το παθα και γω.. σε ενα ματς ειχα και 4 δοκαρια :P
Printable View
το παθα και γω.. σε ενα ματς ειχα και 4 δοκαρια :P
για πειτε. προβληματα παιζουν ακομα με το 4ο update? (πχ αυτο που ειπε ο σκερκρο?)
ξερουμε ποτε θα βγει το επομενο πατς?
με 71 βαθμους και 1 ηττα εχασα το πρωταθλημα... fml αντε γαμησου μανατζερ
ΑΡΓΚΓΚΓΚΓΚΚΓΚΓ
σχετικά εύκολο
δλδ εγώ που παίζω με ΠΑΟΚ, στα παλιότερα με δυσκόλευαν πιο πολύ οι μεγάλοι
τώρα στο 12 πήρα πολύ άνετα και οσφπ και παο
για αεκ δε μιλάω, την έχουν αστεία ομάδα δυστυχώς, είναι λίγο πιο πάνω από την ουρά σε μένα
πείτε για network game, παίζει κανείς? μόνο αττίλα είδα
υπάρχει τρόπος για μας τους σκίντροου?
πάντως αν αξίζει το online σκέφτομαι να πα να το αγοράσω μετά την εξεταστγφσψηξφνγ
online μπορείς να παίξεις και χωρίς να έχεις το αυθεντικό, έτσι ήταν τουλάχιστον στο '11
στο '12 ακόμα δε δοκίμασα online
είναι καλή φάση, ειδικά όταν είναι πολλά άτομα, αλλά είναι και χρονοβόρο
πρέπει να είστε ταυτόχρονα όλοι μέσα κλπ αλλά με σκύπε κλήση βγαίνει τρελός χαβαλές
για μετά τις εξεταστικές το ψήνω κι εγώ κανένα er-online-fm
ειχαμε κανει καποτε(2006?) ενα οnline er league αλλα δε κρατησε πολυ(δε θυμαμαι και γιατι)
γαμω τις φασεις ηταν παντως.σε φαση επαιζε ματς ο ταδε με τον ταδε και οι υπολοιποι σχολιαζαν στο msn την εξελιξη :P
ε ωραία πείτε οι γνώστες τι και πως και κανονίζουμε.
-firestorm μην αρχίσεις μάνατζερ, για το θεό-
δε θυμάμαι ακριβώς, θα ρωτήσω ένα φίλο αν είναι...εκτός αν με προλάβει κανείς που ξέρει...
ε βασικα ενας κανει host (create new network game) και οι υπολοιποι συνδεονται εκει(join).εχει το save game και το μοιραζει αν το θελουν και οι υπολοιποι(αν πχ εχουν συμφωνησει να επιτρεπεται fm scout κτλ).τιποτα παραπανω δεν χρειαζεται και λογικα και το 12 δεν θελει το αυθεντικο ντε και καλα για να παιξει(ισως ο host αλλα δε παιρνω ορκο)
απο κει και περα το δυσκολο ειναι να μπορουν ολοι μαζι τις ωρες που θα παιζει αγωνιστικη, γιατι ακομα και ενας να λειπει δεν μπορει να προχωρησει το save game.εκει συνηθως σκαλωνει.
δε θέλει και κάτι ρυμίσεις ανάλογα με το τι ρουτερ έχεις; εγώ είχα κάνει και κάτι τέτοια, δε θυμάμαι ακριβώς... :-?
ε καλα και γω σου λεω τι θυμαμαι οτι καναμε τοτε.ισως να μου διαφευγει κατι,αλλα δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.
ok!
αν κανονιστεί, εδώ είμαστε...όσοι πιστοί ;)
παιζει κανεις την beta του 2013 να μας πει εντυπωσεις;