δεν το είχα δει αυτό πριν.
ε δεν είπα ότι θα μπούμε στην βουλή (:maikl:) για πλάκα. αλλά με οργανωμένη περιφρούρηση με κράνη-παλούκια-μάσκες στέκεσαι πολύ καλύτερα στο δρόμο.
Printable View
άντε βάλτε θεοδωράκη τώρα να δούμε πόσο θα αντέξει ο καθένας.
γύρισα κ είπα στον ΜΑΤα "μη πεις τίποτα, απόψε θα κάψουν την αθήνα".
ο ηλιόπουλος τι άλλο έχει να πει που δεν το είπε μέχρι τώρα στα μμε?
και μόνο η εικόνα κουκουλωμένος στην υπόγεια διάβαση με υπότιτλο ο ιδεολόγος της μολότωφ μας προετοιμάζει για ένα υπέροχο βράδυ.
χαχαχα δεν ξέρω βασικά, θεωρώ αξιόλογη την εκπομπή (για το θεοδωράκη δεν έχω άποψη) και νομίζω αξίζει να τα δεις όλα. δηλαδή ναι ντάξει, ο ματατζής θα παρουσιαστεί από την ανθρώπινη πλευρά του και ο αναρχικός ποιος ξέρει ποιο απολίτικο λούμπεν ρεμάλι είναι, αλλά από την άλλη δε νομίζω ότι ο νοικοκυραίος αυτό περίμενε για να διαμορφώσει άποψη, ούτε οι μαθητές θα σταματήσουν να φωνάζουν μπα γου δο. μια στο τόσο καλό είναι να βλέπεις και μη στρατευμένη δημοσιογραφία να τσεκάρεις τη φάση όπως ο ράντομ τύπος.
το θέμα δεν είναι ότι ο θεοδωράκης κάνει τέτοιες εκπομπές, αλλά ότι ο πρετεντέρης κάνει τα δικά του αίσχη ενώ τύποι όπως ο άρης χατζηστεφάνου π.χ. απολύονται επειδή κάνουν "αριστερές" εκπομπές.
φοβερός ο υπότιλος στον φρικ πάντως, ναι.
watQuote:
Originally Posted by cosmo.gr
Παιδιά άλλες πηγές πάντως λένε πως ο πρύτανης δεν έφαγε μισή ξυλιά και ούτε έχει κάνει κάποια δήλωση ο άνθρωπος, ας μην τον κράζουμε.
Πιο συγκεκριμένα από tvxs:
Και στο indymedia είχε ανοιχτεί θέμα που για κάποιο λόγο το λινκ του τώρα δεν δουλεύει κι έλεγε τα εξής:Quote:
Ο πρύτανης ήταν με κάποιους εξοργισμένος και συζητούσε έντονα με τους αντιεξουσιαστές που τον βοηθούσαν για παρόμοιες καταστάσεις που πέρασε σαν φοιτητής στην προηγούμενη χούντα (των συνταγματαρχών μάλλον). Κρίνοντας απο την όψη του έδειχνε να έχει αναπνευστικό πρόβλημα μάλλον απο τα δακρυγόνα που έπεφταν βροχή, με τίποτα δε φαινόταν χτυπημένος. Κάποιοι αντιεξουσιαστες του έδωσαν νερό και μαλόξ.
Αν το πάνε για προβοκάτσια έχουν ατυχήσει. Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες αφού στο σημείο τραβούσε ένας γνωστός φωτορεπόρτερ (τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά) και αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι.
Θα τους ξεβρακώσουμε πολύ άνετα!!
Quote:
Είναι ψευδές ότι ο πρύτανης Κίττας χτυπήθηκε στο κεφάλι και μάλιστα με σιδηρολοστό, σφυρί ή οτιδήποτε άλλο ισχυρίζονται τα φερέφωνα του Χρυσοχοϊδη. Πρόκειται για ένα "χρήσιμο ψέμα" που δεν έχει άλλο στόχο παρά να δικαιολογήσει την κρατική καταστολή.
Χωρίς να γνωρίζω την κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή, ήταν προφανές σε όσους τον είδαν εκείνη τη στιγμή ότι υπέστη κάποιο σοκ κατά τη διάρκεια των γεγονότων, ο άνθρωπος δεν φαινόταν καλά, ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
κι εγώ άμα σου ρίξω ένα μπουκέτο στο κεφάλι θα πάθεις διάσειση χωρίς να φαίνεται γιατί εγώ είμαι ο χουλκ και γιατί δε θα φανεί καρούμπαλο κάτω από τα μαλλιά ας πούμε. ο πρώτος τώρα λέει μαλακίες, δακρυγόνα και τα τέτοια μου ταλαυτεύονται.
25 συλλήψεις τελικά, οι 5 είναι αυτοί του ΕΕΚ.
Πειράζει που θέλω να πιστεύω ότι δεν υπήρξε έστω και ένας μαλάκας που να χτύπησε τον άνθρωπο;;; Αφήστε να δούμε τι θα ειπωθεί στην συνέχεια και τα ξαναλέμε.
Οι υποθέσεις είναι ανούσιες. Όταν είναι καλά στην υγεία του, θα είναι και θέση να μας πει ο ίδιος τι ακριβώς έγινε, αν πράγματι πρόκειται για προβοκάτσιες ή όχι.
ναιιιιιιιιιιιι ας περιμένουμε να δώσει συνέντευξη τύπου όσο ο εισαγγελέας δίνει εντολή να ελεγχθεί αν οι δολοφόνοι είναι στην πρυτανεία για να αρθεί το άσυλο.