:/
Printable View
:/
x8es mou epesΕ to kin mou se ena apo tous 3 tarifes pou xrisimopoiisa(lol). to epairna mexri x8es to vradi ,kalouse alla den to sikwse pote kaneis. simera den phra. go figure.
Και αμα ρε φιλε πεσει του φιλου μου;
btw τους μεγαλύτερους καυγάδες τους έχω κάνει με ταρίφες και όχι σε φάση να τον έχω πάρει κούρσα.
τελευταία -τότε στο δημαρχείο φλεβάρης ήταν!?- βλέπεις τον κόσμος να τρέχει, δεν κάνουμε μαλακίες... όχι, όμως εκεί να περάσει κάθετα την αθηνάς. καθώς τρέχω και τραβάω και μια κυρία δεν τον βλέπω και πέφτει πάνω μου ο μαλάκας. Νταξ δεν έτρεχε αλλά αν ο άνθρωπος είναι παπάρας! οπότε έφυγε με ένα σπασμένο παρμπρίζ κ μια αρβυλιά στον προφυλακτήρα. Το παρμπρίζ άλλος του το έκανε.
αλλά και γενικά να το δει κανείς, τις περισσότερες φορές που έχω πάει να τρακάρω και δεν εφθυνόμουνα εγώ, κατά 50% ήταν ταρίφες.
Λολ, τώρα το είδα αυτό, ναι, να μας πεί ο φίξξξερ, αυτό γιατί παραπάνω από πολλές άλλες δουλειές;
Γιατι ολοι καποτε υπηρξαν μη-ταριφες, αν ξερεις οτι θα καταντησεις ταριφας (απο αυτους για τους οποιους συζηταμε ε) καλυτερα να πεινασεις.
Καρχαρτ, μιας και επιασες τους μπατσους (σκεψη για των οποιων τη δουλεια αποτελεσε αφορμη για το ποστ μου περι ταριφων), θα προτιμουσες να ζεις σε μια κοινωνια χωρις μπατσους ή σε μια κοινωνια χωρις ταριφες?
Γιατί ρε συ φίκσκσερ τέτοια απέχθεια όμως; Για το οικονομικό δεν ξέρω πως τα πάνε, αλλά αν εξαιρέσεις τον κίνδυνο από τον πολύ κόσμο που μπαίνει στο ταξί, δεν βρίσκω κάποιο λόγο να μην θέλει να γίνει κάποιος ταρίφας.
Γιατι ρε συ γκουντσαν δεν ξερω πως μπορει να ειναι στην αρχη, και ξερω κι εγω καλους ταριφες και συμφωνω με το ποστ που εκανες το αρχικο, αλλα πως γινεται να ειναι ΤΟΣΟ μαλακες τοσοι πολλοι απο αυτους? Ολοι εχουν ιστοριες απο γαμημενους ταριφες κλεφτες, απατεωνες, επικινδυνους και πρηξαρχιδες (που ειναι το λιγοτερο).
ΥΓ. Επισης μου φαινεται λιγο αστειο που το συμπερασμα για τους μπατσους ειναι απολυτα λογικο και αποδεκτο ενω για τις αλλες δουλειες οχι.
Έλα να μιλήσουμε λίγο με στατιστική μιας και είσαι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ξέρεις πόσο αντιεπιστημονικό είναι να υποστηρίζεις ότι ο μέσος επαγγελματίας οποιουδήποτε άλλου είδους (με εξαίρεση τους μπάτσους και τους στρατιωτικούς που έχουν ιδεολογική φόρτιση) είναι λιγότερο κάθαρμα, ε;
Ε προφανως και ειναι αντιεπιστημονικο και απιστευτα παραλογο, αλλα κατι παιζει με τους ταριφες λεμε. :twisted:
(αυτο που λες για τους μπατσους και τους στρατιωτικους ειναι μεγιστη μαλακια ε)