http://i.imgur.com/MDMlE2o.png
Printable View
apo thn 25 mphka egw. afinoun averta kathe ligo kai ligaki evazan 4-4, vevaia de sas xreiazetai pleon h plhroforia
λοιπον θα τα πω γιατι θα σκασω
γενικα το παιχνιδι μου αφησε μια γευση,σα να ηταν στημενο (δε λεω οτι ηταν ε)
δεν εχω ξαναδει χειροτερο κοουτσαρισμα. ρε αγορι μου καλο παιδι πεδουλακη, βλεπεις στο τριτο δεκαλεπτο οτι εχουν 5 φαουλ απο το 7.και αντι να βαλεις χοντρο και να παιξουμε μεσα στη ρακετα να παιρνουμε τα φαουλ να βαραμε τις βολες, αρχιζουν και βαρουν τα τριποντα.
τον τσαρτσαρη, που σημερα δεν υπηρχε, τι τον αφησες τοσο πολυ?
οι οδηγιες σου σημερα ποιες ηταν? η ομαδα επαιζε χωρις συστημα. τιποτα, δεν ειχαν δουλεψει καθολου. και το ειδες στο προηγουμενο παιχνιδι οτι ειχαμε θεμα εκει, αλλα τιποτα...
διαμαντισης να παιρνει μπαλα να κοβει μεσα και να ξαναβγαινει εξω. ενα σουτ σε ολο το παιχνιδι.
το βλακα τον αλλον που νομιζει οτι παιζει μπασκετ αλανας και 3 φορες πηγε να καρφωσει απο τα 2 κμ μακρυα, δεν του πες τιποτα ?ολοι κλωτσοσκουφι?
ο ουκιτς ρε μαλακα ειχε στο ζεσταμα στο δευτερο, 5 στα 6 τριποντα. και δεν εβαλε τιποτα. τα νευρα μου. διαιτητες ενταξει γαμηθηκαν, αλλα με τετοιο παιξιμο απο εμας δε φταινε σε τιποτα
τεσπα δε ξενερωνουμε ποτε.
εχω ελπιδες. αλλα αν δεν δουλεψουν στο πως να σπασουν τη ζωνη εχουμε θεμα.
η ζωνη δε σπαει μονο με τριποντα. παρε ενα τηλεφωνο το ζοτς...
σνιφ κλαψ διπλο στη βαρκελωνη παο ολε ολε
Άξια νίκη της μπάρτσα, κάκιστη εμφάνιση για τον παο.
Δίνω ένα 35-65 υπέρ της μπάρτσα πλέον για την πρόκριση.
Αθλιότατη πρώτη περίοδος με την ομάδα να ξυπνάει στα τελευταία 5 λεπτά της δεύτερης.
Το πρόβλημα κατα τη γνώμη μου ξεκίνησε με τη χαλαρή άμυνα, οι ισπανοί έβαζαν τα πάντα και η ψυχολογία πήγε στο ταβάνι (σε συνδιασμό με την απίστευτη αστοχία μας). Μάλλον νόμιζαν πως το συμερινό παιχνίδι θα ήταν περίπατος (όπως έγινε χτες με τον ολυμπιακό).
Πραγματικά ήθελα να πιστέψω πως ο Τσαρτσαρής είχε ακόμα κάτι να δώσει. Μετά το πρώτο παιχνίδι στην ισπανία είχε μάλιστα δηλώσει πως μετάνιωσε που ήταν τόσο διστακτικός στην επίθεση, σήμερα πάλι τα ίδια τον άφηναν επιδεικτικά όταν έπαιρνε μπάλα και αυτός δεν επιχείρησε τίποτα τελειώνοντας με 1/4 ελεύθερες βολές και αρνητικό PIR. Δυστυχώς πρέπει να φύγει.
Ο Γκίστ έχασε τρια καρφώματα απο μόνος του (βρήκε στεφάνι) ενω μπορούσε να παίξει πιο safe. Μου πέρασε πως απλά προσπαθούσε να εντυπωσιάσει το πλήθος.
Αφού το ματς είχε πάρει τον κατήφορο δε δοκίμασε καν να βάλει λίγο το Μπάνκς ίσως άλλαζε το mentality.
Μήτσος άποντος, πολύ κακή μέρα.
