Γι'αυτό ακριβώς έγραψα "πιθανότατα", επειδή δεν είμαι σίγουρος για τα παραπάνω. Αλλιώς θα έγραφα "ναι" :P Πάντως είναι εφικτό, αν δεν είσαι άτυχος.
Printable View
οι εξεταστές έχουν απεργία και ακούγεται ότι θα την τραβήξουν καιρό δεδομένου ότι οι εξετάσεις για αυτούς ήταν το εξτραδάκι. λίγο δύσκολο μου φαίνεται εμένα να προλάβεις. στείλε κάποιον δικό σου να ρωτήσει κάνα δάσκαλο να μάθεις τι παίζει με το θέμα.
Ρώτησα, έμαθα, πούλο :( :(
θενξ πάντως, τουλάχιστον μου φυγε η απορία... Θα το βγάλω εδώ λοιπόν...
Πρέπει να γίνουν κάποια μαθήματα θεωρίας (αν θυμάμαι καλά 4 ώρες), για θεωρητικά από ότι είπαν δεν χρειάζεται. Κάτι παίζει με απεργίες μάλλον γιατί μου είπαν το νωρίτερο που μπορώ να δώσω σήματα είναι 7 Γενάρη και πρακτική 13. Τιμές δε θυμάμαι ακριβώς, στο περίπου 15 ευρώ την ώρα για τα πρακτικά, και παράβολα θεωρία και εξέταστρα έβγαινε κανένα 300άρι για το δίπλωμα (+ όσες ώρες πρακτική). Σήματα δεν είμαι σίγουρος αν θα πρεπε να δώσω αφού έχω δίπλωμα αυτοκινήτου αλλά τα θεωρητικά πρέπει να "γραφτούν"
αυτά...
Άφησα το κορίτσι ανευ σημασίας για 3 ευδομάδες, και σήμερα δεν μου μιλά. Τα φανάρια ολα αναβουν μια χαρά, και όταν πατώ το στάρτερ, ακούγεται η μηχανή μετα βιας να γυρίζει 1-2 φορές, και μετά παράξενος θόρυβος.
Μπαταρία;
αν γυρίζει η μίζα αργά μια-δυο φορές και μετά ακούγεται ενα "τσακ*τσακ*τσακ*τσακ" , ναι. δώσε ρεύμα με καλώδια από αυτοκίνητο αν έχεις και θα πάρει λογικά, αν και κατα πάσα πιθανότητα η μπαταρία σου πάει για αλλαγή.
μπορει αν δεν την ξελιγωσες τελειως να σου ζησει για λιγο ιμο αλλα πας για αλλαγη σχετικα συντομα...
σε καμμια κατηφορα εσπρωξες?
Θενξ παιδιά, θα πάρω ένα φιλαράκι που έχει boost για μηχανές να το κανονίσουμε. Κρίμα διότι σήμερα είναι η πρώτη στεγνή ηλιόλουστη μέρα εδώ και ένα μήνα.
Κατηφόρα δεν έχει εδώ, και είναι και γομάρι 350 κιλά η κυρία άρα και το flinstones άκυρο...υπομονή
350? Μοτοσυκλέτα έχεις ή τρακτέρ?!
Τσέκαρα σήμερα ότι χάνει λάδια από την ανάρτηση, τι φάση;
starxidia mas fige apo to foroum
Αν υπερχειλίζει η ανάρτηση έχει μεγάλο πρόβλημα :P
Μπροστά ή πίσω? Ας υποθέσουμε ότι είναι μπροστά. Συνήθως είναι κλασμένες τσιμούχες. Τίποτα που δε θα λυθεί με ένα απλό σέρβις στην ανάρτηση. Το οποίο δεν είναι δουλειά του 15λεπτου όμως.
Για αρχή, καθάρισε καλά την περιοχή της διαρροής. Πολύ καλά. Μπορεί να πήρε σκόνη/σκουπιδάκια και να έχασε τη στεγανότητά της. Κάνε μερικά χιλιόμετρα ακόμα και τσέκαρε ξανά. Σιγουρέψου ότι χάνει λάδι από κει και όχι κάπου αλλού. Αν δεν, μηχανικός, λύσιμο, τσιμούχες, λάδι, δέσιμο.