να βρεθει gifακι με κατεβασια τσιχλα μετα την κοκκινη :touched:
Printable View
να βρεθει gifακι με κατεβασια τσιχλα μετα την κοκκινη :touched:
εντάξει, και οι 2 ομάδες αντιπαθείς, χειρότερη από τις 2 για μένα η Ρεάλ, αλλά να γκρινιάζει η μανγιου για διαιτησία? ΠΡΆΙΣΛΕΣΣ
Ε ηταν απαραδεκτη η κοκκινη ε, ουτε υπερ του Ολυμπιακου δε δινοταν!
ποσο καυλα ειναι να μαζευεις τετοιες μουτζες!
O Roy Keane eipe oti itan kokkini, your argument is invalid.
Στη αγγλική περιγραφή ορυόταν ο εκφωνητής ότι δεν ήταν κόκκινη.
Εμένα μου φάνηκε κοκκινάρα.
ισως καπως τραβηγμενη αλλα δινοταν.ασε που υπο προυποθεσεις γινοταν ο νεος de jong(να τον βρουνε σε χαντακι).
δεν εχει προθεση , φαινεται οτι δεν εχει παρει χαμπαρι τον αλλον που ερχεται σαν ταλιμπαν και σηκωνει το ποδι για να κατεβασει την μπαλα
αλλα ναι ειναι ευκολο να παρασυρθει ο διατητης και να δωσει την κοκκινη
Συμφωνω σε αυτο που ειπε για τη φαση, οχι σε αυτο για τον διαιτητη :!:
Ουτε τον εχει δει, ουτε προθεση εχει, ουτε καν τον πετυχαινει πολυ. Τελος παντων, δεν ειμαι Manchester Utd, οποτε δεν με πολυενδιαφερει, απλα εχει πολλη πλακα το διαρκες και συστηματικο κραξιμο σε "τσιχλα" και την ομαδα του, στη Μπαρτσελονα και το οτι ειναι "η ντροπη του ποδοσφαιρου" :touched: και αλλα τετοια γραφικα, συνηθως απο τον ιδιο κοσμο που κανει τα στραβα ματια σε σφυριγματα οπως το χθεσινο, επειδη "σταρχιδια μας που αδικηθηκε ο Ολυμπιακος της Αγγλιας" κι αλλα τετοια. Αν και εσυ λες οτι ηταν και καθαρο το σφυριγμα. Εσυ και ο Roy Keane.
Etsi leme egw ki o Roy, oti itan ka8aro. Symfonw oti einai klassiki periptwsi xazou/aprosektou paikti pou kanei ti malakia xwris na to 8elei, alla einai kokkini.
ps: sixamenes omades kai oi dyo gia na min pareksigoumaste.
Βαλτε τα κολλυβα στο ψυγειο, το μνημοσυνο αναβληθηκε.
ελπιζω δε, σε οσους βλεπουν "αχ ποσο κακια ειναι η μπαρτσελονα" βιδεα στο γιουτιουμπ αποψε να ρθει ο Βερνικος στον υπνο τους να αναλυει απο τι ινες ειναι φτιαγμενο το δεξι κορδονι του Μεσσι.
:touched: