thanks filos, paw na parw to kainourgio pc to apogevma opote thelw na perasw tis rithmiseis apo to palio ekei, kai sto palio na arxisw ta peiramata me bsd kai alles paparitses
Printable View
thanks filos, paw na parw to kainourgio pc to apogevma opote thelw na perasw tis rithmiseis apo to palio ekei, kai sto palio na arxisw ta peiramata me bsd kai alles paparitses
πρώτο ποστ από ubuntu, w00t!
σέβας πρέπει να δωθεί σε oncemperor και ικονοκλαστή!
gouelkam alla kata thn tapeinh mou apopsh tha mporouses na perimeneis 10 meres mexri na vgei h 7.10 gia na mhn mplekseis me update kai synantiseis kana problhma
το σκέφτηκα κιαυτο, αλλά με έτρωγε ο κώλος μου
καλώς ήρθες φίλε :!: kde ή gnome :?: έβαλες το άμαροκ ε
Kingdom Gone!Quote:
Originally Posted by .
θα τρέχει το αμαροκ σε kde?
Το αμαροκ είναι φύσει kde. Τρέχει φίνα σε kingdomgnome αλλά εσύ βάλε κανα audacious και άσ' τους τους μαλάκες να λένε!
sdadasda gnome έχω. θα τσεκάρω και τα δυο (audacious, amarok) και κανα άλλο άμα λάχει αφού είναι το πιο πολυχρησιμοποιουμένο πρόγραμμα.
επίσης προτείνετε προγραμματα για slsk, torrent, msn, irc.
μπορώ να φέρω τα μισοτελειωμένα torrent από utorrent εδώ;
slsk: nicotine
torrents: azureus, deluge
msn: pidgin, amsn
irc: xchat.
μπορείς.
ωραίοοοος.....Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Έχει βγει nicotine++ που είναι έτη φωτός μπροστά από το απλό. Κατεβάστε. Eπίσης πρόσφατα έμαθα ότι κάποιος πήρε το linuxdcpp και το πήγε στην v1.0, η οποία είναι άκρως λειτουργική αλλά ακόμα δεν το χω τσεκάρει...
λοιπόν παιδιά τα πράγματα είναι σοβαρά γι'αυτό τα αστειάκια κομμένα.
ύστερα από ένα φορμάτ αποφάσισα να βάλω το κουμπούντου. έκανα νέο παρτίσιον, πιο μεγάλο (αυτός ήταν και ο λόγος του φορμάτ) και ενώ φορτώνει κανονικά, στη μέση του φορτώματος βγάζει μαύρη οθόνη με κάτι έρορζ και γράφει ένα κατεβατό που τελειώνει σε "boot sector does not match backup". μετά από λίγο φορτώνει κανονικά αλλά το θέμα είναι ότι προσπαθώντας να κάνω ινσταλ το μόντεμ μου βγάζει κάτι "bad device" κτλ και επίσης μου δείχνει στο storage places τον σκληρό που το έκανα install, όπως ήταν πριν το παρτίσιον, από θέμα χωρητικότητας. σαν να μην έχει πιάσει καθόλου χώρο το ινσταλ του κουμπούντου (πράγμα αδύνατο προφανώς). εννοείται πως δε δείχνει και τα παρτίσιον του συγκεκριμένου δίσκου.
είμαι σίγουρος ότι σας μπέρδεψα αλλά καιγω μπερδεμένος είμαι γι'αυτό πέφτω στα γόνατα και ζητάω τη βοήθεια σας. Με το γκούγκλ δεν έβγαλα άκρη.
:!:
ikonoklast ΜΗ ΓΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΠΙΑ Ε.
Δε το ξέρω.
Για δοκίμασε αυτό.
όπου /dev/hda1 βάλε το παρτίσιο όπου εγκατέστησες.
link για το 1ο γιατί δε το βρίσκω. κ πείτε κ καναν σοβαρο d/l manager, κατεβασα το d4x κ μου φαινεται ειναι μαλακια.Quote:
Originally Posted by Once_Emperor
Τελικά το πρόγραμμα είναι nicotine+
Παιδιά γεια σας!!
Αν και το αγαπώ πολύ το κδε, έχω μερικά προβληματάκια. Κατ'αρχάς κάτι παίζει με τα ντιφόλτ προγράμματα του, όπως το kopete, το konqueror και μπορεί και κάνα άλλο. Και τα δύο δε συνδέονται στο ίντερνετ. Χρειάζεται κάποιες ειδικές ρυθμίσεις; Δε με ενοχλεί ιδιαίτερα αλλά είναι λίγο σπαστικό αυτό.
Και το πιο σημαντικό. Δε μπορώ να κάνω εναλλαγή αγγλικών και ελληνικών με αλτ+σιφτ, ενώ το έχω επιλέξει στο keyboard layout/xkb options. Ο κλάουντ είχε προτείνει μια λύση παλιότερα αλλά δε βοήθησε.
για πείτε.
to kopete einai malakia vale pidgin. Ta ellhnika kai egw pote den mporesa na ta ftiaksw (opws vlepeis xoxoxo), giati thes na kaneis mpraoyzing me ton konq?
ναι αυτό εννοούσα λέγοντας ότι δε με ενοχλεί ιδιαίτερα, ότι οι εναλλακτικές είναι καλύτερες, απλά μου τη σπάει να μη συνδέονται, σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει. πλας θα ήθελα να δοκιμάσω το κοπετε.
kopit diavazete :!:
Ίσως φταίει κάποια ρύ8μιση του knetworkmanager για ψαχούλευτο.
Κατα τ' 'αλλα 8υμάμαι όταν είχα kde στο σλακ το kopete ήταν τελείως για το μπούτσο, pidgιn τέλος.
χμ ναι και σε κάτι σάιτ που κοίταξα αυτό έλεγε. Το θέμα είναι ότι στο knetworkmanager δε βρήκα κάποια ρύθμιση που να αλλάζει και αυτό προφανώς συμβαίνει γιατί είναι μόνιμα disconnected και δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή δεν έχω router ή δίκτυο πείτε καλέ.
kai me ta ellinika peite ti paizei plz.
ehm kserw gw? to modem to sindeeis se ethernet h usb?
prospathw na valw to pidgin kai afou kanw configure mou grafei
make: *** No targets specified and no makefile found. Stop.
ti skata einayto. mexri ekeino to simeio twn odigiwn ola pane TZAMI.
usb.Quote:
Originally Posted by locust
AXA :!: den mporw na se voithisw giati den exw syndesei pote usb modem se linux, alla toulaxiston entopisame to problhma.
ikonoklast diko sou :!:
nai alla des kai to proigoumeno post pou mallon sou ksefyge epeidi allakse selida. twra katevazw to pidgin se deb arxeio. ayta den einai pou apla patas "install package" kai ksemperdeyeis?
nai me to deb den tha exeis problhma, alla gia na anoiksei msn nomizw thelei ssl vivliothikes (den thimamai to akrives onoma).
Gia to prohgoumeno post, den sou oloklirwnei to configure epeidi kati leipei, des ti leei stis teleftees grammes prin stamathsei
xm exw internet. to knetworkmanager mono einai disconnected.
episis, evala to pidgin, alla pws to vazw sti lista internet sto start menu? se kde panta. einai spastiko na anoigw terminal.
malista, tha exoume glentia thn trith mou fainete
Όχι, είπα να βάλεις τα firmware μπας και παίζει καμία κολόμπα με το knetwrkmanager και το μπερδεύει.
Φίλε λόκαστ μιας και χρησιμοποιείς κουμπούντου για πες μου πώς κάνεις εξτράκτ ραρ αρχεία που έχουν password;
Και γω επειδή είμαι καλό παιδί θα σου πω πώς να αλλάζεις keyboard layout εύκολα και γρήγορα.
Πάρτε και μια πικ του νέου/γαμάτου/υπερψαγμένου wallpaper μου :
http://img99.imageshack.us/img99/8825/snapshot1ip6.png
kserar ekana panta apo konsola kai den eixa pote problhma.
na pw safto to shmeio oti logw ths douleias mou pleon eimai anagkasmenos na exw windows kai sto pc sto spiti kai den prolavenw na asxolithw kan me to polyagaphmeno mou kubuntu :x
Ξεπουλημένε :!:
Λοιπόν, έβαλα και γω ubuntu και για να δείτε πόσο υπερ-γαμάτος είμαι ποστάρω από κει μέσα τώρα! ΑΜΕ!
Ερωτήσεις;
1) Γαμιέται το gcc (το οποίο έβαλα από το synaptics package manager) και κάθε τι που πάω να κάνω compile, πετάει το ίδιο error
error: expected identifier or ‘(’ before ‘{’ token
ακόμα και σε προγράμματα τύπου helloC! που δεν έχω κάνει συντακτικό, νταξει ξέρω ότι δεν ξέρω καλή C αλλά σήμερα έμαθα και λίστες και κάτι helloC και helloworld τα ξεπετάω έτσι και για την μαλακία φταίει ο compiler. Gcc στην μάνα σου. Βοήθηστε με σε αυτό, γιατί βασικός λόγος που έβαλα ubuntu ήταν για να γίνω καλός προγραμματιστής.
2)Πως βάζω beryl και icon packs και τέτοια για να εντυπωσιάζω τους φίλους μου; Επίσης, πως βάζω μεγάλα icons με καιρούς και τέτοια και τι παίζει το amarok όπως στο desktop του αποπάνω;
3)Πως βλέπω .wmv , .rm (και γενικά τσόντες) και D-V-D;
4) Το laptop έχει μια ροδελίτσα αριστερά για την αυξομείωση (+/-) του ήχου, η οποία είναι πολύ χρήσιμη και την αγαπάω στα windows αλλά το ubuntu αρνείται να την χρησιμοποιήσει.
5)Eίχα 3 partition πριν, τα οποία ο ubuntu τα βλέπει μια χαρά κ' έτσι, αλλά τα βλέπει read only και δεν ξέρω που να γράψω! Είναι σοβαρά γιατρέ;
Ευχαριστώ πολύ.
.
..
...
το gcc to φτιαξα, πάμε γι' άλλα.
γενικά ubuntuguide.org, ubuntuforums.org
2. πες τι κάρτα γραφικών έχεις και τι έκδοση έβαλες.
3. στο site 8α τα βρείς όλα.
4. google, όλο και κάποιο πλαγκιν 8α υπάρχει.
5. Όχι, τι file system τα έχεις;
ntfs