατί με μια γρήγορη ανάγνωση αυτό κατάλαβα με το φτωχό μου το μυαλό αντί για τον αρχικό του σκοπό που ήταν να ανοίξει το φόρουμ, να αναβαθμιστεί, να. νομίζω πως επίσης τα περιοδικά γενικά είναι καλό πράγμα αν λένε ωραία πράγματα.
παναδιαβάσω τώρα, ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναγράψω εδώ το βράδυ που θα ξαναμπώ γιατί εκεί που έχει φτάσει το πετρέλαιο δεν υπάρχει φράγκο για να συντηρώ τις μυριάδες των ντέτεκτιβζ ανά την υφήλιο που θα χρειαστούν σε περίπτωση που.
τέλος, επειδή σα να έχουν διαμορφωθούν παρεούλες ή και στρατόπεδα ακόμα (ανάλογα με το πως βλέπει κανείς τη σοβαρότητα αυτής της διαμάχης) θα παρακαλούσα να μη με ταυτίσει κανείς με κάποιους απλά και μόνο επειδή νομίζει ότι συμφωνώ μαζί τους.
αυτά.
α, Κάλκι λες μαλακίες. μου θυμίζεις έλληνα ποδοσφαιριστή που έκανε μια μέτρια καριέρα στην Ρόμα ξερωγω και τώρα προτιμά να παίζει αλλαγή στην Κιλμάρνοκ από το να γυρίσει στη σουπερλίγκα! και όλα αυτά γιατί δεν του έδωκαν ένα πέναλτυ στο ματς με την Καλαμαριά πριν τέσσερα χρόνια! το τραβάω! και μ'αρέσει! μου γίνατε όλοι τώρα υπεράνω και σας χαλάει το φόρουμ επειδή κάποιος είπε ότι είστε χαζοί και άσχετοι και βλάκες.
υγ: πριν κάτι σελίδες είχα κάμει εδώ ένα ποστ και ρωτούσα να μου πείτε τι επίδραση είχε η ίδρυση του μαγκ στο φόρουμ και δεν έγραψε κανένας τίποτε. ήταν προφανές ότι είχα δίκιο λοιπόν! όχι ήταν θα έπρεπε να προκαλέσει καμιά έκπληξη αλλά. επίσης μέχρι να πατήσω σαμπμίτ είχατε γράψει άλλα τριανταέξι ποστς που δεν έχω διαβάσει αλλά μάλλον θα έχετε άδικο γιατί εγώ έχω δίκιο.
Quote:
Καλκι, το εχεις κανει αυτο η οχι?
δεν ειπα οτι το κανεις!
απορια, φανταζομαι, διαφορου κοσμου εδω.
εντιτ: @ναθινγκμαν: και το επιχείρημα είναι...;;;;;;;;;;;;;
Δεν είναι παραγωγικό σχόλιο αυτό ντέγκιαλ.
Μιτσμαν, ναι, κάτι δεν πάει καλά, ισχύει.
Το θέμα είναι πως η παρουσίαση του προβλήματος ετοιμάζεται εδώ και λίγο καιρό με τρόπο που θα ρίξει το φταίξιμο μονομερώς.
Επίσης αυτό με την ελίτ γενικά ελπίζω να το ασπάζεται μόνο ο ικόνοκλαστ ας πούμε, γιατί είναι τουλάχιστον αστειότητα ως κόνσεπτ, ειδικά αν ακούγεται τώρα πρώτη φορά.
Επίσης² αν δεν υπήρχε προμπ να ποστάρονται όλα στο φόρουμ, το μαγκ γιατί υπάρχει 4 χρόνια ντάγκον; "Σε πείσανε"; Η συνήθεια που έγινε λατρεία; Ξαφνικά γύρισες μετά από πόσο καιρό αποχής και συνειδητοποίησες πως ο θεσμός των μαγκ είναι μαλακία;
σπίριτκράσερ, θέλω να το δομήσω λίγο, αλλά θα γίνει. ΣΟΥΝ!
Quote:
Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
ε, μαντεψε.
απορία; σου φάνηκε για απορία; έσκασαν 50 άτομα να πουν "αχου μας τους κακομοίρηδες που μας έχετε βάλει απο κάτω παλιοελιταρία του κερατά αλλά θα συσπειρωθούμε ρε, θα κάνουμε επανάσταση, ζήτω η μαζική κουλτούρα, ζήτω! ζήτω! ζήτω!"Quote:
Αυτό στα εισαγωγικά είναι περίληψη του γελοίου μανιφέστου του ικόνοκλαστ.
Ναι, θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις και θα βγουν στο φως αλήθειες που θα αλλάξουν ολόκληρο τον μουσικό κόσμο της Ελλάδας!Quote:
Τα εσωτερικά προβλήματα του περιοδικού γιατί να αφορούν τους χρήστες του φόρουμ ή καν τους αναγνώστες του περιοδικού;
Κατ αρχην σχεδον κανενας δε "σας" το λεει ετσι, οποτε αυτα περι 50 ατομων μαλλον ειναι μανια καταδιωξης.
εγω κανω συγκεκριμενα κουοτς (π.χ. του αθεηστ) το οποιο οτι αλλο και να θελε να πει, οπως ειναι γραμμενο ειναι μεγιστη φαιδροτητα.
επισης εγω σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο. ναι. η οχι. 1 και 0. ασπρο και μαυρο.