Γενικα αυτο που λεει ο αποπανως, ειμαστε ανθρωποι κι εμεις και βριζουμε, αλλα μαλλον ο παραπανω εννοει τα "ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΜΩΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩΩΩ *κακαριζματα*" οποτε αν ειναι ετσι οντως, τοτε εκει συμφωνω, ειναι τραγικα μαλακιζμενες.
Printable View
Γενικα αυτο που λεει ο αποπανως, ειμαστε ανθρωποι κι εμεις και βριζουμε, αλλα μαλλον ο παραπανω εννοει τα "ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΜΩΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩΩΩ *κακαριζματα*" οποτε αν ειναι ετσι οντως, τοτε εκει συμφωνω, ειναι τραγικα μαλακιζμενες.
εμενα μου την σπαει οταν το λενε σε φαση "θελουμε να γινουμε αντρες". σε παρα πολλες δεν με ενοχλει.
γενικα επισης μου την σπανε και οσοι μαλακες το παιζουν αντρακλες (με την υπογεια σκεψη οτι ο αντρας ειναι κατι ανωτερο) και οι χαζογκομενες που θελουν κι αυτες να γινουν ετσι.
an itan etsi, tha elega otan vrizei genikotera. antitheta, ekfraseis san autes pou perigrafw mou fainontai san apopeira na figei apo to epivevlimeno kai aparaitito 'kaloupi' tis ginaikas antigrafontas-iothetwntas to sigekrimeno leksilogio klp, pou gia mena kataligei sto akrivws antitheto apotelesma.
genika auto pou eipe kai o kalkis, an kai perimena tha itan sxetika profani auta.
http://www.art-for-a-change.com/blog...tuationist.gif
εμένα μου τη σπάνε τύποι τύπου κάλκι που την έχουν δει ψυχολογώ και πηδάω τι μας λες μωρέ μαλάκα να πούμε
γυναίκα που προσφωνεί μια άλλη "κοπελιά". αν είναι φίλη της ακόμη χειρότερα.
"εχεις μια υπεροχη προσωπικοτητα που μπλοκαρεται απ'την ζωη σου και επισης πολυ ωραια βυζια";
αν έχει πολύ ωραία βυζιά κάνουμε μια μικρή εξαίρεση εννοείται.
δεν έχετε πλάκα
μου την σπαν οι γυναικες που νομιζουν οτι αναμεσα στα ποδια τους ειναι η ακρη του ουρανιου τοξου.
έλα κόψε ρε φρικ δεν είναι αστείο
εμένα μου ψιλοκάνει κακή εντύπωση στην αρχή, αλλά ποτέ δεν είναι κριτήριο. εκτός αν ενισχύει άλλες μικρές λεπτομέρειες/κολλήματα που ενοχλούν όπως: παρέα τρεντοδεκαοτάχρονα γκομενάκια που κάθονται πίσω σου για καφέ μιλάνε για ζώδια και κοσμοπόλιταν, κακαρίζουνε δυνατά και αραδιάζουν και οχετούς η μία στην άλλη. ε αυτό είναι σίχαμα. και εκεί παίζει ρόλο για το αν τις ανέχεσαι ή όχι.
κατα τ'άλλα όλες οι καλές φίλες μου το γαμωσταυρίδι το έχουν εύκολο και γουστάρω κιόλας. Μεγάλο συν ωστόσο όταν γνωρίζουν ότι σε κάποιες περιπτώσεις το παρακάνουν και προσπαθούν να το μειώσουν.
γενικότερα αντιλαμβάνομαι οτι με τους ΕΡιτές πρέπει να βγάλεις το πρώτο μισάωρο γνωριμίας λάδι,μετά όλα καλά.
Η δε στάτικ στα πρώτα 15 λεπτά, αυτό.
και μου τη σπάνε πάρα πολύ αυτοί που αντί να σε κοιτάνε κατά πρόσωπο ενώ τους μιλάς έχουν εστιάσει με απροκάλυπτη επιμονή στο μπόυστο σου -ειδικά δε όταν αυτό δεν είναι καθόλου αποκαλυπτικό- και το κάνουν εσκεμμένα τόσο προκλητικά φάση
"είμαι και πολύ άντρας γουστάρω βυζιά" και τετχοια
h afta pou les pantelos adiafora kai vareta.
edit: bonus. etsi kai paizei na skaseis kai paizei na prosvlitheis kai na thn kaneis