φαιαρστορμ, κανεις δε νοιάζεται. Αν το χαιλαιτ της ζωής σου είναι ότι κατάφερες να μείνεις σε ένα φόρουμ, παρά τις αντιδράσεις πολλών, κορνίζαρε το αποτέλεσμα και κρέμασε το πάνω απ'το κρεβάτι σου
Printable View
φαιαρστορμ, κανεις δε νοιάζεται. Αν το χαιλαιτ της ζωής σου είναι ότι κατάφερες να μείνεις σε ένα φόρουμ, παρά τις αντιδράσεις πολλών, κορνίζαρε το αποτέλεσμα και κρέμασε το πάνω απ'το κρεβάτι σου
Xρήστες όμως σαν τον firestorm είναι το μέλλον του φόρουμ, η συνέχεια(δεν κάνω πλάκα). Άλλωστε η ιδεολογία του φόρουμ είναι ελέυθερη, κανείς δεν πρέπει να εξαναγκάζει ΚΑΝΕΝΑ να κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Κομπλεξισμοί του στύλ "σταυρούλα φύγε" ή "μπαν στον φαιρστορμ" είναι αποδείξεις πως κάποιοι μεγάλωσαν και άλλαξαν νοοτροπία. Στην τελική όποιος δεν θέλει να κάνει αγκαλίτσες τον ρώσο, ασ μην τον εκάνει μωρε...
τώρα πρέπει να σου εξηγήσω ότι και παλιά παίζαν μπαν για κάποια θέματα, αλλά τότε κάποιος νοιαζότανε. Τώρα δεν παίζει θέμα μπαναρισματος φαιαρστορμ, δε σπαμμάρει σχεδόν καθόλου.
Υπήρχαν και κατι ποστ του φαιρστορμ ε?
τι να κλασει ο φαιαρστορμ οταν υπηρχαν ροκαβλον και τζου αλλεν..
Ε αν δεν καταλαβαινεις-ενετε τα τοσο δυσκολονοητα πια ποστς μου εισαι/ ειστε στοκος/στοκοι σορυ κιολας. Απο κει και περα υπαρχει ιγκνορ και στο τσατ και στα θρεντς οπως ειπες και την κριτικη για το ποσο χρησιμη ειμαι καν'την στην παρτη σου μωρη αχρηστη που προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις δινοντας το παραδειγμα για το κοπι πειστ των χρηστων ουτε στο να με υποσκαψεις ως χρηστρια δεν εισαι ικανη στοκαδι. εσυ κι οποιους εννοεις. βλαμμενη.
θα σε ρωτησω μια φορα, τι νοημα εχει να ποσταρεις συνεχεια ποσοι γιουζερς ειναι ονλαιν;
το νόημα της ζωής
:touched:
Η μαύρη αλήθεια είναι ότι αυτό που συνέβαινε εδώ μέσα ήταν πάνω-κάτω αηδία από πάντα και για πάντα, απλά κάποιοι (μαζί κι εγώ) γεράσανε. Τα υπόλοιπα είναι αυταπάτες.
Ναι, αλλά είναι αστείο να χρησιμοποιείς "από πάντα και για πάντα" όταν είσαι εδώ 4 χρόνια.
ο Dythor ήταν ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ρε....
Γιατί σε αυτά τα 4 χρόνια δεν μπορείς να καταλάβεις τι έπαιζε πιο πριν, να διαβάσεις ένα κάρο πράγματα και ν' ακούσεις άλλα τόσα. Πηγαίνοντας προς τα πίσω εν τω μεταξύ ανακάλυψα ίδιο ποστ του ικόνοκλαστ με πινκς. Καληνύχτα ηάρ.
Χωρίς ίχνος εμπάθειας, δεν έχεις ιδέα τι έπαιζε πιο πριν. Το 95% των ενεργών χρηστών δεν έχει.
Το/Die/Thor σ ευχαριστω για το ενδιαφερον και ως συνηθως γροθια στο κοκκαλο απο παντα ποστ σου. Μου θυμισες οτι αν καποτε μια νεα μερα ξημερωσει στο ματριξ και εχει γινει καρατομηση ολων των ηλιθιων να μη σε ξεχασουμε.