http://www.internetshouldbeillegal.com/
Printable View
κάποιοι εδώ μέσα υπερβάλλεται...για ηρεμήστε λίγο.
προσωπικά βρίσκω γι'αυτους τους κάποιους τη λέξη "υπερβολικοί" άκρως επιεική
http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1208632
Μπήκα με σκοπό κάτι να γράψω αλλά διάβασα όλο το θρεντ από την αρχή, έκαψα κάτι εγκεφαλικά κύτταρα και τώρα το ξέχασα.
Πάμε λίγο μπας και τα καταφέρω:
Σταυρούλα δε σε ξέρω ρε συ, δεν έχω ασχοληθεί με τα προσωπικά σου ούτε με τα προσωπικά κανενός εδώ μέσα, ειδικά κάτι θρεντ ξεκατινιάσματος τα ριχνα χέστρα κι έπειτα καζανάκι. Δεν ξέρω κάν πότε ήρθες στο φόρουμ, δεν ξέρω ποιον ξέρεις, δεν ξέρω καν τι είσαι οπότε δεν είναι δυνατόν να είμαι εμπαθής απέναντί σου. Ελπίζω να με πιστεύεις τουλάχιστον.
Αφού βλέπεις ότι είναι αρκετοί αυτοί που ενοχλούνται από κάποιες συμπεριφορές σου γιατί δεν κάνεις κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση; Δε μπορεί να είναι όλοι τόσο εμπαθείς μαζί σου εκτός κι αν πιστεύεις ότι έχει στηθεί καμιά πλεκτάνη εναντίον σου.
Αλλά έστω ότι όλοι αυτοί είναι καριολαράδες του κερατά, αρχιδοπάπαρα, μπινέδες, τραβελοτραμπολίνα και θέλουν το κακό σου και να σου τη λένε συνεχώς, εσύ γιατί δίνεις τροφή ρε κορίτσι μου;
Σε όλο το παρόν θρεντ σε κάθε ποστ σου κάποιον μπινελίκωνες. Τι νόημα έχει; Αφού λες ότι δε θες να ασχολείσαι με μαλάκες τότε μην ασχολείσαι.
Αν θες να μείνεις σε έναν χώρο που σου αρέσει τότε βοήθα λίγο και τους γύρω σου να θέλουν να είναι κι αυτοί στο ίδιο χώρο μαζί σου. Απλό είναι.
Και αρκετοί που λέτε για ψυχασθένειες, φάρμακα κλπ χαλαρώστε λιγάκι και μην τα λέτε έτσι ελαφρα τη καρδία.
ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.
Γιατί δεν κάνετε το BAN GIOULAH 2 poll για να τελειώνει το θέμα; Αν ψηφιστεί ban τρώει ban, όπως και τα υπόλοιπα accounts που θα ακολουθήσουν. Αν ψηφιστεί να μείνει, όποιος έχει πρόβλημα κάνει ignore και δεν ξαναασχολείται. Απλά πράγματα.
πως την κανουμε ιγκνορ στο τσατ;
Έχει ένα κουμπάκι αριστερά από το όνομα, το πατάς και μετά πατάς κάτι που λέει Ignore.
.. και συνεχιζω. δεν εχω παρεμβει καθολου μεχρι στιγμης. εδω ομως εχει ξεφυγει η κατασταση. την πεσατε πολλοι σε εναν (ασχετο αν ειναι φουλ δικαιολογημενο κλπ), που πολλοι ομως πιστευετε οτι υπαρχει θεμα και μαλιστα λετε σοβαρο. με βαση λοιπον αυτα συνεχιστε ετσι κ αμα.., λεω αμα.., μας βγαλουν σε κανενα καναλι για καποιο κακο λογο, τοτε να δω το er που θελετε και τι θα λετε. ειτε το πιασετε με σοβαρο τροπο, με ηρεμο ειτε με κραξιμο, χαβαλε κλπ, δεν υπαρχει λυση κι αυτο ειναι φανερο.
εγω θα αγαπω και τη σταυρουλα και τον μητσο
αλλα λεω μονο αυτο, ή σκαστε ή απλα συνεχιστε...
Γενικά έχετε καταλάβει, όσοι ζητάτε μπαν, ότι απλά θα συμβεί ό,τι και την προηγούμενη φορά που η μενου έφαγε μπαν ε. Και δε νομίζω οι αντμινς να ενθουσιάζονται στην ιδέα να βαράνε νουμεράκια για να μπανάρουν όλη μέρα το επόμενο_μενουμίσιον_ακάουντ.
Η μενουμίσιον είναι εδώ γιατί θέλει να είναι και δεν μπορείτε να τη διώξετε, εκτός άμα φάει μπαν και κλειδωθεί το ρέτζιστερ.
Επίσης, ο διάλογος δεν βοηθάει, όπως φάνηκε από το ποστ του μαρίλιον ή του ανχόλι, η ίδια δε βλέπει κάτι λάθος στη συμπεριφορά της, οπότε δεν πρόκειται να κάτσει να συζητήσει και να κάνει αυτοκριτική. Η μενου είναι αυτή που είναι, την ξέρετε τόσα χρόνια.
Η λύση είναι ιγκνόρ. Όσοι πραγματικά χαλιούνται από την μενου, ας την αγνοήσουν. Και στο φόρουμ και στο τσατ. Οκ, το er θα είναι κάπως weird με δύο οντότητες βγαλμένες απ'την έκτη αίσθηση (μενουμίσιον και καντιρομπλόγκ) αλλά χίλιες φορές έτσι, παρά αυτό το καριολίκι. Χαλαρώστε οι e-ψυχίατροι, είναι πραγματικά στενάχωρο αυτό το πράγμα. Και, Lyse, σ'αγαπάω σ'εκτιμάω, αλλά -εντελώς φιλικά- άμα είναι να φτάνεις στον απόλυτο κρετινισμό για να φύγει η μενουμίσιον, άστο ρε αγόρι μου, γίνεσαι Μαλάκας χωρίς λόγο. Κάντην κι εσύ ένα ιγκνόρ (χειροκίνητο ή όχι) να υσηχάσουμε όλοι, την ξέρεις καλύτερα από μένα εξάλλου, και ξέρεις ότι δεν καταλήγει πουθενά αυτό, παρά μόνο σε μια αέναη λούπα μικρότητας.
βρε παιδιά! πάλι τσακώνεστε;!;
Από ότι βλέπω η σταυρούλα έκοψε το σπαμάρισμα οπότε όλα κομπλέ.
Στο τσατ ας κάνει ότι θέλει προσωπικά δεν με ενοχλεί και για όσους ενοχλεί, το ιγκνόρ του τσατ δουλεύει σωστά, χωρίς ίχνη.
Εσύ όμως συνεχίζεις να σπαμάρεις οπότε τι προτείνεις;
Κυριες και κυριοι, Χρηστες και Χρηστινες, δεν υπαρχει καλυτερο επιχειρημα στο τοπικ απ αυτο.
Spoiler