:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:
Spoiler
Printable View
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:
στα λόγια μου έρχεσαι ΜΑΝΙΤΣΑ.
Και κατηγορεί για stalker τον Unholy. Κλάμα και οδυρμός, η μικρή Έλενα. Μπες για worms μωρή πέρκα.
Μια χαρά μουτζώνεις μωρή κλασμένη αρκούδα. Τι του πρήζεις τα αρχίδια του Raven;
TO IAR POU 8ELOYME :touched:
Μια επώνυμη και από μένα σε αυτό. Όσο αστεία είναι η κλάψα από Βουρστ για τα πινκομουτζώματα (και είναι πολύ) άλλο τόσο αστείο είναι το "αφήνω το πολλ καμιά βδομάδα και μετά απλά το γράφω στα παπάρια μου χωρίς να δώσω και καμία εξήγηση γιατί ΕΤΣΙ και όποιος δε γουστάρει :γουεηβ: "
έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα εδώ μέσα μου φαίνεται. το ότι μαλακιζόμαστε λίγο στη δουλειά και υπάρχει παρουσία, δε σημαίνει ότι έχουμε πάντα χρόνο να γράφουμε ανακοινώσεις. προφανώς, σκόπευα να ενημερώσω τι ειπώθηκε μεταξύ των αντμινς, απλά δε βρήκα το χρόνο να κάτσω 20'-30' σοβαρά να γράψω κάτι. από εκεί και πέρα είδες ότι ακόμη κι εδώ η επώνυμη με ποστ λειτουργεί καλύτερα. αν είχα φάει μια απρόσωπη μούτζα στο ποστ που κουόταρες δε θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω.
Ενω τωρα που απαντησες εγινε εποικοδομητικη η κουβεντα.
:moutza: