ρε συ φιξξερ δεν το σαν διαφωνια απο τους φεντερερικους.
Printable View
ρε συ φιξξερ δεν το σαν διαφωνια απο τους φεντερερικους.
Πωωω ματσάρα! Ο τελικός έπρεπε να είναι...
Fed πήρε πρώτο σετ. Προβλέπεται μεγάλος αγώνας.
Fed - Novak: 2 - 0 set
Για να δούμε... Θα γίνει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις;
εκπληξη το να κερδισει ο federer;
Ναι, με βάση την απόδοση φέτος, το σερί και το momentum του Djokovic και τις στοιχηματικές εταιρίες.
Τον πούλο λοιπόν. Μεγάλο μάθημα τένις και συμπεριφοράς σε όσους τον είχαν ξεγραμμένο.
Περιμένουμε τελικό την Κυριακή. Αν κάτσει θα τσιμπήσουμε και τα φράγκα μας.
μονο ο φιξξξξξξξξξξξξξξξξξξερ τον ειχε ξεγραμμενο
άσχημη Ιταλίδα όμορφη Κινέζα... μετά τι?
αν ειναι ετσι οι ομορφες κινεζες, οι μετριοαδιαφορεσ πως ειναι ;
Spoiler
επισης:
http://www.topnews.in/files/images/F...aSchiavone.jpg
http://www.redtimes.gr/portal/images...igi-buffon.jpg
ματσαρα παντως το ελβετικο τυρι με τον σερβο αδελφο. ελπιζουμε να καρφωσει με ακριβεια και τον ισπανο αδελφο για να παμε ταμειο.
θα υποστηριξω Ελβετό ,είναι πιο συμπαθής από τον Ναδάλ ο άτιμος
αλήθεια άκουσε κανείς την στοιχηματική μου πρόταση περί Σαράποβα ή τζάμπα μοιράζω λεφτά...?
Spoiler
nai
οχι με χαλασε. και συγκεκριμενα επειδη ειχα πονταρει στον φεντερερ. παντως δεν εχασα λεφτα. απο την αλλη αναγνωριζω τις φυσικες ικανοτητες του ναδαλ. 24 ειναι ενω ο φεντερερ 30αρισε. Οπως και τις τεχνικες του ικανοτητες. Επιμενω ομως να προτιμω τον φεντερερ και το στυλ παιχνιδιου του για την εξυπναδα και την φαντασια που χρησιμοποιει.
απολαυστικο παιχνιδι 4 ωρων παντως που με κρατησε καθηλωμενο, περα απο ενα μικρο διαλλειμμα για επιβεβλημενο πλυσιμο πιατων.
Την κοπελα σου γιατι την εχεις δηλαδη?
ως τροπαιο μονο.
Συμφωνώ. Γενικά η διαφορά είναι εμφανής. Ο ένας προσπαθεί να επιτεθεί όσο μπορεί περισσότερο με μεγαλύτερες προφανώς πιθανότητες για λάθος, ενώ ο άλλος απίστευτα αθλητικός και σούπερ αμυντικός περιμένει τη κατάλληλη ευκαιρία.
Η εικόνα που μου δίνουν οι αγώνες που συμμετέχει ο RF είναι ότι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού κρίνεται από τη ρακέτα του. Δηλ. αν είναι σε μέρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο, αν δεν είναι όμως τα αβίαστα λάθη είναι πάρα πολλά με αποτέλεσμα να δίνει εύκολους και ξεκούραστους πόντους στον αντίπαλο.
Ο τελικός πάντως ήταν ωραίος αγώνας, αν και ο ημιτελικός με Djokovic ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω δει ever.
Κρίμα, βασικά μπορούσε να πάρει το 1ο σετ και θα 'ταν εντελώς διαφορετική η ψυχολογία μετά.
Πάντως δεν θυμάμαι να έχω ακούσει χειρότερη μετάδοση τέννις, μέχρι και ο χατζηγεωργίου τις προηγούμενες χρονιές καλύτερος ήταν. Αποκορύφωμα εκεί που λέει "είχε 85% να πάρει το σετ" (wtf).
Steffi και όλα τα αρκουδάκια και πινκζ του κόσμου!
παλιό, αλλά δε γαμιέται
Γαμώ τα βίντεο, άπειρο γέλιο!
Αύριο έχει κλήρωση Wimbledon, οπότε ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για ένα σούπερ τουρνουά...
Ξεκινάει το "χορταρένο" σήμερις...
Μεγάλη αστάθεια και δυσκολίες προσαρμογής προβλέπω.Θα μας σπάει και τ'αρχίδια η βροχή κάθε τόσο....
Ειδικά στις γυναίκες αναμένεται να γίνει χαμός από εκπλήξεις.
Πάντως η Αζαρένκα με 17,50 απόδοση είναι λιαν δελεαστική, άλλωστε μέχρι τα προημιτελικά οι μόνες "σοβαρές" αντίπαλοι που ίσως να αντιμετωπίσει είναι η Χαντούκοβα, η Κουζνέτσοβα....άντε και η Πέτκοβιτς.
Ίδωμεν
Nadal άνετα ψες, χωρίς να εντυπωσιάσει. Σήμερα έχει Federer.
Η βροχή ποθτάνα όλα μέχρι στιγμής...
Άνετα ψες ο RF. Ακόμα και σε αδιάφορα παιχνίδια έχει απολαυστικές στιγμές ο πούστης. Σήμερα Nadal κτλ. Πέρασε και η Δανιηλίδου με τον Μπαγδατή.
4th round σήμερα. Ματσάρα Nadal - Del Potro και όχι μόνο. Προβλέπεται ενδιαφέρουσα βδομάδα...
κολαση. πονταρα σερβο για κατακτηση...πειραζει;
Γω πάλι Federer, αν και πιο πιθανό μου φαίνεται να το πάρει ο ισπανός...
ε ναι.
Η Βικτώρια από την Λευκορωσία παέι πολύ καλά και επιβεβαίβώνει τις αρχικές προβλέψεις μου.Πολλά φαβορί πήραν πούλο νωρίς γιατί έπρεπε έπρεπε (ουστ βρωμογουίλλιαμς....)
Πάντως όποιος με άκουσε κέρδισε (ξανά) παλιοκουφάλες......
Tsonga γάμησε! Αν και Federer κέρδισε συνολικά περισσότερους πόντους έχασε από ένα απίστευτο Tsonga. Πρώτος αγώνας μετά από 178 που ο Fed χάνει αφού έχει προηγηθεί με 2-0 σετ! Ο Fed έχασε τη συγκέντρωσή του στο 4ο και 5ο σετ, αν και δε νομίζω ότι μπορούσε να κάνει και πολλά έτσι όπως έπαιζε ο Jo στο service του. Αν συνεχίσει να παίζει έτσι ο Jo δε βλέπω τον Djoker νούμερο ένα, πάλι θα φάει τα μούτρα του. Αν και είναι πολύ δύσκολο να κάνει 2ο σερί σούπερ παιχνίδι.
Για του λόγου το αληθές:
Tsonga / Federer
1st Serve % 102 of 145 = 70 % 103 of 137 = 75 %
Unforced Errors 22 11 (!!!)
Winning % on 2nd Serve 29 of 43 = 67 % 24 of 34 = 71 % (!!!)
Receiving Points Won 33 of 137 = 24 % 42 of 145 = 29 %
Break Point Conversions 3 of 9 = 33 % 1 of 1 = 100 %
Αν το 'παιρνε θα έφτανε τον Σάμπρας σε κατακτήσεις, τώρα δύσκολα θα 'ξανάχει ευκαιρία. Για να δούμε αύριο, νομίζω ήρθε η ώρα του Murray.
Μακάρι να το πάρει Murray ή Tsonga, αν και πάλι Nadal βλέπω.
Το πήρε ο Σέρβος με την αξία του!
ισχύει, φοβερός.
αν και φανηκε να κουραζεται στο 3ο σετ καποια λαθη του ναδαλ προς το τελος του 4ου ηταν καθοριστικα.
κερδισε πιο ευκολα απο οτι περιμενα και με βαση την εξελιξη στην αρχη του 4ου σετ.
γιορταζουμε σημερα :)
Πολύ άνετα, δεν το περίμενα. Υποθέτω κράτησε δυνάμεις στο 3ο αφού είδε ότι το έχανε, γιατί αν πήγαινε στην αντοχή θα είχε πρόβλημα. Πάντως πλέον μετά από 4+ χρόνια, τουλάχιστον δεν είναι στάνταρ μεταξύ δυο κάθε τουρνουά.
Ξεκινησε και το us open με ουκ ολίγες εκπλήξεις στις γυναίκες (αναμενόμενο...)
Κβίτοβα,Λι και Χαντούκοβα πήραν πούλο νωρίς νωρίς.Καλό είναι αυτό για να βλέπουμε καινούργια κορίτσια.
Στους άνδρες τα μεγάλα ονόματα δείχνουν κουρασμένοι.Μακάρι να δούμε κάποιον Τσονγκά να ξεπετάγεται.Πάντως στον πρώτο γύρο έγιναν αρκετά ματς μεγάλης διάρκειας και προβλέπω μέχρι τα ημιτελικά να περνούν οι πιο ξεκούραστοι.
Στοιχηματικά τώρα ,η αγαπημένη μου Βικτώρια Αζαρένκα έχει δύσκολο ταμπλό αλλιώς το 17,00 που δίνει για κατάκτηση θα το είχα ποντάρει.
Σχετικά καλή στοιχηματική περίπτωση είναι η Πέτκοβιτς.Η Γερμανιδα που δίνει απόδοση 40,00...(πριν τον πρώτο γύρω έδινε 50),λογικά μπορεί να κάνει 3 νίκες και να πέσει στην Βοζνιάκι (αν περάσει και αυτή η ευλογημένη) στα προημιτελικά.
Ίδωμεν....