οτι και να πουμε αυτο που εχει πετυχει η ομαδα ειναι υπερανω προσδοκιων.μπηκαμε σε μια σειρα που το πιο λογικο φανταζε ενα 3-0,3-1 και ανταυτου γυρισαμε απο την ισπανια με το 1-1,χανοντας το πρωτο ματς στις λεπτομεριες και στην αθηνα σε αλλο ενα ματς θριλερ το πηγαμε στο 2-1.δυστυχως το αποψινο φανηκε απο νωρις πως ειναι χαμενο ματς.ακομα και οταν μειωσαμε στους 2,η μπαρτσελονα το ξαναπηγε στο +11 σε χρονο dt.
οπως και να χει αν και ακομα μεγαλυτερο φαβορι οι καταλανοι πλεον,επειδη τα εχουμε δει ολα απο αυτη την ομαδα,τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα.
8-0 σερί στο τέλος η εφές, απίστευτα πράγματα. Οι δικοί μας έπαιζαν με το χρόνο απ´ τα μισά της τρίτης περιόδου αντί να τελειώσουν φαινομενικά εύκολα καλάθια/αιφνιδιασμούς και στο τελευταίο δίλεπτο έκαναν φάουλ στα 20" της επίθεσης των τούρκων ενώ κερδίζαμε με 5-6 πόντους.
Σπανούλη ψόφα.
Ο Farmar με το 3ποντο και το κλέψιμο στα καπάκια έφερε το παιχνίδι στα όρια.
Τρομερός πόντος του Lukas μετά το άστοχο τρίποντο...
Δυστυχώς στα playoffs τιμωρείται κάθε στιγμή χαλαρότητας. Πιστεύω στο ΣΕΦ θα νικήσουν.
στην ισπανια η τσσκα νικησε την καχα..προηγηθηκαν 3 τεχνικες και ενα αντιαθλητικο στην ισπανικη ομαδα και ολο το γηπεδο να βριζει εν χορο την ευρωλιγκα..μαλιστα για κανα 2λεπτο επεφταν και αντικειμενα..αφου θελουν με το ζορι τελικο τσσκα-μπαρτσα πως να γινει
Μόνο με θαύμα
Άλλη μια ομορφιά του αθλητισμού βιώνουμε σήμερα.
2011: τελευταιο παιχνιδι της σειρας παο - μπαρτσα στα 2 πρωτα λεπτα , 2 φαουλ ανυπαρκτα στον μητσο
2013:τελευταιο παιχνιδι της σειρας παο - μπαρτσα στα 3 πρωτα λεπτα , 3 φαουλ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ στον μητσο
κοινος παρανομαστης διαιτητης λαμονικα
τους ανοιξε και η κωλαρα
ΨΟΦΟΣ
Ρεσιτάλ γαμωσπιτιασης από τους διαιτητές.καμία ελπίδα.
Πολλά μπράβο στην ομάδα γενικά για την πορεία.
Πιστεύω αν δεν υπήρχε η πρώτη περίοδος το ματς θα ήταν εντελώς διαφορετικό!
Στις επόμενες τρεις περιόδους φάνηκε πως ο παο παίζει μια από τις καλύτερες άμυνες εκεί έξω... όμως τα παιχνίδια κερδίζονται με σκορ και εκεί χρειάζεσαι την επίθεση. Με 6.8% στα 3π δεν πας πουθενά ;)
Είναι προφανές το ότι η ομάδα χρειάζεται μια ακόμη μεγάλη προσωπικότητα βλέποντας πως παραλύει όταν λείπει από το παρκέ ο Διαμαντίδης.
Η διαιτησία ήταν σε γενικές γραμμές καλή.
για να λεμε και του στραβου το δικιο η ομαδα οπως και στο 4ο ετσι και σημερα ηταν τραγικη...αλλα σε εχουν κλεψει σε δυο ματς απτα πεντε ..του πουστη..
τεσπα με απλες κινησεις αλλαζουν ολα..φερνεις ενα καλο ασο να ξεκουραζει μητσο-ουκιτς , ξεπερναει εγωισμους ο τρακης και φερνει πισω τον μεγαλο και ολα καλα
me douleueis? ti ola kala? upergamame ama ginoun auta. mono kala?
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched: