saresei to perpatima stin athina????
Printable View
saresei to perpatima stin athina????
Οπουδήποτε, γιατί όχι; Μαθαίνεις να την αγαπάς την ιεροτελεστία σου. Και μαθαίνεις να βλέπεις πράγματα που ως οδηγός, πιθανότατα δεν θα τα έβλεπες. Οκ, υπάρχουν απίστευτα σπαστικά πράγματα όπως τα προαναφερθέντα ή όπως τα κάγκελα του Αβραμόπουλου ή οι μαλάκες που παρκάρουν τόσο κολλητά που δεν ξέρεις από πού να περάσεις, αλλά είναι θεϊκό πράγμα το περπάτημα, ακόμη και στην Αθήνα. Ειδικά στην Αθήνα.
δε νοιωθεις το καυσαεριο στα πνευμονια σου να στοιβαζεται μερα με τη μερα ας πουμε και τον καρκινο ενα βημα πιο κοντα?
Χμου, το συνηθίζεις υποθέτω; Εντάξει, υπάρχουν αφόρητες μέρες, αλλά οκ. Επίσης δε με παίρνει να απαντήσω γιατί καπνίζω, οπότε ο καρκίνος είναι ήδη αρκετά βήματα πιο κοντά.
Μουσική-περπάτημα είναι το καλύτερο πράγμα
πλέον τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας δεν παίρνω το αυτοκίνητο για τη δουλειά παρ'ότι πεζή κάνω περισσότερη ώρα (εμπλέκεται και τρένο στη μετακίνηση) αλλά έχει πραγματικά ιδιότητες κάθαρσης η διαδικασία.
Περπάτημα; Στην αθήνα;;
Αυτό :touched:
Και αυτοί που:
- φοράνε κοντομάνικο με γιλέκο (how pointless is that?) μέσα στο ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ.
- γελάνε σαν ηλίθιοι στο σινεμά αν δουν καμια σκηνή με σεξ.
- σε σπρώχνουν με όλη τους τη δύναμη όταν εντοπίσουν άδεια θέση στο λεωφορείο.
- που σηκώνονται απ' τη θέση τους στο λεωφορείο, πηγαίνουν *κάπου*, κάθεσαι εσύ, επιστρέφουν μετά από λίγο αυτοί και σου λένε "αυτή είναι η θέση μου". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΕΡΒΕ, ΜΑΝΤΑΜ.
έλα μωρέ εξαρτάται το γιλεκοτσεπούλα, μια χαρά ειναι κάποια.
είχα σκεφτεί να ράψω κ για μένα ένα αλλά μετά σκέφτηκα πως θα αυξηθεί κι άλλο ο όγκος μου κ θα τρομάζω τον κόσμο
[ή δεν θα χωράω από τις πόρτες]:-D
εμεις εχουμε ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ γιατι ειμαστε μετροσεξουαλ
Πόσο μου τη δίνει να με στήνουν..
apo posi wra kai panw pianetai gia stisimo ?
απο την ώρα που συμφωνήθηκε και μετά