ακολουθει ποστ μονο για κάψες σαμπαθάκηδες
προσοχή :
κάψας σαμπαθάκιας = αγάπη για το μουστακι
Spoiler
Printable View
ακολουθει ποστ μονο για κάψες σαμπαθάκηδες
προσοχή :
κάψας σαμπαθάκιας = αγάπη για το μουστακι
Spoiler
http://pitchfork.com/news/47888-watc...t-on-letterman
band-of-horses-play-a-full-set-on-letterman
μπαντάρα.
Spoiler
Οι καμμένοι σαμπαθάκηδες το έχουμε σε DVD 8)
Πολύ καλό, και μάλλον το καλύτερο line-up των Sabbath στην 82-98 εποχή. Ο Μάρτιν όμως σ'αυτό το λάιβ ακούγεται κάπως πεθαμένος.
Στο 1:22:39 διασκευή στο "Apache" των Shadows
σοβαρά δεν σ'αρεσει ο μαρτιν εδώ; μου φαινεται πως γαμαει εμενα
βεβαια δεν λεει σχεδον τπτ απ'τα δικα του αλλά αυτό πρέπει να έχει να κάνει επειδή επαιζαν στην σοβ. εν. του γκορμπατσοφ με τον ρωσο να πιστευει πως αυτος που βλέπει ειναι ενας καραφλιασμενος οζζυ
μποςς ενταξει και ο ροντινελλι power ντραμερακλα είναι, οσο για τον μπατλερ οπως και να το κανουμε ειναι αλλο πράγμα να τον βλέπεις διπλα στο αλλο μουστακι. δεν ξερω για ποσους ειναι αυτονοητο πραγματικα
ye, αυτό ήταν και το σημαντικότερο μειονέκτημα του μάρτιν, στα παλιά κομμάτια προσπαθούσε να πατήσει πάνω στην κληρονομιά του Ντίο, και όπως και να το κάνεις, όσο καλός τραγουδιστής κι αν ήταν, ήταν σίγουρα αρκετά λίγος για κάτι τέτοιο. Στο cross purposes live που παίζουν περισσότερα δικά του μου αρέσει σαφώς καλύτερα (μόνο ο ίδιος, η μπάντα συνολικά ήταν καλύτερη στην headless cross/tyr εποχή).
Εκεί που τα σκάτωσε εντελώς πάντως, ήταν στην Forbidden Tour, όπου έτσι κι αλλιώς η μπάντα ήταν υπό διάλυση (αλλού παίζανε με Cozy, αλλού με Rondinelli, είχα κάπου μια βιντεοκασέτα με ανταπόκριση του Headbanger's Ball, όπου οι Motorhead που ήταν support τους εκμηδένιζαν, δεν ξέρω πού βρίσκεται τώρα όμως :?), και δεν έχω βρεί ούτε ένα bootleg που να είναι έστω αξιοπρεπής η εμφάνισή τους. π.χ.
αμα ηχογραφεις τετοιες μαλακιες στο στούντιο πως να μην εισαι υπο διάλυση
Jean Michel Jarre - Oxygene Live in Paris 2007
Μιλαμε για σκετη καυλα
Spoiler
Πάτησα play και κάθισα καθηλωμένος για κανά εικοσάλεπτο στον δέκτη. Γάμησε.
τσαπου ξυλο και καρατε
Οι φοβεροί κ τρομεροί Dog Faced Hermans...
http://www.youtube.com/watch?v=hOAStfrwLQo&feature=related