themisomagos και lab, θα μπορούσατε και σεις με τη σειρά σας να σταματήσετε να είστε πιο αδιάφοροι και από εκπομπή του Λευτέρη Παπαδόπουλου.
Ευχαριστώ.
Printable View
themisomagos και lab, θα μπορούσατε και σεις με τη σειρά σας να σταματήσετε να είστε πιο αδιάφοροι και από εκπομπή του Λευτέρη Παπαδόπουλου.
Ευχαριστώ.
lock
εστιάστε στο κέντρο της ροζ καρδιας για λιγα δευτερόλεπτα και καπάκι κοιτάξτε κάποιο άλλο κεφάλι στις photo
θα το δείτε μέσα σε μια ελαφρώς πράσινη καρδια
μαύρη μαγεία
:shock: !
tou diavolou einai ayta ta pramata!
Του Σατανά. Ορίστε και η απάντηση στο πολλ, λοκ τώρα.
:shock:Quote:
Originally Posted by Bullet
ελάτε ρε, τυπική περίπτωση μετεικάσματος (afterimage) σας είχα βάλει παλιότερα κάποια ασπρόμαυρα με το χριστο και μια νεκροκεφαλή, γινεται και με χρώματα, βλέπεις στο μετείκασμα το συμπληρωματκό τουςQuote:
Originally Posted by stam and the witches
Και αφού μας αφήσει ο Αιγέας στην τύχη μας, αν δεν το έκανε ήδη δηλαδή, μπορούμε να αφιερώσουμε ετούτο εδώ το θρεντ για να εκφράζουμε ο ένας στον άλλο την υπέρμετρη αγάπη του, ώστε από ντοκουμέντο της σάπιας κενωνίας στην οποία ζούμε και την οποία καταριόμαστε, να γίνει ένας ύμνος στην ομορφιά και την αξία της ανθρώπινης ψυχής...
Με άλλα λόγια, αγαπάμε καντιρού
:pink:
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
kai meta leei emena gey :rofl:
α μωρη πούστρα.
εδιτ:
Inbox :: Message
From: panopticon
To: ikonoklast
Posted: 29-06-2007 09:17
Subject: halilouia Quote message
file ikonoklast exoume ksekinisei poli asxima Razz ti trexei me sena pes m...den sou aresei to nick m kai me les gey? ti pes m ti? prin me tin kardoula apla den anteksa otan eida tin kardia sto an8rwpo apla den anteksa! Razz hehe peace.. kai sthn telikh re file ama kapoios einai gey afto einai diki tou douleia kai esy de mporeis na petagesai etsi kai na vrizeis xwris na kseris.. Razz emena as poume mou aresoun kai oi antres kai oi gynaikes alla aftoa den afora kanena sto forum poso mallon kollhmenous typous sa ki esena pou mono vrizoune kai katakrinoune.. opws kai na exei peace aderfe de nomizw oti exoume kati na xwrisoume apla eipa na se enhmeroso, kalhmera Razz Wink
:lol: ρε ντροπη ρε
-xa-0xa-0x tin lougra des ti ekane xa0-xa0-xa0-xa psofa re potana
νομίζω πως ο ικόνοκλαστ παραφέρθηκε με το να δημοσιεύει πμ άλλου που δεν αφορά τους υπόλοιπους χρήστες.
Πάντα το κάνω αυτό.
Oλα αυτα τα ζωυφια ειναι γαμα τα...Σαπια
Ο βασιλιας της αηδιας ομως ειναι η κατσαριδα. Μιλαμε για θεσμο.
Η αλλη με πλακωσε στις σφαλιαρες επειδη ειπα μονο τη λεξη κατσαριδα. Μιλαμε για χοντρο προβλημα.
πσοφαω, πσολαρις, πσοταρισμα, πσοθεν έσχες.Quote:
Originally Posted by Candiru
ERώτηση κρίσεως: τι είναι αυτό:
http://www.insomnia.gr/vb3/image.php?u= ... 1116836122
Γατάκι?Quote:
Το avatar του πολυ brutal αιγεαQuote:
fantasou poses tetoies mazevei m ena bratso.
www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=57243Quote:
Originally Posted by jack the ripper
σωστός, κάνε και κλικ στο Aigeas να δεις και το copyrighted πόνημά του
http://img.photoamp.com/pa/07/06/29/u6HHiehy.JPG
Πάντως σοβαρά τώρα αν αρχίσουν να έρχονται κι άλλοι απο το insomnia εδώ την έχομε γαμίσει :!:
ναι, λες, o superman και οι 300; :fear:Quote:
Originally Posted by cloud
θεος ο παππους αιγεας
:shock: :rofl: :rofl:
και βλεπα εγώ τόσο καιρό κι έλεγα δες εδώ ρε πόσες σελίδες έφτασε το poll για τις μύγες και τα ρέστα, είχα μπει είχα ψηφίσει κουνούπι κι από τότε δεν τσέκαρα, άκουγα και για αιγέα, λέω κανά πολύ παλιό παλλικάρι θα'ναι...
http://i179.photobucket.com/albums/w...atero/phgh.jpg
Εχχεχεεαχαχχα
Τώρα το είδα κι εγώ, 2 ώρες διάβαζα....
