Καλό.... Τι να κάνω όμως, δεν είμαι άπλας σαν και εσένα.
Printable View
Καλό.... Τι να κάνω όμως, δεν είμαι άπλας σαν και εσένα.
να πάρεις ένα ημίαιμο και να το βαφτίσεις Στάθη, και θα τα σπάει ;)
Είχα τέτοια σκυλιά, και θέλω ακριβώς τα ίδια ρε συ, τόσο απλό. Και εσύ αγόρασε abibas παπούτσια, πάρε ένα μαρκαδόρο και κάντα adidas.
Πάρε τηλ στον ΚΟΕ, 210 8145165
www.koe.gr
και ρώτα που εχει εκτροφεία Γ.Π. ή οτι αλλο θες στην περιοχή Θεσσαλονίκης.
Το να πάρεις απο ιδιωτη δεν ειναι λύση, διότι τα λεφτά που θα δώσεις σε κτηνίατρους απο τα προβλήματα που θα σου βγούν, θα είναι περρισότερα απο οτι αν πάρεις ενα σωστο κουτάβι απο εκτροφέα.
Επισης η δικαιολογία περι λεφτών για την απόκτηση σκύλου ειναι αστεία, διοτι στα ~10 χρόνια που θα ζεί ο σκύλος θα εχεις ξοδέψει απειροπολλαπλάσια για τροφες, φαρμακα κλπ
Γενικότερα το βρίσκω σιχαμένο να μπλέκονται χρήματα για την απόκτηση σκύλου. Υπάρχουν τόσα αδέσποτα εκεί έξω, και προφανώς δε μιλάω για τους αλήτες που είναι 3+ ετών που ίσως φρικάρουν αν μπουν σε σπίτι, αλλά για μικρότερα που μπορούν να προσαρμοστούν και να εκπαιδευτούν και κουλ.
που μεταξύ μας, κανένας αλήτης που έχει ζήσει πείνα και ταλαιπωρία στο δρόμο δε θα φρικάρει άμα έχει φαΐ, παρέα και βγαίνει τις βόλτες του τακτικά, ειδικά άμα είναι 3+ και έχει περάσει την έντονη κουταβοφάση του.
Ζητείται καθαρόαιμος κόπρος για υιοθεσία. Προϋπηρεσία απαραίτητη, στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες, θα εκτιμηθεί η κατοχή μεταπτυχιακού.
:( :touched:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΓΑΤΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ
Καλά αυτό με τα σκυλιά είναι απίστευτα ανατριχιαστικό -συγκινητικό. Ο σκύλος ενός ηλικιωμένου γείτονα, ο οποίος πέθανε 90βάλε ετών, πέθανε 3 μέρες μετά ακριβώς στο ίδιο σημείο της αυλής όπου θυμάμαι να παίρνουν τον γείτονα με το φορείο.
Spoiler