ναι αλλά στις Σέρρες δεν έχει φίλε :P
Printable View
Θα περάσουμε ΑΨΕΧΑΣΤΑ. Εψι εννεα σαραντα εψι
Να πεις και κανένα γεια όμως.
κάπου εδώ θέλω να προτείνω να βρεθεί ένας τρόπος να μαζευτεί κανένα φράγκο για τον Σέρβερ, και μου έδωσε ιδέα ο από πάνω να μπει λαχειοφόρος αγορά και στον κερδισμένο η ιμπθρε να πει "ΓΕΙΑ"
άμα πιείτε πάρα πολύ μπορεί να στάξει κανά φράγκο ο φρικ. πιστεύω σε σας.
παιδια εγω δουλευω στο μαγαζι να ουμ αλλα αμα θελετε θα βγαλω δισκο αυτοπροσοπως. το ορκιζομαι στην αγαπη μου για το ε.ρ. Και αμα δεν βαλει κανεις θα βαλω εγω 0.1 euro για καθε ποστ . δεν ειναι πολλα αλλα ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ σαν δεν ξερω τι ειμαι μεθυσμενος . το ΑΓΑΠΩ.
τωρα ειδα ποστ κοιλια , τον σερβερ τον πλερωνω εγω. τελος.
υγ... το e,r για μενα δεν ειναι η εφηβεια μου... ειναι η αγαπη για ανθρωπους για το 1/1000 της μουσικης ειναι η εφηβεια μου ειναι ενα μερος που γραφω την μαλακια μου 10 χρονια το ενα τριτο της ζωης μου , εγω το ε.ρ το αγαπω το λατρευω ... αυτο. οποιος καταλαβε καταλαβε.
παιδια αμα ειναι να το κανομε με καταναλωσις τοτε να στειλω κανα κλιμακιο μαμελουκων...με το λαστιχο το πινουν το γουισκη
ρε για μενα το φορουμ ειναι το ... απολυτο πραγμα.. το αγαπω ρε.
overly attached user
Γεμίσαμε καρδούλες κ μελια.
και ΣΕΞ δεν ειδαμε.
υπάρχει θρεντ
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Η αφεντιά μου, ο Parasight και ο tsimpouklanoς είμαστε μέσα για κάθοδο εις τας Αθήνας για να συμμετέχουμε στη χοροεσπερίδα που θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων "Candela" του φίλτατου ΦρηκΜπρο. Το πρόγραμμα λέει ότι θα ξεκινήσουμε Σάββατο μεσημεράκι για να είμαστε εκεί το απόγεμα-προς-βράδυ. Η επιστροφή θα γίνει Κυριακή μετά το μεσημέρι.
Βάζω το αμάξι και την υπερηχητική μου οδήγηση. Υπόψιν καίω υγραέριο, αν μας κολλήσει κανείς για κόντρες σε κανα φανάρι πετάω σπίρτο και το κάνω γκαζάκι-πύραυλο.
ΘΕΜΑ 1ον: Για να μας βγει πιο φτηνά ψάχνουμε 4ο άτομο οποιασδήποτε εθνικότητας, θρησκείας, φύλου, σεξουαλικών προτιμήσεων, μουσικού γούστου κλπ κλπ. Ποιός βόρειος ψήνεται να κάνει αγκαλίτσες και χαδάκια με τον τσιμπούκλανο στο πίσω κάθισμα;
ΘΕΜΑ 2ον: Ψάχνομε στέγη για ύπνο μετά τα έκτροπα που θα γίνουν στου Φρηκ για να την παλέψουμε στο δρόμο της επιστροφής. Εδώ να πω ότι και οι τρεις είμαστε εκπαιδευμένοι, χέζουμε στο κουτί με την άμμο κλπ κλπ είμαστε ήσυχοι, έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια, δεν αφήνουμε τρίχες σε καναπέδες και χαλάκια. Το πολύ πολύ να βρωμάμε ξύδια και να ροχαλίζουμε λιγουλάκι.