Όχι δεν λέμε αυτό, αλλά κάποιοι έλεγαν ότι ο μέσος άνθρωπος που επιδίδεται στο ελεύθερο κάμπινκ είναι πιο προσεκτικός από το μέσο άνθρωπο που συχνάζει στον τυχαίο Πλατανιά, με το οποίο και εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω...
Printable View
Όχι δεν λέμε αυτό, αλλά κάποιοι έλεγαν ότι ο μέσος άνθρωπος που επιδίδεται στο ελεύθερο κάμπινκ είναι πιο προσεκτικός από το μέσο άνθρωπο που συχνάζει στον τυχαίο Πλατανιά, με το οποίο και εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω...
χμ, άρα μόλις συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε!
Ναι, αλλά μόλις τώρα συμφωνήσαμε στο πού ακριβώς διαφωνούμε!
Πολύς μπελάς - στηρίζουμε - στηρίζουμε - ? - lol - lol - lol - εννοείται - not my cup of tea - not my cup of tea - αμέ - πλάκαέχει - ? - σε κάποιες περιοχές της Αθήνας βολεύει, Ηλιούπολη δε θα τη πάλευα, ειδικά για τις αποστάσεις που κάνω - χαζομάρα - αστειότητα - not my cup of tea - lol - lol - κάποια στιγμή - πολύ κακή μόδα, ακριβά προϊόντα, η άποψη πως είναι πιο υγειινά στερείται επιστημονικών επιχειρημάτων και επαφής με την πραγματικότητα εν γένει.
Περαν του οτι this thread is now about free the free camping -εκανα προφητικο tag berni free camping πριν καν ξεκινησει ο "αγωνας"-και ως εκ τουτου η πολεμικη και η ζαλουρα ξεκινησε,
εγω προσωπικως δεν κατεβαζω ομαδα παμε να καψουμε νεοχιπιδες η οπως τελοσπαντων θελει το ρευμα να προσδιοριζεται.
Πιστευω ημουν σαφης. Οι φυλες με διασκεδαζουν ανεξαρτητως στολης.
Αλλα δεν ειναι κατι που επιλεγω για μενα, πως αλλιως να στο πω?
Μπορω να μην ενοχλω τους γυρω μου, να μην βλαπτω το περιβαλλον στο οποιο κινουμαι, να διαβασω τα βιβλια μου, να διασκεδασω, να απολαυσω τη μουσικη που κατα περιοδους νιωθω την επιθυμια να ακουσω, να συναναστραφω φιλους και αγνωστους ποικιλλοτροπως,
να ζησω εν παση περιπτωσει ανεξαρτητα απο το οποιοδηποτε περιφερομενο μπουλουκι και κριτικη για την διαθεση μου και τα ενδιαφεροντα μου.
Αντιστοιχως, αν καποιος τη βρισκει παιζοντας εναν ρολο που εξελισσεται με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα μεσα απο αυτοχριζομενη "ο,τιδηποτε" ομαδα, γουστο του επισης εφοσον την βρισκει ετσι.
Εμενα οι μονομανιες με κουραζουν, βαριεμαι το ιδιο και το ιδιο.
Συνηθως στις ομαδικες ταυτοτητες, και δεν αναφερομαι πλεον μονον στους νεοχιπιδες, και ειδικως στους νεοφωτιστους παιζει ενας αλφα φανατισμος. Και αν δεν μπορεις να δεις,οτι παρα τις αγνες προθεσεις και το αυθορμητο με το οποιο ξεκιναει κατι καταληγει σε ψυχαναγκασμους και θεωριες για αγριους, εχομε προβλημα.
Ειναι η καταρα της οποιαδηποτε μοδας/κινηματος. Ξεκιναει χαρωπα η και ομορφα αντιδραστικα σε καποιες συνθηκες της ζωης μας και καταληγει για ορισμενους μεγαλυτερος βραχνας. Θελουν να σε πεισουν για το ομορφο της κοσμοθεωρησης τους μεσα απο τις νεες τους δραστηριοτητες.
Εμενα ολος αυτος ο ενθουσιασμος, οταν κατευθυνεται πανω μου με πνιγει, ειτε ειναι η αγαπη για το περιβαλλον, ειτε η αγαπη για την Μυκονο. Same thing, ιδια εισβολη με αλλο ρουχο.
Οποτε η κριτικη ειναι πανω στην παραπανω δηθεν συμπεριφορα και την ειρωνια με την οποια το αυθορμητο και εμοσιονιστικα θετικο καταληγει attention seeking και cult κηρυγμα.
Δεν το κανεις εσυ Μπαρμπαρελα μου? Ελα να πιουμε ενα μπυρονι. Μου βγαζεις το μανιφεστο του σωστου νεοχιπι για να γινω μελος της αδελφοτητος, ξυπναει μεσα μου ο viking με το τσεκουρι του και κανω ντου στην σκηνη σου:P
έχετε την τάση να κατηγοριοποιήτε τα πάντα εε. ακόμα κ το πιο απλό πράγμα το κάνετε βουνό!
συνεχίστε να αναλώνεστε στο αν χίπιδη είναι η νεολαία τσίπρα ή ποιοι μαζεύουν καλύτερα τα σκουπίδια
(προφανώς νο οφένς σε κανέναν.με ξέρετε!)
εβίβες
Μπορεί οι ελεύθεροι campers να είναι τα καλύτερα παιδιά του κόσμου, μπορεί και όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να εγγυηθείς την συμπεριφορά κανενός κι αυτό είναι αναγκαίο να το λάβεις υπόψη στο policy making.
Διαφωνώ με την απαγόρευση, ωστόσο, στον βαθμό που θεωρούμε χρέος της πολιτείας την προστασία των φυσικών τοπίων, πρέπει τουλάχιστον να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί (ακριβώς επειδή δε μπορείς να εγγυηθείς την συμπεριφορά κανενός) ως προς τις τοποθεσίες που επιτρέπεται η ελεύθερη κατασκήνωση. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και μία γενικότερη υπευθυνότητα του κράτους (και κυρίως της τοπικής αυτοδιοίκησης) στην φροντίδα και συντήρηση των δασών, αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη πικρή ιστορία.
Σόρρυ, αν κατάλαβα καλά ο Δέγγιαλ το φοκώνει?
Γεια σου ρε μπαφορομπότ!
1) Fusika kai den 8a fugw.
2) To oti paw sxoleio den shmainei oti eimai ka8usterhmenos.
3) Den mporeis na 3ereis an exw milhsei me kanenan, kai vgazeis la8os sumperasmata.
4) ESY, eisai to teleutaio atomo panw sto kosmo pou 8a ka8oriseis, an exw dikaiwma na milaw. This is called Fasism.(pou lene kai sto xwrio mou.)
p.s. esu otan phgaines sxoleio den h8eles na milas me "megalous" gia 8emata pou se endiaferoun?
p.s.2 otan neuriazeis exeis plaka.;)
mpempi mi masas mia.
pes mou ti skata skeftosoun omws kai ebales auto to nick.
δεν ξέρω αν ο μέσος άνθρωπος που συχνάζει στον πλατανιά είναι καλύτερος ή χειρότερος, αλλά εκεί η παραλία καθαρίζεται. ενώ το καλοκαίρι που πήγαμε κεδρόδασος το πάρκιν ήταν περίπου χωματερή κι επιπλέον κατεβαίνοντας πετύχαμε ένας μέρος που καταλάβαμε ότι ήταν η "τουαλέτα" από τους 2 τόνους πεταμένα χαρτιά και λοιπά αξεσουάρ.