extipithi. germanoi k malakies aparadektos itan o tipos. paizei na mou vale k xrisimopoiimenes velones, to sxedio vgike kalo toulastixo
Printable View
extipithi. germanoi k malakies aparadektos itan o tipos. paizei na mou vale k xrisimopoiimenes velones, to sxedio vgike kalo toulastixo
Mono salonia kseroun na ftiaxnoun oi germanoi.
Postpix.
ap aurio pou tha vgalw ti zelatina k tha tou kanw tin koura tou. episis paizei na min postarw kan giati exw paxinei k exw aparadexti mpaka pou einai ikani na dialisei to mitho tou theogomenou pou me kopo exw xtisei s auto to foroum
Kane oti ekana ego. Deikse thn plath sou!
ke mia e3etasi gia australiano
8a exei hdh kanei ta embolia, alliws den 8a mporouse na doulepsei se nosokomeio.
swstos o tzios
e pou na 3erw oti doulevei se nosokomio... :?
Ε λοιπόν αύριο μπαίνω, και είμαι χεσμένος. Αυτά.
να μην.~~@
αν παραείσαι, η έμλα είναι φίλη σου. απλά να ξέρεις ότι στο εικοσάλεπτο περνάει.
Δεν είμαι ακριβώς χεσμένος για το ότι θα πονέσω. Με πιάνουν τα υπαρξιακά περί σώματος και φοβάμαι ότι θα κοτέψω.
Τυχερούλη. Το θέμα είναι να μη σ' αρέσει και μετά φθάσεις σε σημείο να το παρακάνεις. Τότε το κατέστρεψες. Τώρα αν είναι κάτι που σ' αρέσει πολύ και είσαι σίγουρος σίγουρος (αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τπτ), ποιος ο λόγος να το σκέφτεσαι έτσι. Τότε απλά δεν το κάνεις.
Χαχαχ τον ξέχασα αυτόν.
Ένιγουεϊ, ελπίζω να μην είναι κάτι που κάνει μπαμ ότι έχει να κάνει με Ιράν γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η πουτάνα η μοίρα. Μη βρεθείς σε κανα Ισραήλ ας πούμε, σε δουν περίεργο κι εκεί που θα σε γδύσουν δουν φαρδύ πλατύ στον κώλο σου κανένα "Αγιατολάμουσαγαπώ" π.χ.
η λατρεια μου!
http://s833.photobucket.com/albums/z...62392_1030.jpg
λολ @ πρινς
Ζήλεψα :-?
oxi. ksekolas.
fact
den exei na kanei me to noymero.
o kathenas opws to vlepei to thema.emena den m ftanei to ena k as einai k megaloutsiko.
nai safws. o kathenas opws th vrei.
edw kati malakes xtupane tatouaz tis bandes toys.
Χτικιό να υποθέσω ότι το χεις μετανοιώσει;
oute sto elaxisto.
μοτορχεντ,ντιστραξιον,βενομ,αρης,αλβανικος χαρος,μορμπιντ τειλς.αιντε ψαχτειτε ΠΟΥΛΑΚΙΑ
Τη Σβετλανα δεν την εχεις βαλει ρε? Αστη να ξεκουραστει 3 μερες και χτυπα το με τα λεφτα, κριμα ειναι το κοριτσι.
ειπε αυτος που σκεφτεται να κανει τατουαζ, ΜΑΛΛΙΑ
χαααχαχαχ παντα υπαρχει η εμφυτευση ρε καραγκιοζη
Σας ποστάρω το μισό τατουάζ γιατί έχω καυλώσει.
http://i66.photobucket.com/albums/h2...roulis/1-2.jpg
Το υπόλοιπο σε κανα μήνα.
Κοίτα, έχεις περίπου κάνα μήνα διορία να παραμείνεις μισός πούστης. Μετά το χασες.