:disco:
Printable View
:disco:
το ποστ του πανκη δεν υπάρχει. ο ορισμός του outsider.
καλά οι all περιπτωσάρα και ποιος το περιμενε να παίζουν και να συνεισφέρουν συνθετικά και εδώ :
φαινεται το καλό το rhythm section απτο klm. και είναι και ο καλύτερος lemonheads από την εποχή του it's a shame about ray.
οφφτοπικ τέλος
Ο Καναδάς με την μικρή σκηνή του.. :touched:
όταν άρχισε το all εγώ νόμιζα πως έπαιζε από αλλού κανένα virus/code. Όταν ήμασταν μικροί (μπλακ)μεταλλάδες πιστεύαμε ότι αυτά τα περίεργα (συγχορδίες με φουλ διαφωνίες) τα ανακάλυψε το μέταλ και ήμασταν περήφανοι, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ήταν και παρθενογέννεση οι ved buens ende! Και τα άλλα δύο μου άρεσαν (που ακούγονται σχεδόν λες και είναι ίδια μπάντα) μπράβο πάνκη!
Υπήρχαν και κάποιοι Voivod, βέβαια, οι οποίοι έθεσαν τις βάσεις για όλα τα δυσαρμονικά.
http://www.youtube.com/watch?v=gOc0-3s1DNg
ε υπήρχαν και οι king crimson ακόμα λίγο χρόνια πριν! (αυτοί που έβγαλαν το άγνωστο Epitaph) από τους οποίους προέρχονται ακόμα περισσότερες ;)
θα ήθελα να επισυνάψω στην αναφορά του ΡΑ και τους χαζεμένους πρώιμους thought industry
Krux, τί σκοτωμός είναι αυτό το Thought Industry; :shock::shock::shock:
Phthoggon, αν αναφέρεται κάποιος σε Virus, τότε το όνομα που ψάχνει είναι οι Voivod. Αν ψάχνει, όμως, γενικότερα πού υπήρξαν τα πρώτα παρόμοια παιξίματα, τότε πράγματι θα μιλήσει για King Crimson και Rush. Σε κάθε ιδίωμα η ίδια ιστορία επναλαμβάνεται: κάποιος κάνει την αρχή δειλά-δειλά και κατόπιν εμφανίζεται κάποιο συγκρότημα που αυτόν τον αρχικό πειραματισμό τον κάνει συνολικό πακέτο. Πάω να βάλω "Killing Technology". :dfinger:
κοίτα, ειδικά με τους ved buends ende έχω αρκετά ψάξει το ζήτημα επιρροών επειδή μου είχανε κάνει τεράστια εντύπωση δεκαέξι χρονών μαλακισμένο που τους άκουγα, δηλ. για πολλά χρόνια δεν είχα ακούσει τίποτα παρόμοιο. Ο Carl Michael αναφέρει ισόποσα ως επιρροές τους Voivod και τους King Crimson (όπως και άλλα περίεργα πράγματα όπως Killing Joke ή Talking Heads) αλλά ειδικά αυτό το κομμάτι που πόσταρα είναι καρμπόν ο ήχος (το μέην ριφ το έχει ψιλοκλέψει και για virus)
Θα παραδεχτώ ότι Voivod στο μεταξύ δεν έχω πολυακούσει (κακώς, κακώς!)
πσ. τι ριφφάρες έχει αυτό το Ketzer ρε?
Τώρα είδα το υστερόγραφο! :D:D Το Ketzer είναι flying-v metal. \Μ/
θυμαμαι τον γιοβανιτη να λεει ποσο πιανκο ειναι ο Καρλ!
και τον Καρλ να λεει οτι ηθελε να ονομασει την μπαντα του κατι απο V για να ειναι τα cd της διπλα σε αυτα των Voivod!
αποσύνθεσις
ήχος και εικόνα πιο σκατά δεν γίνεται αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.