Λεπτομέριες για το πού παίζεις και διδάσκεις;Quote:
Originally Posted by Waldstein
Printable View
Λεπτομέριες για το πού παίζεις και διδάσκεις;Quote:
Originally Posted by Waldstein
Παίζω σε ένα τρεντομάγαζο καινούργιο τρεντομάγαζο στα σφαγεία (New York λέγεται) με την μπάντα μου
Διδάσκω στο "Γαλαξίας" στην Καλαμαριά
- onoma/hlikia/asxolia
Ρανια, 16,5, μαθητρια! Χο.
- xronia pou paizoume
8 χρονια κλασσικη κιθαρ.
- wdeia/mousikes gnwseis
Μουσικη σχολη περιοχης μου/3 πρωτες θεωριες της μουσικης και 2α μεση στην κιθαρα(εχω αλλαξει 5 καθηγητες. Μουαχα, μονο 2 εχω αλλαξει καλα.)
- agaphmenoi ki8aristes/bassistes/mousikoi (drummers den anaferoume gia eunohtous logous :D )
Dimebag/-δεν ξερω-/Dio, Maenpaa, Hansen, Kursch και απο ντραμερζ ο MCBRAIN, NE.
- e3oplismos (ki8ares, enisxutes, effects ktl.)
-πικρη ιστορια, δεν μιλαω για αυτα πλεον.-
- oti allo goustaroume (groups pou paizoume, narkwtika pou pinoume ktl.)
Δεν εχουμε ονομα, ειμαστε μια ηλιθια μπαντα που παιζει σκατοελληνικα επειδη ακομα και το μελανχολη των αησντ ερθ το βρισκουν χεβι οι υπολοιποι. ΣΤΑΔΙΑΛΑ.
απέφυγες να αναφερθείς στα ναρκωτικά
Μετα το LSD παιρνω μονο vicodin.
rania. perna kai apo to postpiksof giorselvz xwris na postareis thn idia pik me afthn sto blog sou.
ean theleis perna kai apo to "anhlikoi kai seks"
oups. arghsa.
Εγώ με λένε Νικόλα και πάω Πρώτη Πανεπιστημίου.Στη Νομική.Παίζω κολοκύθια τούμπανα κανα 3 χρόνια.Τον πρώτο χρόνο έκανα κάτι μαθήματα αλλά τα βαρέθηκα σε χρόνο dt.Πλέον παίζω όπως με φωτίσει ο Θεός. ( :| )
δεν έχω αγαπημένους κιθαρίστες,γιατί είναι όλοι κομπλεξικοί και πάντα το όνειρό τους είναι να τραγουδήσουν.
ο εξοπλισμός μου είναι μία μπαγκέτα καρμποτέτοια,καθώς επίσης και μια άλλη ίδια μπαγκέτα.τέλος,έχω και μια γαλλική μπαγκέτα για σάντουιτς.
παίζω σε πολλές μπάντες.
σε μία παίζουμε νόιζ-αβανγκαρντ και κλαπατσίμπανα.
σε μία νόιζ ροκ-πανκ κάτι
σε μία μπλακ/ροκενρόλ/πανκ μέταλ
(τώρα είναι στα σκαριά μια σερφ-ροκενρολ ανσάμπλ :disco: .
House?Quote:
Originally Posted by powerania
Ναι :nj:
Prin apomerika lefta hr8e to mpasso mou :touched: eimai apoluta suginhmenos,vlepw mprosta th lamprh karriera pou me perimenei.
Postαρε pics ρε άνθρωπε!!! :D
Exw ena mikro provlhmataki me to usb kalwdio mou molis to lusw postarw.Fender squier jazz einai,mazi me ena terastio orange enisxuth
Καλή φάση!
Αναμένουμε :)
- Γιάννης, σε 3 μήνες 20, φοιτητής λογιστικής ΤΕΙ Πειραιά.
- παίζω περίπου 7 χρόνια κιθάρα κ κάτι λιγότερο μπάσσο.
- αυτοδίδακτος :P
- αγαπημένοι μουσικοί: Snorre W. Ruch, Carl-Michael Eide, Vicotnik, Kristoffer Rygg, Mikael Akerfeldt, Steven Wilson, οι Deathspell Omega και η λίστα ποτέ δεν τελειώνει...
- Εξοπλισμός: κιθάρα B.C. Rich ASM, μπάσσο Samick Fairlane 5χορδο.
- Παίζω μπάσσο στους θεούς του old-school death metal ( :P ) Traces of Death κ θα ήθελα να ψάξω κ για κάτι άλλο. Έτσι για ποικιλία. Είτε κιθάρα είτε μπάσσο.