δεν εχω ξεκινησει ακομα breaking bad :oops:
Printable View
δεν εχω ξεκινησει ακομα breaking bad :oops:
Ακομα ενα πολυ δυνατο επεισοδιο , ενω το επομενο επεισοδιο που θα ειναι και το φιναλε της σαιζον αναμενεται επικο
bonus το πολυ ωραιο soundtrack απτο τελος του χτεσινου επεισοδιου
κολλητικο τραγουδακι
4χ12 και ο τζάξ έπρεπε να επιστρέψει στην φλωρίλα
στην αρχη της σεζον μου φαινοταν η πιο βαρετη απο ολες. ουτε τρελη υποθεση ουτε γαματα κομματια να κολλανε ακριβως στις σκηνες. αλλα τωρα κ περιμενοντας το 13 να κατεβει : οπι γαμησε τα ολα
de gamiomaste lew egw. twra ta ekanan 14? 13 den eprepe na exei?
exei vgei to epeisodio btw trexte
με χεις κολλησει παλιοΚοιλια :pink: και ξενερωνω με την ερμηνεια του Τζαξ
αλλά το επεισοδιο ηρθε και εκλεισε ολα τα μετωπα
αφηνοντας ανοικτο πεδιο για μια γαμηστερη 5η σεζον
η τελευταια σκηνη επικη
προσεξαμε ολοι τι παρακολουθουσε στο κελι ο Τζους ε? 8)
regularpaul εχεις δικιο για την ερμηνεια του τζαξ, ειναι αθλιος και σκατοφλωρος. και οντως κλεινει τρομερα το επεισοδιο. αλλα γενικοτερα πολυ πολυ χλιαρο..
στον KoiliaSamprela τα ευσημα για την ερμηνεια του Τζαξ
τα λεει καιρο τωρα
ναι μαλλον τον πηρε καιρο χαμπαρι ! παντως μεχρι τωρα η καλυτερη σεζον ηταν αυτη με τον IRA . η προηγουμενη αν δεν κανω λαθος..
aneta h fetinh einai h kaluterh kai as mhn eixe toso dunato telos oso h prohgoumenh
Φετινή καλύτερη σαιζόν.
Επιτέλους έγιναν πράγματα που περιμένουμε να γίνουν από τον πρώτο κύκλο.
Ο νταλκάς μου με τον Τζαξ δεν είναι η ηθοποιία , σειρά βλέπω δεν περιμένω οσκαρικές ερμηνείες , αλλά το πόσο πουστρέ τον έχουν σαν χαρακτήρα (νο οφενς στους gay που διαβάζουν , δεν είμαι σεξιστής το πιάνετε το νόημα).
Γενικά είναι όλο ιμο ατακς, και πισωλούρικες αντιδράσεις , αν είναι ένα Hard Core MC όπως τους παρουσιάζουν ο VP δεν μπορεί να έχει την μπιτς του πιο πάνω από το κλαμπ, club = family.
Επίσης έχουμε το μοναδικό προνόμιο τις πιο αρχιδάτες αντιδράσεις να τις παίρνουν οι γυναίκες , και γενικά να στάζουν βαρβατίλα.
Και τέλος ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ο Οπι .... ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ σαν τον Τσούι εμφανιζόταν στα τελευταία επεισόδια
απο την 3η ηταν κλασεις ανωτερη
γενικα πολυ καλη season
το τελευταιο ep λιιγο ξενισε κυριωςSpoiler
Sutter για critics
http://sutterink.blogspot.com/2011/1...f-anarchy.html
h seira kai h sezon htan toumpano. to teleutaio epeisodio htan terastia moufa omws. flwriko kai eukolo.