kai egw mesa gia pio arga
Printable View
kai egw mesa gia pio arga
καλημερα
δεν εχει μπαλιτσα αποψε
αυριο ομως εχει
καληνυχτα
αύριο κατά πάσα θα ντεμπουτάρω. καιρός ήτανε.
και γω θελω.. αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα παω γηπεδο.. :?Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
συνήθως παίζουμε μεσάνυχτα ,οποτε λογικά θα προλάβεις
Χμ, ναι μην εγγυαστε οτι θα μεινουμε ως τις 4. Καλυτερα να ξεκινησουμε νωριτερα. Χτες ξενυχτησα και σημερα την μισοπαλευω.
να δουμε και λιγο μπαλα ομως,εκτος και αν ξεκινησουμε νωριτερα
Εγω μπορω απο 12 και μετα. Λογικα τετοια ωρα θα σκασει και ο Gasgion.
ας παιξουμε εστω και ενα δυωρο να το προχωρισουμε λιγο το γαμηδι
και το υπολοιπο ρηπορτ με συνοπτικες διαδικασιες για να τελειωνουμε...
Μεσοβδομαδα ειχαμε το αναβληθεν παιχνιδι της Κερκυρας με τον Ολυμπιακο. Ο προπονητης της Κερκυρας αφαντος οπως κ ο τερματοφυλακας της ομαδας. Ο διαιτητης ομως κατι παραπανω απο υπαρκτος κ ετσι ειχαμε το τελικο 0-3 με 2 γκολ δωρο του Dino Seremet κ την Κερκυρα να τελειωνει το παιχνιδι με 9 παιχτες...
Η επομενη αγωνιστικη ειχε 2 παιχνιδια το Σαββατο κ τα υπολοιπα την Κυριακη. Ο Ατρομητος ηταν σαφως κατωτερος του Αιγαλεω κ φυσιολογικα γνωρισε την ηττα με 0-2 ενω στην Ξανθη ειχαμε πραγματικο ντερμπι οπου η τοπικη ομαδα αναδειχθηκε ισοπαλη 2-2 με τον Ολυμπιακο. Η ομαδα του Mits Mann προηγηθηκε νωρις με τον Καστιγιο αλλα η ομαδα της Ξανθης ισοφαρισε αμεσα κ λιγο πριν τη ληξη του αγωνα προηγηθηκε με γκολ του Σακη Γκογκα. Αμεση ομως ηταν κ η απαντηση του Ολυμπιακου σε αυτο το γκολ με τον Χαρη Παππα να σημειωνει το τελικο 2-2.
Την Κυριακη η Κερκυρα ηττηθηκε για δευτερο συνεχομενο εντος εδρας παιχνιδι, αυτη τη φορα απο τον ΟΦΗ με 1-2 κ φυσικα χωρις προπονητη στον παγκο της. Ο ΠΑΟΚ στη Λαρισα πληρωσε για μια ακομη αγωνιστικη τα τεραστια αμυντικα του κενα κ γνωρισε την ηττα με 2-1 ενω στο ντερμπι της ημερας ο Παναθηναικος πηρε το χ μεσα στο Καυταντζογλειο απεναντι στην αξιομαχη ομαδα του Ηρακλη.
Τεταρτη λοιπον κ να ο πρωτος εκτος εδρας αγωνας του Ολυμπιακου στο τσουλου...
Στην Κωνσταντινουπολη αντιμετωπιζε την Galatasaray κ αν και βρεθηκε πισω στο σκορ μολις στο 22 εδειξε επιτελους το καλο του προσωπο κ οχι απλα γυρισε το παιχνιδι αλλα εφτασε στο εντυπωσιακο 1-3 το οποιο κ τον εφερε στην κορυφη του ομιλου του. Πρωτη εκτος εδρας νικη στο τσουλου για τον Ολυμπιακο κ η ψυχολογια πλεον στα υψη.
Την Πεμπτη ειχαμε τους επαναληπτικους του κυπελλου Ουεφα.
Ο Ατρομητος μετα το 0-1 του πρωτου αγωνα δεν ειχε κ πολλες ελπιδες προκρισης κ τελικα γνωρισε την ηττα με 5-2 απο την Χαποελ Τελ Αβιβ κ βρεθηκε εκτος θεσμου.
Ο Παναθηναικος ταξιδευε στο Βελγιο για την ρεβανς με την αγνωστη αντιπαλο του κ το 0-0 του πρωτου αγωνα ηταν σιγουρα ενα επικινδυνο σκορ. Οι παιχτες του τριφυλλιου μπηκαν δυνατα στο παιχνιδι για να καθαρισουν την προκριση κ μολις στο 20 ο Παπαδοπουλος εκανε το 0-1. Απο εκεινο το σημειο κ μετα ειχαμε σωρεια χαμενων ευκαιριων για τους πρασινους με το 0-2 να μην ερχεται ομως. Κ αφου δεν ερχοταν ηρθε το 1-1 σε μια αντεπιθεση των Βελγων κ το ματς πηρε φωτια. Αυτο εμελλε να ειναι κ το τελικο αποτελεσμα ομως με την ομαδα του Bullet να παιρνει την προκριση αλλα τους φιλους της να ειναι απογοητευμενη οχι τοσο για την εμφανιση αλλα για την αναποτελεσματικοτητα της ομαδας στο σκοραρισμα.
Ματς φωτια στην Ξανθη οπου ειχαμε τη ρεβανς του 0-0 της Ελβετιας. Ισως το πιο ωραιο παιχνιδι της διοργανωσης μεχρι στιγμης κ αυτο φαινεται κ απο την διακυμανση του σκορ...
1-0
2-0
2-1
3-1
4-1
4-2
5-2
5-3
5-4
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!
Ιστορικη προκριση λοιπον για την ακριτικη ομαδα του Byron Locust.
Συγκρατηστε κ το ονομα του σκορερ του 4ου γκολ της Γκρασχοπερς...
Mbala Mbuta Biscotte...
Τελευταιο προς σχολιασμο το ματς του Ηρακλη ο οποιος μετα το 0-3 του πρωτου γυρου δεν ειχε πλεον καμμια ελπιδα για την προκριση. Ειδικα απο τη στιγμη που στο 9ο λεπτο δεχτηκε κοκκινη καρτα ο Δρουγας αφηνοντας ετσι την ομαδα του με 10 παιχτες. Η ομαδα του Manu Pescadito ομως κατορθωσε να παρει την σημαντικη για το ελληνικο ποδοσφαιρο νικη με 0-1 επειτα απο το γκολ που πετυχε ο, δανεικος απο το φιλικο σωματειο, Μενδρινος.
2 προκρισεις κ 2 αποκλεισμοι λοιπον ο απολογισμος για τις ελληνικες ομαδες στο κυπελλο ουεφα κ πισω στο ελληνικο πρωταθλημα με τον Ολυμπιακο να εχει ευκολο εργο απεναντι στον, αξιομαχο οπως αποδειχθηκε, Εργοτελη κ να παιρνει τελικα τη νικη με 2-0.
Πολυ ωραιο παιχνιδι ειδαμε κ στο Αιγαλεω οπου η τοπικη ομαδα προηγηθηκε νωρις με 1-0 επι της Ξανθης αλλα οι ακριτες γυρισαν το ματς σε 1-2 πριν καν τελιωσει το ημιχρονο. Το δευτερο ημιχρονο μας επιφυλασσε μια ακομα ανατροπη κ τελικα οι γηπεδουχοι εφτασαν στο τελικο 3-2 σε ενα παιχνιδι που το πιο δικαιο αποτελεσμα ηταν το χ.
Ο Ατρομητος ταξιδεψε στην Κρητη οπου κ αναδειχθηκε ισοπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ με την ομαδα του νησιου να εχει τις ευκαιριες για να παρει τη νικη
Ο Παναθηναικος αντιμετωπιζε την Κερκυρα στο ΟΑΚΑ την ιδια ωρα κ ο Ντακολ εβαλε μπροστα τους φιλοξενουμενους στο 29. Εκεινη τη στιγμη ειχαμε ενα περιεργο περιστατικο και ο αγωνας διακοπηκε για ορισμενα λεπτα. Ο χαμενος προπονητης της Κερκυρας Gus G εκανε την εμφανιση του στον παγκο της ομαδας! Οι παιχτες εξοργιστηκαν καθως τους ειχε αφησει τοσο καιρο μονους τους να παλευουν κ δε θεωρησαν σωστη την επιστροφη του οταν κερδιζαν 0-1 εναν μεγαλο αντιπαλο. Πιστεψαν πως επεστρεψε απλα για να παρει τη δοξα της νικης κ ετσι καθησαν κ εφαγαν 2 γκολ για να διαμορφωθει το τελικο 2-1.
Το ντερμπι της ημερας εγινε στη Θεσσαλονικη οπου ο ουραγος ΠΑΟΚ αντιμετωπισε τον φορμαρισμενο Ηρακλη. Επιτακτικη ηταν η νικη για τον δικεφαλο και τον προπονητη του Pakistano Lathrometanasti. Η νικη ηρθε τελικα, χωρις ο ΠΑΟΚ να ειναι καλυτερος του αντιπαλου του. Απλα αυτη τη φορα φροντισε να κλεισει οσο μπορει τα οποια αμυντικα κενα κ να μην απειληθει απο παιδαριωδη λαθη η εστια του. Η ομαδα του Ηρακλη εμεινε με την ικανοποιηση για την καλη εμφανιση αλλα κ την απογοητευση για το τελικο αποτελεσμα.
Αυτα. Screenshots θα προστεθουν προσεχως.
ο γκαςγκιον επαιξε το ματς απο την αρχη ε
και κατεβασα και τα δευτερα
:P
το ξερω μωρε απλα ειπα να γραψω κ καμμια μαλακια...
:P
hey παιδιά! πείτε αν θα παίξουμε ή όχι να ξέρουμε και τι κάνουμε και να μη περιμένουμε σα τους μαλακες άδικα ε ,σας φιλώ :)
λοιπόν παίδες και κυρίως οι συμμετέχοντες στο online,δώστε λίγο βάση εδώ
βγήκε το πολυαναμενόμενο patch του fm που διορθώνει αρκετά (αν όχι όλα) bugs
Football Manager 2007 v7.0.1
κατεβάστε το από εδώ : http://www.fmgreece.gr/page.php?page=sinews&id=337
οι διορθώσεις του patch εδώ : http://www.sigames.com/static/changelist.txt
βεβαια δε ξέρω κατά ποσο θα μπορείτε οι έχοντες crακ να παίξετε από τώρα,πάντως πιστεύω πως μέχρι τη δευτερα που λογικά το κόβω να ξαναπαίζουμε (ή κυριακή,θα δούμε) θα έχει βγει νέο no σιντι και θα είναι όλα ok
σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι για να συνεχίσουμε το online πρέπει να βάλουμε OΛΟΙ το patch αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας
τέλος επιμένω πως καλο είναι να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα,οποτε από δευτερα κανονίστε να έχουμε φτιάξει μια μικρή έστω λίστα με ώρες και μέρες που βολεύουν για να κάνουμε σωστά τη δουλειά και να είναι λιγότερο στον αέρα η φάση
προσωπικά προτείνω καθημερινές σε ώρες μεταξύ 9-11 ή 10-12/11-1 ,βλέπουμε βεβαια
αυτά τα ολίγα,κατά τάλλα καλά το καίμε
ok kerkurara reeeee
Τωρα ξεκινησα με παναθηναικο και μου λεει οτι η διοικηση δεν δινει λεφτα για scouting εκτος ευρωπης!!!τι κανω???περιμενω ποτε θα μου πουν οτι εχουν λεφτα κλπ κλπ??
ψαξε μονος(παιχτες)
το θεμα ειναι οτι οχι μονο δεν μπορω να κανω assign ενα scout στη λατινικη αμερικη αλλα οτι και αν παω μονος σε εναν παικτη δε μου εχει την επιλογη για scout......... :?
Βγαλε το attribute masking.
Perimene na vreis lefta!
το κλείσαμε το μαγαζί?
δε ξερω, αλλα πλακα πλακα πειτε μου πως πηγε η ομαδα μετα που εφυγε.
2/2 νικες
ελα μωρη ΚΑΥΛΑ.
αυριο βραδυ ψηνεστε? το εχουμε γαμησει το θεμα, δε βγαινει χωρις προγραμμα/στανταρ μερες
μέσα εγώ αλλα όχι πολύ αργά, δηλαδή μέχρι τις 1 το πολύ να έχουμε τελειώσει
ποστάρετε please όλοι να ξέρουμε τι θα κάνουμε απόψε
Ωραία.
Εγώ για την ώρα μόλις ξύπνησα και πίνω έναν καφέ με συνοδεία τσιγάρου. Ακούω να δω τι παίζει με το πέιν οφ σαλβέισον το οποίο είχα βάλει να κατεβάζει το βράδυ. Πιο μετά θα βγω να πάρω κωλόχαρτο γιατί ξέμεινα και το απόγευμα μπορεί να πάω καμμιά βόλτα. Ειδάλλως θα μείνω σπίτι.
Ποστάρετε και οι άλλοι να ξέρουμε τι θα κάνετε απόψε!
σοβαρα
egw avrio to prwi petaw gia ellada opote den kserw an tha mporesw na eimai mesa
Κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι ευκαιρος.
άντε με το καλο η επομενη αγωνιστική το πάσχα με το αρνί
egw pou exw to paixnidi crackarismeno ektos apo to patch xreiazetai na katevasw tipota allo?
το scarsick
Το κατεβασα ηδη..Quote:
Originally Posted by Bullet
:D :D
:)
NEO πατς (build92685)
διορθώνει κάποια μικρολαθάκια που δημιούργησε το πρώτο patch(mits χώσου)
http://rapidshare.com/files/6467611/463.exe
επειδη κατεβασα το πατς και προφανως δε δουλευει επειδη ειναι κρακαρισμενο μπορω να κατεβασω απο πουθενα το νεο crack(αν εχει βγει?)
δεν έχω ιδέα μιας και το έχω original,ρωτα τον gasgion που λογικά θα ξέρει (σε pm ε)
μου χαρισε εναν σεντερ φορ ο ολυμπιακος 24 χρονων αξιας 4,5 μυρια..
:rofl: :? οτιναναι