ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΠΕΚΤΟΡ
Printable View
ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΠΕΚΤΟΡ
sleeverpool
Obinna δανεικός 1 χρόνο.
Could have been worse.
αντε να δουμε
αλλα με τετοια αμυνα θα πρεπει να βαζουμε 4 για να κερδισουμε κανα ματς
Ρε το MoTD δεν έχει 2g2b πλέον ξερωγω;
Τι διάολο, πρώτη εβδομάδα οκ. Δεύτερη γιατί;
Αν έχει, λινκ πλιζ.
είναι βλάκες
ελάτε να στείλουμε όλοι μέηλς στον ιρλανδό για παράπονα.
ον τοπικ
http://assets2.liverpoolfc.tv/uploads/assets/p263.jpg
Έχουμε γεμίσει με bad-ass σκατόφατσες στην αμύνα. Τουλάχιστον δεν τρώμε κσύλο, μόνο γκολς.
Εδώ ο Hansen έθαβε το Theo την επόμενη του hat trick του, τι βλάκες μου λες; Δεν αρκεί ο όρος βλάκες.
αα όλα κι όλα. Για τον χάνσεν δεν έχω κακό λόγο. Εϊναι ο τζέιμς μποντ.
Άλλωστε στης κυριακής πάει ο ντίξον κι ο άλλος ο ποζεράς ο ρόμπι σάβατζ.
Τον τεο στα όπα όπα τον έχουν φέτο, τι λες.
Όχι ρε!
Εδώ έγινε σάλος (που λέει ο λόγος) για το Hansen.
Ο τεράστιος Wrighty αφιέρωσε ολόκληρο άρθρο στη Sun για να υπερασπιστεί το theo, κόντρα στα λεγόμενα του Hansen.
Γενικότερα δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα, αλλά αν τύχει και πέσει στην αντίληψή μου κάποιο κλιπάκι, του ρίχνω ένα βλέφαρο.
Αλλά δε γίνεται να βλέπω το Lineker, μου γυρνάει το μυαλό κάθε φορά που βλέπω την κακομούτσουνη φάτσα του.
αχαχαχ έχει μοναδική μούρη ο λίνεκερ, πράγματι.
Τι να σου πω, εγώ Χάνσεν - Σίρερ λατρεύω, συμπαθούσα και τον Τσάιλς που'κανε το κυριακάτικο πέρσυ (και έχω για πάντα συνδεδεμένη τη φωνή του με το 2g2b), οι υπόλοιποι ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Ξαναείδα πάντως τη φάση που σχολιάζουν τον τεο μετά το παιχνίδι με τη μπλακπουλ(άρα) και πάλι δεν άκουσα κάτι κακό. Λέει ο χάνσεν πως η μόνη κριτική που μπορεί να του κάνει είναι ότι δεν πρέπει να έχει πολύ χρόνο με τη μπάλα - ότι όταν παίζει γρήγορα είναι εξαιρετικός. Σιγά το σχόλιο, είναι γνωστό ότι οι ποδοσφαιριστές όταν ο θεός μοίραζε μυαλά κρατούσαν ομπρέλα κλπ κλπ, και από κάποιον τόσο νέο δεν περιμένεις και εξαιρετική ποδοσφαιρική και μη ευφυία. Και μπορεί στο 'ενστικτώδες' παιχνίδι να είναι όντως καλύτερος, δεν τον έχω παρακολουθήσει και δεν ξέρω. Λέει επίσης ότι θα τον δούμε και απέναντι σε καλύτερους αντιπάλους. Πιο προφανές και απ'το e=mc2.
Μια φυσιολογική και ίσως επικοδομητική κριτική μου φαίνεται εμένα, και πολύ κακό για το τίποτα, πραγματικά. Και δεν τους λες και φειδωλούς στα σχόλιά τους για κάποιον παίκτη που πέρσυ ήταν χάλια και φέτος δείχνει βελτίωση: εξαιρετικό τον ανέβαζαν, εντυπωσιακό τον κατέβαζαν. Τι άλλο θέτε; Να μπει στην Aston Martin DB5 του και να έρθει να σας διαλύσει; Ε;
Spoiler
Βασικά ο Hansen είχε κράξει και παλιά τον Walcott απ'ότι κατάλαβα και μετά το χατ τρικ ενώ ο Lineker και ο Lawrenson αποθέωναν, αυτός είπε ότι στις ενέργειες που παίζει τη μπάλα γρήγορα είναι εξαιρετικός αλλά όταν θέλει σκέψη (!) δεν κάνει τίποτα (εδιτ, με πρόλαβε η morphine). Την επόμενη βδομάδα το ψιλογύρισε βέβαια.
Το 2good2bad λέει κόπηκε στα πλαίσια της ανανέωσης της εκπομπής μετά τον Giles.
Gareth Barry says the Premier League must introduce a winter break to save England from another World Cup disaster.
Barry believes a short rest is “massive” when it comes to international football and was one of the biggest factors as to why England under-performed last summer.
Manchester City midfielder Barry admits England players went into the tournament already worn out from a long, hard season.
Barry said: “In my opinion, in South Africa, to be competing at our peak would have meant we needed fresh players. If a winter break can help, that certainly needs to be looked at, in my personal opinion, that is a massive thing.
to psinete?ego nai! WINTER BREAK TORA