Γιατι η αναπαρασταση των διαφορων πραξεων λειτουργουν εξερευνητικα για τις επιθυμιες μας και γιατι η θεαση τους και των σωματων μπορει να λειτουργησει ερεθιστικα.
Printable View
Γιατι η αναπαρασταση των διαφορων πραξεων λειτουργουν εξερευνητικα για τις επιθυμιες μας και γιατι η θεαση τους και των σωματων μπορει να λειτουργησει ερεθιστικα.
Τι εννοείς ακριβώς με το "λειτουργούν εξερευνητικά για τις επιθυμίες μας";
Οτι βλεποντας το καλυπτεις μια γκαμα απο απλη ανθρωπινη περιεργεια για το πως γινεται αυτο μεχρι να ανακαλυψεις οτι ενδεχομενως σου αρεσει η εικονα και ισως να θελεις να την αναπαραγεις. Αν οχι αυτουσια, καποιο κομματι της.
το λοιπόν,
συγκατοικουσα κάποτε για λιγο καιρο με εναν φιλο,που ρε παιδι μου το επαιζε και ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ.Υποτιθεται αρρωστος με το μουνι,ακουγε πουστηδες και καντηλιαζε αβερτα,"οξω λουγκρες γαμιολες"κτλ.
Ενα βράδυ,ειχα γνωρισει μια συναδελφο του Πινατερο,καλη κοπελα αλλα ελαφρως ξεκωλιαρα.Μολις μου εδωσε το δικαιωμα να καταλαβω (δεν πηρε πολυ,κανα τεταρτο ηταν) οτι γαμιεται ασυστολως,ειπα "οπα κατσε να οργανωσουμε παρτουζα".
Ε παω σπιτι,ειναι εκει ο μαλακας,"παω να φτιαξω φαγητο" μου λεει,ε παει κουζίνα,αρχιζουμε εμεις γαμιομαστε,και κανει μπουκα το αγορι.Σε καποια φαση,η γκομενα ειναι στα 4 και νιωθω ενα χερι στον κωλο μου."τι κανεις ρε μαλακα??" του λεω, "σκασε,χυνω"-τον επαιζε ο τρομπας.Δεν προλαβαινω,και τα φλοκια πανε στο δεξι μου ποδι,τον αρχιζω στα καντηλια και αυτος παει μεσα.Ε συνεχιζω εγω,ξαναερχεται ο μαλακας,παιρνει ματι,και με τσακωνει να τελειωνω στο στομα της.Και μολις τελειωνω,παει ο μαλακας και την φιλαει στο στομα.Δεν αντεχω αλλο,ντυνομαι,και παω να φαω ενα κρουασαν απο τον φουρνο για να ηρεμησω.
Επιστρεφοντας,μου λεει..."μαλακα Αλεξ,δεν στο ειχα αποκαλυψει τοσα χρονια,γιατι φοβομουν το κραξιμο,αλλα για να γουσταρω εγω στο κρεβατι θελω και αντρα και γυναικα". "Καλα ρε μαλακα,γιατι μας το επαιζες σφιχτης και ματσο τοτε??" "για το ξεκοζι φιλε μου,για το ξεκοζι".
Η. και λοιποι ψαχτε το γιατι βρωμαει η δουλεια.
Εγω παντως με το κρουασαν απο το φουρνο φτιαχτηκα :P
Η σεξουαλικότητα δεν είναι μονάχα μία κοινωνικά αποκτηθείσα βούληση/τάση, μπορεί να ακούγεται ωραίο έτσι αλλά δεν είναι. Συν ότι στο πειραματικό στάδιο που ακόμα βρίσκεται η ψυχιατρική και η αμφίδρομη σχέση θεωρίας-πειράματος δεν είναι εντελώς αμφίδρομη ακόμα, φυλούνται πολλές πισινές για τέτοιες κοινωνικού τύπου ερμηνείες που εσύ παρουσιάζεις ως αυτονόητες. Με λίγα λόγια, ας μη γινόμαστε οι Candiru της ψυχιατρικής. Η διάκριση που τρώνε οι ομοφυλόφιλοι είναι ένα σοβαρότατο κοινωνικό ζήτημα και θαρρώ πώς στο πάθος μας να το αναδείξουμε τα παίρνει όλα η μπάλα.
Δεν λέω μόνο για τις παρτούζες αν διαβάσεις προσεκτικά. Αυτό που λέω είναι ότι στην πραγματικότητα αυτό που περιγράφεις σαν το «τόσο μεγάλο ενδιαφέρον του αντρικού στρέιτ πληθυσμού για τις λεσβίες» έχει να κάνει απλώς με μια στρεβλή εικόνα του πώς ακριβώς είναι οι κοπέλες με λεσβιακές προτιμήσεις. Η πορνογραφική εικόνα της λεσβίας δεν είναι καν λεσβία, είναι μια bisexual πουτσοσταρ: Πρόθυμη άρα να τη γαμήσεις αλλά και με εμφάνιση προσιτή στα ανδρικά πρότυπα - βυζάρες, κωλάρες κλπ. Αν κάποιος κατέβει μια βόλτα στο pride, σε κάποιο πουστόμπαρο ή σε οποιοδήποτε χώρο που υπάρχει πραγματικός λεσβιακός πληθυσμός δε θα βρεί πουτσοσταρ με δονητές στα χέρια, θα βρεί ladykiller, κορίτσια με ανδρόγυνο look, κοντά μαλλάκια και κάθε λογής άλλο πράγμα και κυρίως θα βρεί κορίτσια που ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να πάνε με άντρα, με τον ίδιο τρόπο που ο straight άνδρας δεν γουστάρει να πάει με κάποιον gay. Δεν είναι «αρκετά πιο βαθύ» άρα, το αντίθετο, είναι εντυπωσιακά επιφανειακό.
He's on fire today.
Σταμ σε αγαπω λιγακι, σου ριχνα και γλωσσοφιλο για το ποστ σου
ΥΓ. Ποστ Πανκι και δη το κρουασαν τα ισοπεδωσε ολα φυσικα
ή απλώς είναι στρέιτ και δέχεται να κάνει λεσβιακό σεξ λόγω χρημάτων.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gay-for-pay
Οκ, στην αρχή είχα καταλάβει τελείως διαφορετικά το πνεύμα αυτών που έλεγες. και όπως το θέτεις είναι όντως ένα πολύ πιθανό σενάριο, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν του και το γεγονός ότι οι γυναίκες βλέπουν αρκετά λιγότερη πορνογραφία από τους άντρες, οπότε η επίδρασή της πάνω τους είναι σίγουρα πολύ λιγότερο αισθητή.
χρειάζεται μεγάλη μαστοριά για να γράψει άντρας ότι τον χύσανε στο πόδι και να φάει μόνο πινκς. restepc.