Οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν: θα περιλαμβάνει και χάρτη η "The Astonishing 4LP BOX" edition:
http://www.flashbackstore.gr/image/c...89-508x508.jpg
Printable View
Οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν: θα περιλαμβάνει και χάρτη η "The Astonishing 4LP BOX" edition:
http://www.flashbackstore.gr/image/c...89-508x508.jpg
Ωραιο τραγουδι ρε παιδια, αλλα αργησατε να το βγαλετε περιπου 13 χρονια, κι αντι για αυτο βγαζατε κατι Train Of Thought
που σηματοδοτει και την αρχη της παρακμης για μενα (με πολυ ευχαριστο τελευταιο κυκνειο ασμα το Octavarium)
Καλα εσυ μπορει να ησουν σε ευαισθητη ηλικιουλα οταν βγηκε το Train Of Thought και να ψαρωνες με σουπερ γουαου τεχνικο μεταλ, αλλα δεν ειναι και κανας φοβερος δισκος ε.
Και συνθετικα και ηχητικα ειναι αρκετα κατωτερος απο τα 4-5 αλμπουμ που βγηκαν πριν απο αυτο, αρα ειναι η αρχη της παρακμης, ασχετα αν μετα εβγαλαν χειροτερα (!)
Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου, δεν εγραψα και τιποτα περιεργο.
Το Train of Thought είναι ο μόνος δίσκος Dream Theater που ακούγεται.
ΟΚ, αλλά την έκρηξή σου δε μας εξήγησες.
Το train of thought είναι μια όαση ανάμεσα στα αμέσως προηγούμενα και επόμενα τερατουργήματα βασικά.
Λολ
Τερατουργηματα τα six degrees, scenes from a memory, falling into infinity.
Λολ
Αυτό κατάλαβες, αυτές είναι οι δυνατότητές σου, καμία αντίρρηση από μένα. Το six degrees είναι μια μαλακιάρα, πιο πίσω πήγες μόνος σου γιατί έτσι, έχει και πιο μετά κάτι octavariums όμως. Πάλι καλά που δε μου το φτασες στο images and words δηλαδή..
Βουλωνε ρε τρομπα
μην τσακώνεστε παιδιά, παίξτε μαζί φρόνιμα
Δεν είμαι του σπορ ως γνωστόν, αλλά επειδή μ' αρέσει να μιλάω για τους Dream Theater στο ER το 2016: Είναι ο μόνος δίσκος τους που τα τύμπανα ακούγονται σαν πραγματικά τύμπανα και οι κιθαρές έχουν κάποιο μεταλλικό όγκο. Έχει 4-5 καλά κομμάτια με ωραία στακάτα μεταλλικά ριφφ και καλά ρυθμικά μέρη. Αυτά τα δύο κάνουν ανεκτά τα δύο χειρότερα στοιχεία της μπάντας: την φλύαρη τραγουδοποιία και τον απαράδεκτο τραγουδιστή. Ναι, έχω ακούσει τα πάντα και ναι, ξέρω τι σημαίνει το scenes from a memory για τους οπαδούς και γενικώς το ιδίωμα. My two cents.
NSFW
Spoiler