αχαχαχαχαχαχαχαχαQuote:
Originally Posted by distortionofperception
χαχαχαχαχαχαχαχα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑ
.
Printable View
αχαχαχαχαχαχαχαχαQuote:
Originally Posted by distortionofperception
χαχαχαχαχαχαχαχα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑ
.
paei enas se enan giatro:
-giatre mou,exw amnisia..
-ti exeis???????????
-ti exw?
sto almanako to diavases?
OXI!Quote:
Originally Posted by house_of_low_culture
Oi ML den einai maoikoi, aristeristes einaiQuote:
Originally Posted by protonios
Quote:
Originally Posted by katwrimos
kai elega kai gw, giati den gelasa...
Ενας μηχανόβιος σκοτώθηκε και βρίσκεται με τη μηχανή του στην πόρτα του Παραδείσου. Ο Αγ. Πέτρος εξετάζει τον φάκελλό του:
-Χμ! Ναρκωτικά δεν έπαιρνες, με πόρνες δεν πήγαινες, ποτέ δεν παρενέβηκες τον ΚΟΚ, σούζες δεν έκανες, χέβυ μέταλ δεν άκουγες, άρα δικαιούσαι να μπεις στον Παράδεισο. Ομως, εδώ πέρα απαγορεύεται αυστηρά να τρέχεις με ταχύτητα πάνω από... 20 χλμ/ώρα!
-Ωχ! Αγ. Πέτρε με... σκοτώνεις!
-Λυπάμαι, αλλά οι κανονισμοί είναι αυστηροί, εδώ είναι τόπος γαλήνης και ησυχίας, αν ξεπεράσεις αυτό το όριο θα σου αφαιρεθεί η άδεια και θα σου κατασχεθεί η μηχανή.
Τι να κάνει ο κακομοίρης, συμβιβάστηκε και άρχισε να κάνει βόλτες στον παράδεισο με την επιτρεπτή ταχύτητα.
Ξαφνικά περνάει δίπλα του σφαιράτος ένας μηχανόβιος. Η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη που το μόνο που πρόλαβε να δει ήταν μια ταμπέλα πίσω του που έγραφε «ΩΡΑΙΟΣ».
Αυτό συνέβη αρκετές φορές και για κάμποσο καιρό, το μόνο που προλάβαινε να δει ήταν αυτή η ταμπέλα.
-Χμ! Θα βάλω και εγώ μια τέτοια ταμπέλα και θα φεύγω σφαιράτος!
Βάζει, που λέτε, μια ταμπέλα «ΩΡΑΙΟΣ» πίσω του και αρχίζει να το πατάει όσο δεν παίρνει.
Αμέσως όμως ο αρχάγγελος Γαβριήλ (τροχομπάτσος του Παραδείσου) τον σταματάει και του αφαιρεί την άδεια κυκλοφορίας.
-Λυπούμαι, αλλά έχετε υπερβεί κατά πολύ το ανώτατο όριο ταχύτητας!
-Μα... καλά, αφού έχω πίσω μου μια ταμπέλα που γράφει «ΩΡΑΙΟΣ»
-Ε, και;
-Μα... αφού και ένας ακόμα έχει μια τέτοια ταμπέλα πίσω του και το πατάει για τα καλά!
-Χα, χα! Απ’ τα γκάζια του δεν προλάβαινες να την διαβάσεις σωστά. Γράφει «ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ», είναι ο γιός του αφεντικού και κάνει ό,τι του γουστάρει!
αχαχαχαχα πες μας κι αυτο με τον Γερμανο, τον Ιταλο και τον Ελληνα τωρα!!!!!
Ενας γερμανός, ένας ιταλός και ένας έλληνας ταξίδευαν με αεροπλάνο, παθαίνει βλάβη και πέφτουν στην ζούγκλα. τους πιάνουν οι άγριοι καιτους πάνε στον αρχηγό της φυλής. τους βλέπει αυτός και λέει: ΟΥΦ! ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!Quote:
Originally Posted by Darkling
:worship:
...pou einai o Pontios?Quote:
Originally Posted by Candiru
.... maoikoi einai. aristeristes ti einai, einai megalh syzhthsh, kai mporw na ypothesw oti den ksereis ti akrivws einai aristeristes opote as to afhsoume. kai nai einai maoikoi. (ti akrivws ennoeis aristeristes esy otan xrhsimopoieis ton oro auto?)Quote:
Originally Posted by katwrimos
edit
:offtopic:
ksana edit
http://www.broadleft.org/gr.htm dipla kai sta dyo ml (mpros kai pisw) exei to mao.
priksimo:P
A man walks into the bedroom holding a sheep. His wife lies reading on the bed.
The man says: "This is the pig i'm having sex with whenever you have a headache."
The woman says:"I think you'll find out this is a sheep..."
The man replies: "I think you'll find out I was talking to the sheep."
υπάρχει και ΚΚΕ μ-λ και ΚΚΕ λ-μ,
δεν κόβω το κεφάλι μου, αλλά το δεύτερο μάλλον είναι λενινιστές-μαοϊκοί.
Προσπεράστε, αυτά μου προκαλούν αφόρητη ανία :dsleep:
:rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Fandango
να και ένα παραπλήσιο:
Είναι βράδυ και το παντρεμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να πέσει για ύπνο.Πέφτει πρώτα η γυναίκα και σε λίγο έρχεται και ο άντρας. Πηγαίνει προς τη γυναίκα του κρατώντας ένα ποτήρι νερό και μια ασπιρίνη. Εκείνη τον κοιτάζει έκπληκτη και τον ρωτάεi:"γιατί μου έφερες ασπιρίνη, αφού δεν έχω πονοκέφαλο;"
Ο άντρας μόλις το ακούει αυτό, τρίβει χαρούμενος τα χέρια του και λέει:"Ωραία....."