LaVey? asto... den yparxoun. mou ta edwse ena typaki epeidh den ithele na asxolitheia llo me tetoia biblia. ap oti epsaksa de paizei na breis tpt..
sorry :(
Printable View
LaVey? asto... den yparxoun. mou ta edwse ena typaki epeidh den ithele na asxolitheia llo me tetoia biblia. ap oti epsaksa de paizei na breis tpt..
sorry :(
Φοβήθηκε μήπως βγει ο διάολος από καμια ντουλάπα ε;
Χμ, πάνω δεν παίζει τίποτα; Κι επίσης, δεν υπάρχουν βιβλιοπωλεία (Αγγλία) που να επικεντρώνονται σε esoterica και να έχουν και τέτοια; Ψιλο-απίθανο μου φαίνεται.
yparxoun arketa alla den exoun LaVey. kai merika pou kserw oti exoun den ta dinoun se opoion na nai. emena px den me kseroun kai de mou lene an exoun alla kserw ena bibliopoleio pou stadar exei.
Dark Theaters , Delta Green / Call Of Cthulhu novel kai gamah .-
Michael Moore-Dude,where's my country?(me ton xazo ellhniko titlo "Pou paei h amerikh?".Ti malakes pou einai oi metafrastes...)
Hail to Carcass_
Το Tao Te Ching του Lao Tsu... :? Ενδιαφέρον είναι πάντως μέχρι στιγμής...
Το κάτι-σαν-αυτοβιογραφία "Ζω για να τη διηγούμαι" του Gabriel Garcia Marquez
Είμαι λίγο πριν τη μέση του βιβλίου και μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον
Kvel, στην Αθηνα σπουδαζεις [για να χρωστας τεχνικη μηχανικη φανταζομαι ναι :lol: ]? Αν χρωστας τιποτα οργανικες πες μου να σου σφυριξω κανενα θεμα, καθοτι εδω και χρονια παριστανω τον υποψηφιο διδακτορα στο αντιστοιχο εργαστηριο...
απο βιβλια...διαβασα για 1η φορα Graham Masterton...τον Παρια...καλο ηταν, μου αρεσε η γραφη, αλλα ψιλοαπογοητευτηκα με το τελος...
Επισης μολις τελειωσα το Illuminati του Dan Brown...πολυ καλογραμμενο μυθιστορημα σχετικα με την διαμαχη επιστημης-θρησκειας...μου αρεσε παρα πολυ κι εχει και μια πολυ αστεια φαση οπου μονο Ελληνες αναγνωστες θα την βρουν αστεια... προσπαθει ενας ιερεας να οδηγησει ενα ελικοπτερο και του λεει ο διπλανος του, "απογειωσε το το ευλογημενο"!!! :twisted:
Κι εχτες για 1η φορα [ΟΚ, ειμαι απαραδεκτος το ξερω] ξεκινησα το 1984...
Συνάδελφος? :P (σχεδόν δηλαδή, εγώ ακόμα το παλεύω)... Με τις χημείες έχω ξεμπερδέψει ευτυχώς... Thx πάντως... :PQuote:
Originally Posted by regularpaul
Graham Masterton-Autoi pou pote den koimountai .Pros to paron apo oso exw diabasei mporw na pw oti einai polu endiaferon .
Ξαναδιαβάζω το Bag Of Bones του Stephen King, μιας και το ανακάλυψα πριν μερικές μέρες στη βιβλιοθήκη μου, ψάχνοντας για ένα εντελώς άσχετο βιβλίο. Βέβαια εντωμεταξύ πήγα και αγόρασα καινούρια βιβλία αλλά πρέπει να τελειώσω αυτό πρώτα, αλλιώς θα αρχίσω να βγάζω αφρούς από το στόμα και ατμό από τα αυτιά.
PS. Σταματήστε να διαβάζετε Μάστερτον επιτέλους!
re!!! pou zeite??? thelete na lete pws anoikete kai stin ilektroniki epoxi??? :roll:Quote:
Originally Posted by soulless9
den yparxoun pouthena???
http://www.amazon.com/exec/obidos/AS...924735-8357549
ama thelete paraggelnete kai to satanic rituals mazi....
to internet den to exoume mono gia irc kai er
E. Fakinoy - poios skotwse ton mpompy ntik? :roll:
o ahab
nr o lykos ths steppas tou hesse
Χαχαχα, αυτό με το λυκάνθρωπο; :-pQuote:
Originally Posted by rincewind2k