Έκλεισα πρόσφατα τα 38 :(Quote:
Originally Posted by Aigeas
Πάντως εγώ και άπειρα αδέλφια μου δεν βρίζουμε αγνώστους στο διαδίκτυο για να πετύχουμε το Βαρδινογιάννη, έχουμ φόρουμ ολόκληρα αλλά και του τα φωνάζουμε και στο γήπεδο μέσα στα μούτρα του:Quote:
ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑ
ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΓΚΩ
ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΧΕΙ
Quote:
Originally Posted by cancer
ααχαχαχαχαχαχαχαQuote:
μλκ στέησος εσύ τσίμπησες τπτ ή πρόλαβαν και τα τσέπωσαν όλα οι υπόλοιποι?
Με μία πρόταση χαρακτηρίζονται άκυρα τούλαχιστον το 1/6 των συνολικών ποστς μου.Quote:
Είναι αυτά που βρίσκονται στο τόπικ geia sou nee gkiouzer" :(
Δυστυχώς είναι μόνο ένα, γι αυτό. Το δεύτερο το άρπαξε ένας καρχαρίας όταν σε κάποιο ταξίδι προσπάθησε να σώσει τον Αιμάρ, τον μαύρο θερμαστή που γλίστρησε κι έπεσε από το μεσιανό κατάρτι. :(Quote:
Originally Posted by Deggial
Εναλλακτικά ήθελα να ποστάρω το εξής:
themisomagos έχω σπουδάσει εντομολόγος και ήθελα πραγματικά να σε συγχαρώ για τη εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη πλην όμως απόλυτα κατανοητή και σαφή για τον κάθε μη σχετικό με το αντικείμενο χρήστη εργασία σου.Quote:
Originally Posted by themisomagos
Τέτοιες μελέτες είναι αφορμή για προβληματισμό ο οποίος απ όσο βλέπω υπάρχει αρκετός σε αυτή τη δικτυακή κοινότητα, 24 σελίδες έχουν γραφεί, δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω τώρα αλλά θα το κάνω λίγο αργότερα που θα έχω καιρό και είμαι σίγουρος ότι θα έχουν πολύ ενδιαφέρον.
PS Έχεις στείλει τη συγκεκριμένη δουλειά σου σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό? Έχεις εκπονήσει άλλες παρόμοιου επιπέδου εργασίες?
τσκ, τσκ, είναι κλόπυράιτ και βασική αιτία για τις 24 σελίδες, διάβασέ τες γιατί χανεις τη μισή ERγατική ζωή σου
:oops: ακυρο τώρα είδα το προηγούμενο ποστ σου. :rofl:
Η εκπόνηση του πονήματος "η απύθμενη βλακεία σε όλο της το μεγαλείο μέσα από αποσπασματικά ποστς" συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς από τον άνθρωπο που έκανε πράξη τη ρήση: ¨Έχω pc άρα ποστάρω"
Διδακτωρικό κάνει;;
δε προλαβα να τσεπωσω γμτ
distixos to keimeno den ine diko mou....distixos!Quote:
Originally Posted by pitchfork
Καλα ολο αυτο το μεγαλειο γιατι ειναι κατω απο τοσο αδιαφορο τιτλο? :(
Αφού είστε όλοι μαλάκες. Το διώξατε το παληκάρι.
Aigeas... :cry: we miss you
μετα απο 2 χρονια στο σπιτι βρηκα και σκοτωσα την πρωτη κατσαριδα
Μην ανησυχείς θα ξανάρθει.Quote:
Originally Posted by Phoebus
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη σαλαμίνα και μοιράζει 5000 € σε κάποια αδέσποτα για να του πουν που βρίσκονται κάποια άλλα κοπρόσκυλα που του τσίμπησαν 1500 € και καλά για να του βρουν τον Skalani Caveman αλλά έγιναν λούηδες.
Quote:
Άμα περίμενα να βρέξει μάννα εξ' ουρανού candiru, θα πούλαγα βιβλία στο Πεδίο του Άρεως πενήντα χρονών μαλάκας.
Quote:
Originally Posted by pitchfork
Όχι ακριβώς.
Για την ακρίβεια μετά από 8 μήνες το βαρέθηκα κιόλας το F800 και πρόσθεσα ένα νέο μέλος στην οικογένεια και είμαι πολύ χαρούμενος τόσο που δεν μαζεύομαι (mitsmann όχι φωτογραφίες πάλι, έχει και εκθέσεις η BMW παλικάρι μου).
Ο καιρός είναι για βόλτες φιλαράκο, αν κάθεσαι σαν τον Αη Γιάννη τον Πρόδρομο και κοιτάς τα ταβάνια καλύτερα να ξεκολλήσεις λίγο από τη φούντα για να απεξαρτηθείς σιγά-σιγά και από την φούστα της μάνας σου. Όπως το είπες, 40 χρονών είσαι πια. Σαν τον Candiru θα καταντήσεις.
pou hsoun aytes tis meres?
fovh8hka oti se xasame...