παντως ολοι οι γεννημενοι απο το 90 και μετα απο σκορπιονς ξεκινησαμε .-
Printable View
παντως ολοι οι γεννημενοι απο το 90 και μετα απο σκορπιονς ξεκινησαμε .-
Γενικά ρώτησε κανείς από πού ξεκινήσατε;
Συγκίνησης το Draconian. Η πρώτη μου συναυλία αυτή στο Ρόδον :touched:
ok.
Αυτο που δεν καταλαβαινεις, ειναι πως το χεβι μεταλ δεν εχει ΜΙΑ αισθητικη και μια θεματολογια στιχων, αλλα πολλες. Καποιοι μιλανε για σπαθια και δρακους, αλλοι μιλανε για ψυχρο πολεμο και πολιτικη. Καποιοι μιλανε για περιβαλλον και οικολογια, αλλοι μιλανε για ναρκωτικα και ντομεστικ βαηολενς (ομαηγκαντ) Αντε πες μου εσυ τωρα οτι το Rust In Peace δεν ανηκει στην ευρυτερη κατηγορια του χεβιμεταλ (με οποια στοιχεια θρας εχει), επειδη ξερω γω ειναι εντονα πολιτικοποιημενο. Η ξερω γω παρε το Blackened και πες μου οτι επειδη μιλαει για ενα σοβαρο οικολογικο προβλημα των 80ς και το περιβαλλον, δεν ειναι μεταλ. Πολυ καλα στα ειπε ο ανιμαε βασικα στο παρακατω κομματι. Ακομα και μπαντες οπως οι Iron Maiden που δε διαφωνει κανεις οτι ειναι χεβιμεταλ, εχουν εντελως διαφορες αισθητικες, μουσικες και στιχους στα διαφορα τους αλμπουμ. Το οτι το black album πουλησε 156 τετρακις εκατομμυρια αντιτυπα δεν το κανει λιγοτερο χεβι μεταλ επειδη εσυ εισαι χιψτερ :P
στα αυτια μου δεν ακουγεται οπως οι nwbhm μπαντες ,οπως οι σαξον κλπ ακουγεται κατι μεταλ αλλα συγχρονο και δε το εκλαμβανω σαν το τελευταιο τεραστιο χεβι μεταλ αλμπουμ ,σαν το τελευταιο τεραστιο μεταλ αλμπουμ ανετα .
Τι μέταλ? Σκέτο μέταλ?
Γιατί αν είναι έτσι,να αλλάξουμε τον τίτλο του θρεντ, μια χαρά έχει ποστάρει ο κόσμος.
Δηλαδη δεν ειναι ΧΕΒΙ το Sad But True ξερω γω, αλλα ειναι το Loneliness Of a Long Distance Runner ή το Painkiller ή το Gates Of Urizen.... ημαρτον.
Ante more epidh kserete dio mpantes to pezete fylakes ths morntor
Δε μπορώ να διαβάσω τόσες σελίδες, μπορεί να πω και μαλακία αλλά διαβάζοντας μόνο τον τίτλο του thread μου ήρθε κατευθείαν (και παρέμεινε μετά και από παραπάνω σκέψη) το iron will των grand magus.
νομιζω ονiμποτσο οτι μονο εσυ ανδρώθηκες με το σιχαμα που λεγεται Β.Παπακωνσταντινου .
οχι ενταξει και γω στα δωδεκα πηγα πρώτη φορά σε συναυλία του.